ακουετε τζικλα μεστο βιντεο?
ακουα εναν πολλα ασχιμον ηχο σαν αεροπλανο που δυναμώνει συνέχεια κ τιποτε αλλο...

Δεν είχε τζίκλα το βίντεο, μεν αγχώνεσαιLaurona έγραψε:Σοβαρα ομως...
ακουα εναν πολλα ασχιμον ηχο σαν αεροπλανο που δυναμώνει συνέχεια κ τιποτε αλλο...
Να σου πω εγώ γιατί;Πανικος Setter έγραψε:τοτε οι τζικλες που συναντώ πρέπει να εν κωφαλαλες![]()
![]()
σοβαρα τωρά έσχει αρκετο καιρο να ακούσω το κλαμα τους
Εγώ στα 140 ΗΖ...nike powder έγραψε:κοπελλια ποτε αρκεφκετε τσιε ακουετε το? εγω στα 100 HZ
Με τα headphones ακουω το που τα 20 με το speaker του λαπτοπ εν το ακου καθολου.εν χαλασμενοsavvis25 έγραψε:Mε την ένταση του ήχου στη μέση(χωρίς ακουστικά- το φαν του λαπτοπ βουίζει λλίο!!)... αρχίζω να ακούω στα 160-170 Hz.
Πάντως στο κυνήγι ακούω τες πολλές φορές από αποστάσεις 150-200 μέτρων!! Άμαν εν δίπλα μου νομίζω σφυρά αεροπουρού!!
Συμφωνώ καθ επαυξάνω τα λεγόμενα του Γιώργου....εν χαλασμένο το βίντεο...τα αυτιά μας μια χαρά είναι......giorgos80 έγραψε:Με τα headphones ακουω το που τα 20 με το speaker του λαπτοπ εν το ακου καθολου.εν χαλασμενοsavvis25 έγραψε:Mε την ένταση του ήχου στη μέση(χωρίς ακουστικά- το φαν του λαπτοπ βουίζει λλίο!!)... αρχίζω να ακούω στα 160-170 Hz.
Πάντως στο κυνήγι ακούω τες πολλές φορές από αποστάσεις 150-200 μέτρων!! Άμαν εν δίπλα μου νομίζω σφυρά αεροπουρού!!![]()
![]()
Laurona έγραψε:Σοβαρα ομως...