ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2014-2015

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Koutsofteros
Full Member

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2014-2015

Δημοσίευση από Koutsofteros »

Τωρά είδα ότι στο προηγούμενο ποστ, εν εμφανίστηκε το σχόλιο μου..μόνο τα quotes.. :?

Anyway... ήταν για τες olympia skeet 9 που ήθελα να πω... Έπαιξα τες την Κυριακή, μαζί με κάτι γιεμωσίες Ballestain 30 gr no8.

Έμεινα ευχαριστήμένος και που τες δύο.. εκτός που τέλλια πρωί που εν εστάυρωσα πουλί στο ποφύσημα..
Εν γοράζω χαρτούτσιες στην τζιήκλα..ότι έχω παίζω να φκιερώσουν τα αρμάρκα...
Αν χάσουμε τζαι καμιάν-θκυο λόγω χαρτούτσιας, εν εχάθηκε ο κόσμος. Είμαι της φιλοσοφίας ότι αν είσαι πάνω της, 90% θα ππέσει...

Μετά που ξημέρωσε, ότι έπρεπε να πιάσω έπιασα το, ΕΚΤΟΣ που την πιο σίουρη που έρκετουν που μακρυά τζαι είπα "πάει τζαι τούτη" :lol: Και το κυριότερο, εν έμεινε πουλί χαμέ...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Koutsofteros την 13 Ιαν 2015, 10:16, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
"Τα περισσότερα ψέματα λέγονται, πριν από τις Εκλογές, κατά την διάρκεια του Πολέμου και..... μετά το Κυνήγι...! "
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Koutsofteros έγραψε:Τωρά είδα ότι στο προηγούμενο ποστ, εν εμφανίστηκε το σχόλιο μου..μόνο τα quotes.. :?

Anyway... ήταν για τες olympia skeet 9 που ήθελα να πω... Έπαιξα τες την Κυριακή, μαζί με κάτι γιεμωσίες Ballestain 30 gr no8.

Έμεινα ευχαριστήμένος και που τες δύο.. εκτός που τέλλια πρωί που εν εστάυρωσα πουλί στο ποφύσημα..
Εν γοράζω χαρτούτσιες στην τζιήκαλ...ότι έχω παίζω να φκιερώσουν τα αρμάρκα...
Αν χάσουμε τζαι καμιάν-θκυο λόγω χαρτούτσιας, εν εχάθηκε ο κόσμος. Είμαι της φιλοσοφίας ότι αν είσαι πάνω της, 90% θα ππέσει...

Μετά που ξημέρωσε, ότι έπρεπε να πιάσω έπιασα το, ΕΚΤΟΣ που την πιο σίουρη που έρκετουν που μακρυά τζαι είπα "πάει τζαι τούτη" :lol: Και το κυριώτερο, εν έμεινε πουλί χαμέ...
ΩΡΑΙΟΣ :P
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Το πιο σημαντικο ειναι η

Ψ Υ Χ Ο Λ Ο Γ Ι Α

αν φτασεις και βαλεις αρνητικες σκεψεις για κατι στο μυαλο σου φυσιγγια, κοντακια, καννες, μεταλλα κλπ... ολα τα φυσιγγια του εμποριου να εχεις μαζι σου θα τα φκαλεις ολα σκαρτα!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Breda Pegaso έγραψε:Το πιο σημαντικο ειναι η

Ψ Υ Χ Ο Λ Ο Γ Ι Α

αν φτασεις και βαλεις αρνητικες σκεψεις για κατι στο μυαλο σου φυσιγγια, κοντακια, καννες, μεταλλα κλπ... ολα τα φυσιγγια του εμποριου να εχεις μαζι σου θα τα φκαλεις ολα σκαρτα!
ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΕΦΑΝΕ....

ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ Η ΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΦΟΥΛ....Η ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΕΙΧΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΑΡΠΩΣΗ ...Η ΓΙΑΤΙ ΝΙΟΘΟΥΜΕ ΟΡΕΞΑΤΟΙ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΛΕΜΕ.....ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΒΓΕΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ!!!!

ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΛΙ ΠΑΜΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΛΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ...ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΧΑΜΕΝΕΣ ΒΟΛΕΣ Κ.Λ.Π...Η ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕΣ ΚΑΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ....Η ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ .....ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΟΛΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΗΡΑΜΑ!!!

Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Α ΚΑΙ ΤΟ Ω ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΟΜΠΙ!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

πολλα δυνατη κουβεντα η ψυχολογια εγω αν παιξω το πρωτο πουλλι το πρωι μετα μπορει να εχω και 100% επιτιχια! το ιδιο και στο σκοπευτιριο!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ...ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΙΣΜΑ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ. ΟΤΑΝ ΜΕ ΚΑΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΧΑΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΑ ΠΟΥΛΙΑ...ΤΟΤΕ ΛΕΣ ΟΤΙ TΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ...ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΧΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ. ΑΛΛΑΣΕΙΣ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ... ΛΕΣ OTI ΠΡΙΝ ΑΣΤΟΧΗΣΑ ΛΟΓΩ ΚΑΚΟΥ ΦΥΣΙΓΓΙΟΥ.

ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑΣΕΙ ΚΑΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΡΚΑ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.
Άβαταρ μέλους
Phinix

Δημοσίευση από Phinix »

αυριο εφαμεν την με τον καιρο η κυνηγουμε? :cry:
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

σκεψεις εννα κυνηγησουμε αυριο η εφαμεντην?παραλια η πιο ψηλα?
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Κοπέλια εγώ εν να πάω και αν βρέχει εν με πειράζει φτάνει να περνώ καλά.

Ρε Άντρο ξέρεις που ήμουν τζιαί δεν είχε. Άρα μάλλον θα το γυρίσουμε αλλού αύριο και βλέπουμε. ;)
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Ε ΜΑΡΙΕ ΣΚΕΥΤΟΥΜΕ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΠΟΥ ΤΣΙΑΜΕ ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝ ΕΣΥ!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”