ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13
- andreasana210326
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .
χ8εσινο αποτελεσμα στην επαρχια Λεμεσου......το απολυτο μηδεν.
- 'petros'
Aλωνα την κυριακη
Ατομα στην συγκεκριμενη περιοχη 20-25 περιπου
Τζικλες στη συγκεκριμενη περιοχη ΜΗΔΕΝ ουτε σιηπεθκια απο κανεναν
Αποτελεσμα αναχωριση ολων και εμεις αναχωριση σε πιο χαμηλες περιοχες για μανηταρκα
Φετος εν να παθουμε μυκητιαση που τα πολλα

Ατομα στην συγκεκριμενη περιοχη 20-25 περιπου
Τζικλες στη συγκεκριμενη περιοχη ΜΗΔΕΝ ουτε σιηπεθκια απο κανεναν
Αποτελεσμα αναχωριση ολων και εμεις αναχωριση σε πιο χαμηλες περιοχες για μανηταρκα
Φετος εν να παθουμε μυκητιαση που τα πολλα

«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
- ANTROS BREDA
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
-
- Full Member
Χθες στα Κατύδατα το πρωϊ και Φλάσου το απόγευμα - αποτελέσματα : λιακάδα το πρωϊ και χιονόνερο και παγωνιά το απόγευμα! Οσο αφορά τζίκλες, είδα 1 ... στο εξώφυλλο του Hunt & Shoot! Κατά τα άλλα, Παρασκευή και Σάββατο αρχίσαν πάλι οι ΄πληροφορίες΄για μεγάλες πάσες από τον Κορμακίτη και άλλες ιστορίες για αγρίους που διαδίδουν οι γνωστοί άγνωστοι! Οπότε όπως τον καιρό του λαγού την βγάλαμε με τα μανιτάρια, αντέξετε ακόμα λίο και θα αρχίσουν τα αγρέλια!!!!!
- 'petros'
αρκεψαν και τα αγρελια σε μεμονομενες περιοχες
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
- Laurona
Εχτες με ενημερωσε φιλος που μενει κοντα στο τραχωνι, οτι εφανηκαν ΛΙΓ Απουλια στα λεμονοδεντρα.
Λιγα ειπα, οχι να μου φορτωθειτε χαρτουτσιες και να μπερτεψω.Μιαν τζι μια δα, αλλα τουλαχιστον υπηρχαν, δεν ηταν εντελως εξαφανισμενα.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.
Περκιμον μπουν ΛΙΑ και παιζουμε 4-5 αμα παενουμε, τουλαχιστον να μεν τα βαοσουμε που τα τωρα.
Εν και θελουμε πολλες εμεις, μονο να ξεσκαζουμε λιον.
Λιγα ειπα, οχι να μου φορτωθειτε χαρτουτσιες και να μπερτεψω.Μιαν τζι μια δα, αλλα τουλαχιστον υπηρχαν, δεν ηταν εντελως εξαφανισμενα.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.
Περκιμον μπουν ΛΙΑ και παιζουμε 4-5 αμα παενουμε, τουλαχιστον να μεν τα βαοσουμε που τα τωρα.
Εν και θελουμε πολλες εμεις, μονο να ξεσκαζουμε λιον.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
κατυδατα ηταν και ο παπας μου εχτες 0 ουτε ειδε ουτε ακουσε!Hunting Maniac έγραψε:Χθες στα Κατύδατα το πρωϊ και Φλάσου το απόγευμα - αποτελέσματα : λιακάδα το πρωϊ και χιονόνερο και παγωνιά το απόγευμα! Οσο αφορά τζίκλες, είδα 1 ... στο εξώφυλλο του Hunt & Shoot! Κατά τα άλλα, Παρασκευή και Σάββατο αρχίσαν πάλι οι ΄πληροφορίες΄για μεγάλες πάσες από τον Κορμακίτη και άλλες ιστορίες για αγρίους που διαδίδουν οι γνωστοί άγνωστοι! Οπότε όπως τον καιρό του λαγού την βγάλαμε με τα μανιτάρια, αντέξετε ακόμα λίο και θα αρχίσουν τα αγρέλια!!!!!
-
- Full Member
όπως τα λέει ο HUNTING MANIAC....
Το Σάββατο μου παρουσιάσαν χιλιάδες φάσσες προς τον Φράκτη της Λέυκας και ελαφρια κίνηση τζιηκλών αλλά ευτυχώς ΔΕΝ την πάτησα και ρώτησα φίλους, σοβαρούς ανθρώπους, της περιοχής οι οποίοι μου είπαν ότι προκειται και πάλι για βλακείες που αποσκοπούν στα γνωστά......
ΟΥΤΕ ΦΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ
Το Σάββατο μου παρουσιάσαν χιλιάδες φάσσες προς τον Φράκτη της Λέυκας και ελαφρια κίνηση τζιηκλών αλλά ευτυχώς ΔΕΝ την πάτησα και ρώτησα φίλους, σοβαρούς ανθρώπους, της περιοχής οι οποίοι μου είπαν ότι προκειται και πάλι για βλακείες που αποσκοπούν στα γνωστά......
ΟΥΤΕ ΦΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ
- 'petros'
Ρε Σωτηρη τελικα δεν αντρεπεσε τιποτε ρε φιλε......sotiris!129 έγραψε:κατυδατα ηταν και ο παπας μου εχτες 0 ουτε ειδε ουτε ακουσε!Hunting Maniac έγραψε:Χθες στα Κατύδατα το πρωϊ και Φλάσου το απόγευμα - αποτελέσματα : λιακάδα το πρωϊ και χιονόνερο και παγωνιά το απόγευμα! Οσο αφορά τζίκλες, είδα 1 ... στο εξώφυλλο του Hunt & Shoot! Κατά τα άλλα, Παρασκευή και Σάββατο αρχίσαν πάλι οι ΄πληροφορίες΄για μεγάλες πάσες από τον Κορμακίτη και άλλες ιστορίες για αγρίους που διαδίδουν οι γνωστοί άγνωστοι! Οπότε όπως τον καιρό του λαγού την βγάλαμε με τα μανιτάρια, αντέξετε ακόμα λίο και θα αρχίσουν τα αγρέλια!!!!!
Αφησες το πατερα σου να παει κατυδατα στες τζικλες
Γιατι δεν του ειπες να τον παρεις μαζι σου στο ποστο σου που ηταν να ποσκολιστει??????????
ΑΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!

που να τον παρω???
α ρε Πετρο δεν με ξερεις καθολου καλα! με τους φιλους/συγκενεις φαε πιε αψε ζε τσιαρο αλλα κυνηγι πας μονο με ζινους που εχουν το ιδιο κυνηγετικο παθος με εσενα !!!
α ρε Πετρο δεν με ξερεις καθολου καλα! με τους φιλους/συγκενεις φαε πιε αψε ζε τσιαρο αλλα κυνηγι πας μονο με ζινους που εχουν το ιδιο κυνηγετικο παθος με εσενα !!!