ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012

Απάντηση
MONO AU-79
Full Member

Re: ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012

Δημοσίευση από MONO AU-79 »

GiorgosT έγραψε:
MONO AU-79 έγραψε:Εγώ χθες από την ώρα που κατέβηκα από το αυτοκίνητο έβρεχε μέχρι τις 9.30 που έφυγα δεν σταμάτησαν λεπτό τα νερά :( . Έριξα ενάμισι πακέτο χαρτουτσιες. Χτύπησα 7 μαυροπουλους και βρήκα μόνο τον ένα :evil: :evil: :evil: οι άλλοι αγνοούνται αφού ήταν τέλεια γεριμοτοποι Έφυγαν μου και πολλά πουλιά άπαικτα.
ενωμιζα οτι ειμουν μονος μου που εν βρησκω τις τσικλες!!
:lol:
Έπεφταν οι μαυροπούλι μπροστά μου και δεν μπορούσα να πάω ωα τους πιάσω :(
Άβαταρ μέλους
GiorgosT
Full Member

Δημοσίευση από GiorgosT »

MONO AU-79 έγραψε:
GiorgosT έγραψε:
MONO AU-79 έγραψε:Εγώ χθες από την ώρα που κατέβηκα από το αυτοκίνητο έβρεχε μέχρι τις 9.30 που έφυγα δεν σταμάτησαν λεπτό τα νερά :( . Έριξα ενάμισι πακέτο χαρτουτσιες. Χτύπησα 7 μαυροπουλους και βρήκα μόνο τον ένα :evil: :evil: :evil: οι άλλοι αγνοούνται αφού ήταν τέλεια γεριμοτοποι Έφυγαν μου και πολλά πουλιά άπαικτα.
ενωμιζα οτι ειμουν μονος μου που εν βρησκω τις τσικλες!!
:lol:
Έπεφταν οι μαυροπούλι μπροστά μου και δεν μπορούσα να πάω ωα τους πιάσω :(
:shock: εκαμνα ετσι μαθκια και παλε δεν τισ εβρησκα. μεχρι που εκατσα και εφιλοσοφησα το πραμα.
αν δεν ησουν μιτσις και να σε περνει ο παπας σου κυνηγι για να φερνεις τισ τσικλες ευκολα μπορεις να τις χανεις αν ξεκινησες το κυνηγι πιο μεγαλος!!!! αστα να πάνε... :twisted: :twisted: :twisted:
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
dangerous
Full Member

Δημοσίευση από dangerous »

πρεπει να ξερεις που να σταθεις και που να τις παιζεις για να ξερεις και που να πεφτουν,,,αν τις κουτσιας βεβαια...μμεν ανυσηχεις και θα σε παρω μαζι μου να παιξεις :lol: :D

ειπαν μου εκτες στο φτερικουδι εκαμαν πολεμο...αληθευει ή ειναι σεναρια ακουσετε τιποτε
Άβαταρ μέλους
'petros'

Δημοσίευση από 'petros' »

και εμεις χθες εφαμε πολλα νερα και ποσιονιδι ,πολυς αερας και ομιχλη και λιγα πουλια που δεν πολλοεκινηθηκαν.
αποτελεσμα 1τρυγωνα και 2 μαυροπουλους εγω και 2 τρυγωνες 1 μαυροπουλο και μια τζικλα ο αδελφος μου.
Η ωρα 9-9.30 φυγαμε
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
Άβαταρ μέλους
'petros'

Δημοσίευση από 'petros' »

dangerous έγραψε:ειπαν μου εκτες στο φτερικουδι εκαμαν πολεμο...αληθευει ή ειναι σεναρια ακουσετε τιποτε
και να εγινε πολεμος δεν θα πει κανενας τπτ γιατι εν οπως τα μανηταρκα που αμαν πουν εφκαλε σε καποιο τοπο χανουντε οι νισσοι πουκατω που τους πευκους που τον πολλυ κοσμο που θα παει
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

sotiris!129 έγραψε:
Laurona έγραψε:Μιχαλη και Σωτο....οταν λετε οτι αμα δεν επεξες, κατι εν παει καλα, ποσα πουλια εννοειτε οτι αμα πιασει καποιος ας πουμε παει να πει οτι επεξε.....

Τι θελω να πω.....Δοξασυ ο Θεος ναι εμπηκαν πουλια, και πιστευκω εννα αρκεψουμε να παιζουμε και διψηφιους αν τελικα μεινουν......αλλα οχι και να λαλουμε σε καποιον παρετα πιασ το ταβλι γιατι εν επεξες. Ενε σωστο ρε παιδια.

