ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012
Re: ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012
ε φιλε αυτο ακριβος εν το λα8ος, εβασιστηκες πανω στην προιγουμενη εφτομα... 7 μερες για ενα μεταναστευτικο πουλι σαννα ζε εν λιο πολλι το ρισκο που επιασες??
τα πουλια ταρασουν ... εγω την τεταρτη επιασα 1 ζιαμε που επια σημερα ζε προι ζε ζιταστρο μαζι! εχτες που τες 3:30 ως τες 4:15 ειδα 4ς ζικλες ζε ετο τη εγινε σημερα! αρα μεν βασιζεσε στο τη εκαμες την κηριακη για την επομενη κηριακη, πιενε ενα γιρουι την προιγουμενι μερα ασες 30 λεπτα ετσι για το γαμωτο να παεις τον περιπατο σου!
ζεγιαμενα ηταν εκπληξη το νουμερο τον ζικλον που ειδα σημερα σε σχεση με την εχτεσινη αναγνοριση μου... αλλα ζε τοσες να μεν ειχε ηταν να πιαω πιστεψε με 6-8 πουλια!
τα πουλια ταρασουν ... εγω την τεταρτη επιασα 1 ζιαμε που επια σημερα ζε προι ζε ζιταστρο μαζι! εχτες που τες 3:30 ως τες 4:15 ειδα 4ς ζικλες ζε ετο τη εγινε σημερα! αρα μεν βασιζεσε στο τη εκαμες την κηριακη για την επομενη κηριακη, πιενε ενα γιρουι την προιγουμενι μερα ασες 30 λεπτα ετσι για το γαμωτο να παεις τον περιπατο σου!
ζεγιαμενα ηταν εκπληξη το νουμερο τον ζικλον που ειδα σημερα σε σχεση με την εχτεσινη αναγνοριση μου... αλλα ζε τοσες να μεν ειχε ηταν να πιαω πιστεψε με 6-8 πουλια!
-
- Full Member
Ρε φιλε, κατοικω Λευκωσια και κυνηγω συνηθως στο χωρκό μου που ειναι στην επαρχια Λεμεσου. Το να παω ενα γυρουι την προηγουμενη, 1 ωρα να παεις και 1 να ερθεις εν λιγο δυσκολο, εν νομιζεις. Αν και το Σαββατο επια επηρα γυρο τους σκυλλους στην περιοχη Λευκωσιας, επηα τζαι σε 2-3 τοπους τζαιμε κοντα που ξερω αλλα τζικλες τιποτα. Μια - θκυο ποδα ποτζει. Αρα επηα τζιαμε που επεξα λιγες την προηγουμενη βδομαδα.sotiris!129 έγραψε:ε φιλε αυτο ακριβος εν το λα8ος, εβασιστηκες πανω στην προιγουμενη εφτομα... 7 μερες για ενα μεταναστευτικο πουλι σαννα ζε εν λιο πολλι το ρισκο που επιασες??
Μην το παιρνεις παντως δεδομενο οτι αμαν παεις το Σαββατο και δεις τες οτι ενναν τζιαμε και την επομενη. Εχουν δει πολλα τα μαθκια μας.
ε φιλε δεν το περνο δεδομενο ομως ειναι μια καλη πρωτη ιδεα παρα να παεις τελεια στα τιφλα
σιουρα ζεγω τες παραπανω φορες παω με την ελπιδα να εν ζιαμε τα πουλια της προιγουμενης εξωρμισης γιατι ζεμενα ενεν 1 ωρα αλλα 45 λεπτα ο τοπος, αλλα δοξαση ο Θεος παντα πιανω το κατι της μου ...
