TZIKΛΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΑΡΕΑ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Re: TZIKΛΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΑΡΕΑ

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

να σας πω εγω που δεν εχω να χασω τπτ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ-ΟΜΟΔΟΣ 1000%
EPANIEL POWER
cyprohunter
Full Member

Δημοσίευση από cyprohunter »

Ρε παιθκιά επειδή εγώ εβαρέθηκα την γαουροττοππουζοσύνη των κυπρέων κ επειδή έχει δίκεο ο συνονόματος... Φαρμακάς κ πελένδρι σίουρα πράματα..
Φιλικά,
Αναστάσης
cyprohunter
Full Member

Δημοσίευση από cyprohunter »

Εμείς εκάμαμε την αρχή...
Φιλικά,
Αναστάσης
mikros

Δημοσίευση από mikros »

Εμενα εν μ΄αρεσκει τουτη η μυστικοπαθεια των κυπραιων,σαννα και εν να τους παιξουμε τες τσιχλες τους αν πουν χωριο αλλα εν να εθελετε εσεις να σας πουν αν πεζει τιποτε σε καποιες περιοχες αν εκαμετε 60χλμ για μια εξορμηση...εν σας ρωτουν με ποστο με τοπο,ρωτουν σας αν εχει σε καποιες περιοχες πουλια ή οχι
Το καλο υπαρχουν και ανθρωποι που λεν εκινηθηκαν λια πουλια μεταξυ των ταδε χωριων ωστε να εχουμε μια γενικη εικονα της ενδονησιακης μετακινησης των πουλιων
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Φιλοι να σας πω οτι τελευταιες 2 εξορμησεις περιοχη παφου δεν ειχε τιποτα απο ξεφυσημα.Μιλω για περιοχες Παναγιας,Κανναβιου.Πατροπαραδοτες περιοχες με τζιηκλες φασσες περτιτζια.τιποτε.σε περπατητο κατι γινεται αλλα καμια σχεση με αλλες χρονιες.σημερα 10κμ περπατημα δεν εσηκωστηκε φτερο.ακουα ομως πολλςς σιηπεθκιες περιοχη αναδιους και λασας.μπορει να πεζαν και πουλουθκια ομως ετσι γαροι που ειμαστε

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

σημερα πηγα παφο σαλαμιου χουλου λεμονα φαγαμε 60 ευρω καυσιμα και τρια ατομα 5 τζικλες
Ακουσα για περιοχες τροοδους οτι ειχε.σν καποιος ηταν δε καποια περιοχη του τροοδους ας μας πει
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
MIKEShooter
Full Member

Δημοσίευση από MIKEShooter »

Στο τροοδος ειχε πολλα πουλια σημερα.. ενας φιλοσ μου πηγε δεν βρηκε τα ποστα του εκατσε σε ενα ανιξερο τοπο και επεξε 9 και 4 χαμενες!!
Avis777
Full Member

Δημοσίευση από Avis777 »

πανικος έγραψε:σημερα πηγα παφο σαλαμιου χουλου λεμονα φαγαμε 60 ευρω καυσιμα και τρια ατομα 5 τζικλες
Ακουσα για περιοχες τροοδους οτι ειχε.σν καποιος ηταν δε καποια περιοχη του τροοδους ας μας πει
Χαιρετε φιλοι κυνηγοι..σαν καινουριο μελος θελω να σας αναφερω προτα απ'ολα οτι προσφατα ανακαλυπσα την υπαρξη αυτο του φορουμ και οτι παρακολουθω με ενδιαφερον τις συζητησεις σας τες τελεφτεες μερες αλλα λογο καπιου προβληματος στην εγγραφη δεν μπορουσα να απαντισω..
οσον για σημερα ημουν στην περιοχη τροοδους κε τα πουλια ηταν σχετικα λιγα..
φυσικα δεν συνιθιζα να κυνηγο τροοδος τα προηγουμενα χρονια και δεν ξερω αν το ποστο μου ηταν καλο, προσωπικα ειδα 2-3 κοπουες τριζαρες αλλα πολυ λιγα πουλια. επεστρεψα με 1 τζικλα, εχασα 2 χαμε (1 τζικλα 1 τριζαρα) κε δεν "κουμανταρα" αλλο 2-3. ισως να φτει και το γεγονος οτι εν εσταθικα που το πρωι σε καλο ποστο. σχιπεθκιες ακουστικαν αλλα παλε μιομενες σε σχεση με την κυριακη, την οπιοια ημουν κυπερουντα και παλε τα πουλια ιταν μειομενα σε σχεση με τες προηγουμενες εξορμησεις...
Avis777
Full Member

Δημοσίευση από Avis777 »

MIKEShooter έγραψε:Στο τροοδος ειχε πολλα πουλια σημερα.. ενας φιλοσ μου πηγε δεν βρηκε τα ποστα του εκατσε σε ενα ανιξερο τοπο και επεξε 9 και 4 χαμενες!!
Τελικα εν το ποστο μου που εφτεε δηλαδη
και που εν τες εκουτσιουν :lol:
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

χαιρεται και απο μενα......αν και θεωρω οτι ειναι λιγο νωρις για τζικλα....εντουτοις τελευταιες 4-5 εξορμησεις σε ημιορεινο χωριο της λεμεσου(20 lepta διαδρομη) ειδα αρκετες τζικλες.....με αποκορυφωμα πριν 2 κυριακεσ
οταν κα8ολη τη διαρκεια της παγανιας, πραγματικα......σε καθε γωνια, λοφουι, βουνουι, επιτουσαν οι οχτοι τζικλες....μαλιστα πρεπει να ηταν καινουργια φουρνια γτ ή ηταν πολυ κουρασμενες ή πολυ παλαβες ή πολυ ημερες και ατουφεκκιστες....επετουσαν που διπλα μας λες και πρωτη φορα ειδαν κυνηγους.....και εκτος απο αυτο πετουσαν 10-20 μετρα και μετα καθονταν ξανα. πρωτη φορα το ειδα αυτο.....με αποτελεσμα ο νους μου και το κεφαλι μου να ειναι συνεχεια alloy αντι στα σκυλλια με συνεπεια να ερ8ει και ενα ωραιο καλλιτζι φραγκολινας. :D

δεν ειχαμε μαζι μας φυσιγγια για τζικλα...ετσι συνεχισαμε κα8αρα ενδημικο...και ειπαμε οτι 8α τις κοψουμε αλλη φορα.

τελευταιες 3 εξορμησεις.....μετα το τελος τησ παγανιας περπατω λιγο για τζικλα.....χτυπουσα κα8ε φορα 8-12 πουλια. malista 8υμαμαι κτυπησα 6 τζικλες σε ενα αμπελι το πολλη 50 μετρων.....στο οποιο οταν εριχνα ντουφεκια σε μια τζικλα, δεν πετουσαν οι υπολοιπες τζικλες...περπατουσα και πετουσανε η μια μετα την αλλη και μετα απο αρκετη φασαρια...

σημερα ομως λογο χρονου και δουλειας στα8ηκαμε μεχρι τις 10 για τζικλα 3 ατομα ,16 τζικλες.....με εμφανη μειωση κινητικοτητας.....
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”