Καποιοι επεξαν , καποιοι επιαν ως τες 5 καποιοι επιαν 3 καποιοι πολλα παραπανω, εχει σημασια το ποσες πιανει καποιος για να παενει τζινιν, οξα το οτι περνα καλα και φκαλει το μεζε του?
φιλε μου laurona μεν πιανεσε :D ...

Ρε Σωτο μου τι λαλεις ρε φιλε, ειδικα που σεναν εν εισιε περιπτωση ρε φιλε να πειρακτω, ουτε και που τον Μιχαλη ουτε και που πολλα παιθκια δαμεσα, εσυ μαλιστα βαλλεις και φωτο ρε φιλε με το θηραμα σου και φκαλω σου και το καππελο.

Εγω ενα αλλο που ηθελα να θειξω και επειδη ειχα μιαν κουβενταν πριν να μπω μεσα σχετικα με τες τζικλες ειμουν νακκον νευριασμενος.

Εμιλουν με καποιον , ερωτησεν με και ειπατου ρε φιλε μεν καρτερας πουλια σαν πρωτα, παιζεις 5-6 πουλια, αν σταθεις τυχερος, ατε αν περπατησεις να τα καμεις 10-12......και λαλει μου.....ΟΧΙ κουμπαρε αμαν εν ετσι εν παω, τι να παω να παιξω 5 τσικλες???? και να χασω τον υπνο μου μες τα νερα
??????

ΑΚΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ...........οι 5 εν λιες του..θελει να παιξει που τες 20 τζιε πανω για να σηκωστει ο οκνιαρης ο κωλος του που το κρεβατι, και θελει τες και σιουρες, και μες τα καθαρα, τζιε να εν τζιε ο τζιαιρος καλοτζιεριν...

Ε μετα εμπηκα και ειδα που ειπες οσοι εν επεξαν να πιαν το ταβλιν, και εθυμηθηκα τον βλακα και εφκηκεν νακκον αψοθημον το μυνημα μου.

Φιλε μου μακαρι να βρισκεις να παιζεις, εν εσιει κανενα προβλημα, και μεν φοασε εν παρεξηγω τιποτε, απλα να προσεχουμε και πως λεμεν καποια πραματα, διοτι μετα ετσι τυπους σαν τουτον που λαλω πιο πανω, επιβραβευουμεν τους, η το χειροτερο δημηουργουμεν ανταγωνιστικες τασεις που εν λαθος και επικινδυνο,

Τωρα αφηστες τζικλες και ρωτα τον παπα σου να μου πεις. Ποσον καιρο θελουν τα μανιταρκα μεστο ξυδιν για να εν ετοιμα? πε του εφινε μου λιον και επιεν 3-1 το νερο με το ξυδιν για να μας πει, αμπα τζιε χαλασουμεν τον μεζεν.
πρωτη φορα τα εβαλα ξυδατα.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

μα εν να σε γελασω ενεν σπιτι τωρα για να τον ροτισω, τωρα που να ερτει να του πω!
ε φιλε εχει που τα περσυ που ζικλες δεν εχει σπανια επεφτα κατω του 6-8 πουλια ζε τουτο οπως λαλεις εφενετουν ζε που τες φωτογραφιες που σας εβαζα ως αποδιξη τον γραφομενον μου "ζικλες εχει"
οπως επισης και περσυ και φετος επαιξα δυπσιφιο αριθμο τουλαχιστο 1/3 εξορμισης επεζα παραπανω που 14-18 πουλια...αλλα 20+ ουτε περσυ ουτε φετος επαιξα (εκρεμασα) γιατι ζινες που χανουμε εν μετρουν :D
γιαυτο πε του παρεα σου πολλα δυσκολα εν να ξαναπαιε κυνηγι για τα επομενα 3-4 χρονια... γιατι να μου το θυμιθειται οτι ζικλες οπως παλια εν να καμουμε χρονια να ξαναδουμε!
παρολα αυτα φιλε Laurona πουλια εμπικαν σχετικα λια απο τα πραματα που ειδαν τα 2 μα8κια την κυριακη! παρα τιποτε κατι εν ζε τουτο!
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

sotiris!129 έγραψε:εν σου εξηγισα ρε φιλε 4 ε3ορμισης που να παεις!
ειπα 4ς εξορμισης να πιενις ζτες περιοχες που σου ειπα ΑΝ ΔΕΝ ξερεις που ακριβος να παεις εν δισκολο να πιαεις πουλια!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
τσιακκαρε τες συζητησεις μας!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

sotiris!129 έγραψε:KANARI - περιοχη μαθκιατη λυθροδοντα ποζι μερκες
τι να τσιακαρω? αφου ετο τη σου εγραψα :?
browning9
Full Member

Δημοσίευση από browning9 »

ρε κοπελια ποτε αρχιζει η καθημερινη της τζικλας παγκυπρια μεσα στον φεβραρη?
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”