σιγουρα ζε λεμεσο εχει τοπουθκια που εν να βρασουν οι κανες σου, απλα ψαξε το λιο καλιτερα (αμαν εχεις και σκυλο ειναι μια καλη εφκερια να τον περνεις και γιρο καπου αλλου και να βλεπεις θεμα)

σιουρα ζεγω τες παραπανω φορες παω με την ελπιδα να εν ζιαμε τα πουλια της προιγουμενης εξωρμισης γιατι ζεμενα ενεν 1 ωρα αλλα 45 λεπτα ο τοπος, αλλα δοξαση ο Θεος παντα πιανω το κατι της μου ...
σιγουρα ζε λεμεσο εχει τοπουθκια που εν να βρασουν οι κανες σου, απλα ψαξε το λιο καλιτερα (αμαν εχεις και σκυλο ειναι μια καλη εφκερια να τον περνεις και γιρο καπου αλλου και να βλεπεις θεμα)
-
- Full Member
παιδια σημερα ειμασταν στην μαδαρη εφαμεν καμποσα χιονονερα τζαι κριαδα αλλα εκαταφεραμε να εβρουμε 2 τζικλες
...επεζαμεν τες τζαι εν τις εβρισκαμε
ηταν ωραια επερασαμε πολλα ωραια γιατι εγυρευκαμε τοπο που να κοφκει καθε φορα που αλλασεν ο αερας 

-
- Full Member
Σιγουρα εν καλα να παεις που την προηγουμενη αλλα θελεις και χρονο. Αμαν εχεις και 2 κοπελλουθκια εν πιο δυσκολα τα πραματα. Τζινω που απλα ηθελα να θιξω ειναι αλλη φορα να μεν βιαζεστε να βγαλετε συμπερασματα.
Εγω κυνηγω εδω και πολλα χρονια και δεν με επηρεαζουν οι τοποθετησεις οτι αμαν επαιξα τζικλα πρεπει να αρκεψω το ταβλι γιατι ξερω ηνταλος εν τουτη η δουλεια και ποσο επηρεαζουν τα πραματα οι συνθηκες. αν σε ακουσει ενας μιτσις που εχτες ευκαλε αδεια και αγαπα το κυνηγι, ο οποιος σημερα επιε και δεν επαιξε εννα πιστεψει οτι εν τελεια αχρηστος.
Για αυτο αλλη φορα κατα την αποψη μου πρεπει να ειμαστε πιο προσεκτικοι.
Φιλικα.
Εγω κυνηγω εδω και πολλα χρονια και δεν με επηρεαζουν οι τοποθετησεις οτι αμαν επαιξα τζικλα πρεπει να αρκεψω το ταβλι γιατι ξερω ηνταλος εν τουτη η δουλεια και ποσο επηρεαζουν τα πραματα οι συνθηκες. αν σε ακουσει ενας μιτσις που εχτες ευκαλε αδεια και αγαπα το κυνηγι, ο οποιος σημερα επιε και δεν επαιξε εννα πιστεψει οτι εν τελεια αχρηστος.
Για αυτο αλλη φορα κατα την αποψη μου πρεπει να ειμαστε πιο προσεκτικοι.
Φιλικα.
φιλικα ζεγω παντα ενοουσα το ταβλι,
παρολα αυτα τουλαχιστο εσυ επιες εριξες την ζαρκα σου ζε εν εκατσε, εμενα εκατσεν...αλλα σημερα γιορτι δικη μου αυριο γιορτι δικη σου. Ξερω αλλους που αθιμηθικαν η ωρα 2 που εφεφκα να ξυπνισουν να ερτουν κυνηγι και ενο αρκεπσαν τα νερα τα σιονοτα
παρολα αυτα φιλε μου εγω εχει πολλι καιρο που το τονιζω ΖΙΚΛΕΣ ΕΧΕΙ, σημερα για ακομα μια φορα θα το ξανατονισω πως ΝΑΙ εχει!!!και μαλιστα πολλες (σε ορισμενους τοπους
)το θεμα ειναι να ψαξεις...αμαν κατσις και ακουεις του καθενου εν θα φκεις πουμεσα!
