ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .

Δημοσίευση από LAGOS »

Phinix έγραψε:κανενα τιπ για Ακαμα???

ι μαλλον καλυτερα, κανενα ΤΣΙΠ στον ακαμα???

Εσένα εννα σου μείνη και το πετρέλαιο :D :D :D
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
Άβαταρ μέλους
'petros'

Δημοσίευση από 'petros' »

Λαθος φιλε εν θα σου μεινει με το πετρελαιο
Μακαρι να καμεις τον περιπατο σου και να παιξεις φιλε
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

εγω παλε ειμαι πολλα αισιοδοξος για αυριο... μακαρι να μεν μας μεινει η πορωση! :roll:
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Την Κυριακη επερασαμε με τες χαρτουτσιες, αλλα αυριο ηντα ξερω εν να τες λειφτουμε! Εσασα καμια 15αρκα πακετα τζιαι 2-3 πακετα της φασσας αμπα τζιαι δωκουν πανω μας της Τουρκιας!!!

Και η ελπιδα πεθαινει τελευταια! :lol: :lol: :lol:
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
sportsman
Full Member

Δημοσίευση από sportsman »

πιάστε τσιε μονόβολα μήπως τσιε αντί Φάσσες της τουρκίας δώσουν πάνω σας Τούρκοι της Τουρκίας....
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

πιάστε τσιε μονόβολα μήπως τσιε αντί Φάσσες της τουρκίας δώσουν πάνω σας Τούρκοι της Τουρκίας....
:lol: :lol: :lol:

ΚΑΜΝΟΥ ΜΑΣ ΠΑΛΕ ΕΝΑ ΠΕΚΞΟΥΜΕ ΚΑΤΙ :D
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Θυμουμαι που ειμουν μιτσις και επαεναμε με το τζιρη μου καπου κοντα, γιατι υποτιθεται εν ειχε τζικλες, δαμε στην Φασουλα, και επεζαμεν που τες 7 ως τες 9, στο χαμο του κοσμου 7-10 τζικλες τζιε παεναμε σπιτι :lol:

Πουντες τζινες τες εποχες ρε γαμωτο, εν και θελουμε να παιζουμε 25, ετω καμια δεκαρκα καθε φορα, να ποσκολιουμαστεν, να φευκουμεν που την ρουτινα.

Τζινος ο μιτσης ο Σωτηρης φτεει, που τον καιρο που εφκαλεν αδεια, αλλαξαν δρομολογια τα πουλια :lol:

Ως τζιε στην Ισπανια που επιεν, εθκιωξαν τον οι κυνηγετικοι συλλογοι για να μεν τους τα αφανησει ουλλα :lol:

Ευτυχως που επιασε τζινο το μπερεττα που εν σκοτωνει και αφησεν το Λαουρονα σπιτι, αλλιως ηταν να μεν ερκουνταν ουτε τουτες οι 5-6 που ηρταν :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

Laurona έγραψε:Θυμουμαι που ειμουν μιτσις και επαεναμε με το τζιρη μου καπου κοντα, γιατι υποτιθεται εν ειχε τζικλες, δαμε στην Φασουλα, και επεζαμεν που τες 7 ως τες 9, στο χαμο του κοσμου 7-10 τζικλες τζιε παεναμε σπιτι :lol:

Πουντες τζινες τες εποχες ρε γαμωτο, εν και θελουμε να παιζουμε 25, ετω καμια δεκαρκα καθε φορα, να ποσκολιουμαστεν, να φευκουμεν που την ρουτινα.

Τζινος ο μιτσης ο Σωτηρης φτεει, που τον καιρο που εφκαλεν αδεια, αλλαξαν δρομολογια τα πουλια :lol:

Ως τζιε στην Ισπανια που επιεν, εθκιωξαν τον οι κυνηγετικοι συλλογοι για να μεν τους τα αφανησει ουλλα :lol:

Ευτυχως που επιασε τζινο το μπερεττα που εν σκοτωνει και αφησεν το Λαουρονα σπιτι, αλλιως ηταν να μεν ερκουνταν ουτε τουτες οι 5-6 που ηρταν :lol:
Παρηγορία μόνη σού έμενε να λές περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Μονον εμενα ρε Κοσμα, εσεναν οχι?
:D
Α ρε μαφια καπου τ ες εσιεις δημμενες εσου :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

ειδα τες ειδα τες!!! εν χιλιαδες χχχιλιαδεςςςς χχχχιιιιιιιιιιιλιααααααααααααδεεεεεεεεεςςς !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εσεις που ζε με 10 ησαστε happy μεν πιατε χαρτουτσιες αφου κανουν σας ζινες που εχετε ηδη ! :lol:
ειδα τες λαλω σας ειδα τες ... ονειρο ! :lol: αυριο θα παρω για πρωτη φορα την τυχερη πουλιαστρα :twisted:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”