Καλά κυνήγια σε όσους θκιανεφτούν αύριο.
Εμείς θα πάμε δουλειά (μη χάσουμε το υπέρογκο μεροκάματο των 23,27 ευρώ της ΑΝΑΔ!!)

υ.γ: Tη Λάγεια εξέχασα την. Και... για ευνόητους λόγους δε αναφέρω από που πληροφορήθηκα.Ευχαριστώ.
χεχεχεχε τζιαι εγω της αναδ ειμε ρε φιλε, αλλα αυριο εβαλα άδειαsavvis25 έγραψε: Εμείς θα πάμε δουλειά (μη χάσουμε το υπέρογκο μεροκάματο των 23,27 ευρώ της ΑΝΑΔ!!)![]()
![]()
![]()
Ενεν κανονικα οι καθημερινες?kyriakos304 έγραψε:Σάββατο κοπέλια μόνο στο Κιβισίλι διακιούμαστε να πάμε; Για Λάρνακα...
mikros έγραψε:Ενεν κανονικα οι καθημερινες?kyriakos304 έγραψε:Σάββατο κοπέλια μόνο στο Κιβισίλι διακιούμαστε να πάμε; Για Λάρνακα...
Κιβισιλι-Αλεθρικο-τερσεφανου-σοφταδες,Μαζωτος-αλαμινοσ-απλαντα,Περβολια-κιτι δρομολαξξια,καλο χορκο-Κλαυκια,Αφτελλερο-οροκλινη-Κελλια-Πυλα...τουτες εν οι ποιο μεγαλες που επιτρεπουντε...
http://www.moi.gov.cy/MOI/Wildlife/wild ... 202013.pdf
Μικρε αλλαξε μισινα γιατι δεν κοφκει το πρωι!mikros έγραψε:Εμπεναν τσικλες μες τη Λαρνακα το πρωι...5 μεχρι 6 που επεια ψαρεμα εμπεναν συνεχεια χωρις σταματημο...Εδωκε μια πας την μισινα μου αλλα ισσχια που την ηβρε μας το φτερο και εφκαλε λια φτερα
Κοφκουν,εν ηταν κεντρο ομως...kanaris έγραψε:Μικρε αλλαξε μισινα γιατι δεν κοφκει το πρωι!mikros έγραψε:Εμπεναν τσικλες μες τη Λαρνακα το πρωι...5 μεχρι 6 που επεια ψαρεμα εμπεναν συνεχεια χωρις σταματημο...Εδωκε μια πας την μισινα μου αλλα ισσχια που την ηβρε μας το φτερο και εφκαλε λια φτερα