ζινος που με ροτισε πρην τη περιοχη επια, εξηγισα του 4 εξορμισεις να πιενει ζιαμε αμαν εν ξερει που ακριβος να παει εν ζε να παιξει πρεπει να εν κολος ζε να δοκει πανω τους! εν ζε σιμενει ειβρες ταπελα Μα8κιατης-Σια-κορνος επαιξες ζε ζικλες, μπορει να εισαι 2 οικοπεδα δυπλα που ενα καλο ποστο και να μεν το καταλαβεις αν δεν κατσις ζιαμε 1 μερα ζε να παρατιρας τα πουλια ποθεν περνουν!
παρολα αυτα τουλαχιστο εσυ επιες εριξες την ζαρκα σου ζε εν εκατσε, εμενα εκατσεν...αλλα σημερα γιορτι δικη μου αυριο γιορτι δικη σου. Ξερω αλλους που αθιμηθικαν η ωρα 2 που εφεφκα να ξυπνισουν να ερτουν κυνηγι και ενο αρκεπσαν τα νερα τα σιονοτα

παρολα αυτα φιλε μου εγω εχει πολλι καιρο που το τονιζω ΖΙΚΛΕΣ ΕΧΕΙ, σημερα για ακομα μια φορα θα το ξανατονισω πως ΝΑΙ εχει!!!και μαλιστα πολλες (σε ορισμενους τοπους

ζινος που με ροτισε πρην τη περιοχη επια, εξηγισα του 4 εξορμισεις να πιενει ζιαμε αμαν εν ξερει που ακριβος να παει εν ζε να παιξει πρεπει να εν κολος ζε να δοκει πανω τους! εν ζε σιμενει ειβρες ταπελα Μα8κιατης-Σια-κορνος επαιξες ζε ζικλες, μπορει να εισαι 2 οικοπεδα δυπλα που ενα καλο ποστο και να μεν το καταλαβεις αν δεν κατσις ζιαμε 1 μερα ζε να παρατιρας τα πουλια ποθεν περνουν!
- kanaris
- Full Member
ε φιλουιν εν εμεναν που εξηγησες 4 εξορμησεις?sotiris!129 έγραψε:φιλικα ζεγω παντα ενοουσα το ταβλι,
παρολα αυτα τουλαχιστο εσυ επιες εριξες την ζαρκα σου ζε εν εκατσε, εμενα εκατσεν...αλλα σημερα γιορτι δικη μου αυριο γιορτι δικη σου. Ξερω αλλους που αθιμηθικαν η ωρα 2 που εφεφκα να ξυπνισουν να ερτουν κυνηγι και ενο αρκεπσαν τα νερα τα σιονοτα![]()
![]()
παρολα αυτα φιλε μου εγω εχει πολλι καιρο που το τονιζω ΖΙΚΛΕΣ ΕΧΕΙ, σημερα για ακομα μια φορα θα το ξανατονισω πως ΝΑΙ εχει!!!και μαλιστα πολλες (σε ορισμενους τοπους)το θεμα ειναι να ψαξεις...αμαν κατσις και ακουεις του καθενου εν θα φκεις πουμεσα!
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
εν σου εξηγισα ρε φιλε 4 ε3ορμισης που να παεις!
ειπα 4ς εξορμισης να πιενις ζτες περιοχες που σου ειπα ΑΝ ΔΕΝ ξερεις που ακριβος να παεις εν δισκολο να πιαεις πουλια!
ειπα 4ς εξορμισης να πιενις ζτες περιοχες που σου ειπα ΑΝ ΔΕΝ ξερεις που ακριβος να παεις εν δισκολο να πιαεις πουλια!
- Phinix
περιοχή Οράς - Ακαμνου
χερετιζομεν κοπελλια
τα τελευταια χρονια ΔΕΝ ξαναεζησα ετσι πραμα
χαμος
εσιρα 35 χαρτουτσιες το πιο λλιο σήμερα
εξηφτερισα πάνω που 15 πουλια
εν έπεφταν - εκαλληκοσα αλλα τοσα
ειχε κοσμο αρκετο
ηταν μια απο τις καλλίτερες μου εξορμισεις
εγυναμεν λλιο σουππα που τα νερα αλλα οκ αλλα ηταν απολαυση
εχοτρασεν το ματι μου τζκλες
εχασα το ποστο μου....επια αλλου - ακουα τες και δεν τες εβλεπα
οσπου να καταλαυω τι γινετε οι αλλοι εκαμαν πολεμο
παντος ελπιζω να μινουν
τεταρτη εννα ακαμουμεν παρτυ αν μας αφισει ο καιρος
ελπιζω να μινουν τα πουλια και να μπουν τζιαλλα
σημερα αν ειχε καλυτερο καιρο ηταν να εχει τοπ τζικιαστρο αλλα μετα τεσ 10 επιρεν τους τοπους
επιε κανενας ακαμα?
χερετιζομεν κοπελλια
τα τελευταια χρονια ΔΕΝ ξαναεζησα ετσι πραμα
χαμος
εσιρα 35 χαρτουτσιες το πιο λλιο σήμερα
εξηφτερισα πάνω που 15 πουλια
εν έπεφταν - εκαλληκοσα αλλα τοσα
ειχε κοσμο αρκετο
ηταν μια απο τις καλλίτερες μου εξορμισεις
εγυναμεν λλιο σουππα που τα νερα αλλα οκ αλλα ηταν απολαυση
εχοτρασεν το ματι μου τζκλες
εχασα το ποστο μου....επια αλλου - ακουα τες και δεν τες εβλεπα
οσπου να καταλαυω τι γινετε οι αλλοι εκαμαν πολεμο
παντος ελπιζω να μινουν
τεταρτη εννα ακαμουμεν παρτυ αν μας αφισει ο καιρος
ελπιζω να μινουν τα πουλια και να μπουν τζιαλλα
σημερα αν ειχε καλυτερο καιρο ηταν να εχει τοπ τζικιαστρο αλλα μετα τεσ 10 επιρεν τους τοπους
επιε κανενας ακαμα?
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
- Nikos
Φίλε Σωτηρη θα συμφωνησω μαζι σου ....τζικλες εχει... απλα επειδη σε καθε περιοχή εν λίγοι οι κυνηγοι και εμαθαν και οι τζικλες να καθονται, θελουν περπάτημα... / καθοδον σε περιοχή που σημερα ειδα αρκετα πουλια αλλά όταν εφτασα μετα λυπης μου καταλαβα οτι ήταν αδύνατο να τις κυνηγήσω ... παρα πολυς αερας και βροχή που δεν ελεγε να κοπασει... ετσι εφυγα.... αν καταφερω και πιασω αδεια την τεταρτη θα τις ψαξωsotiris!129 έγραψε:φιλικα ζεγω παντα ενοουσα το ταβλι,
παρολα αυτα τουλαχιστο εσυ επιες εριξες την ζαρκα σου ζε εν εκατσε, εμενα εκατσεν...αλλα σημερα γιορτι δικη μου αυριο γιορτι δικη σου. Ξερω αλλους που αθιμηθικαν η ωρα 2 που εφεφκα να ξυπνισουν να ερτουν κυνηγι και ενο αρκεπσαν τα νερα τα σιονοτα![]()
![]()
παρολα αυτα φιλε μου εγω εχει πολλι καιρο που το τονιζω ΖΙΚΛΕΣ ΕΧΕΙ, σημερα για ακομα μια φορα θα το ξανατονισω πως ΝΑΙ εχει!!!και μαλιστα πολλες (σε ορισμενους τοπους)το θεμα ειναι να ψαξεις...αμαν κατσις και ακουεις του καθενου εν θα φκεις πουμεσα!