TZIKΛΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΑΡΕΑ
-
- Full Member
Re: TZIKΛΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΑΡΕΑ
σημερα σε εκπαιδευτικο στην νεκρα ζωνη οι τσικλες που σηκωνα μεσα απο τα περβολια ηταν μηδαμινες αυριο δεν αναμενω να κανουν κατι τουλαχιστο για επαρχια λευκωσιας μιλω.. οσοι θα πανε για τσικλες....
εκτος αυτου εγω θελω να πως κατεληξα στο συμπερισμα πως το κυνηγι τις τσικλας στην κυπρο εχει τελειωσει...αν αναλογιστουμε οτι εχει περιπου 4-5 χρονια να μας καμει καλοχρονια ενω πιο παλια μπορουσε να μην ειχε μια χρονια ειχε η επομενη ή η μεθεπομενη...το να ακουω σπασμοδικα μεγαλους αριθμους σε μιαν επαρχια σε συγγεκριμενα μερη εμενα δεν μου λεει κατι...
τις τελευταιες μερες παρακολουθουσα στο ιντερνετ τις καιρικες συνθηκες ολης της ευρωπης συμπεριλμβανομενου και ελλαδς και τουρκιας...το χιονι που εριξε δεν ειχε προηγουμενο τα τελευταια χρονια και το κρυο που τους εκανε...ολοι ελεγαμε δεν παιζει ρολο αν βρεχει ή οχι στη κυπρο η αν κανει κρυο σημασια εχει να χιονισει καραμανια κτλ κτλ...φετος που ειχαμε τις καλυτερες καιρικες συνθηκες στην κυπρο των τελευταιων χρονων φετος που ειχαμε τοσα χιονια τουρκια που ειναι οι τσικλες????????????
φασσες τις τουρκιας γιατι μεταναστευουν και εχει εκατομυρια?????
μπεκατσες γιατι ειχαμε σε ικανοιποιητικο επιπεδο φετος??
εγω φετος μεχρι το τελος αν μου τυχει 2-3 φορες και παιξω ειτε 15 ειτε 20 ειτε 25 δεν μου λεει κατι
απλα και φετος ηταν ακομα μια κακοχρονια...
εκτος αυτου εγω θελω να πως κατεληξα στο συμπερισμα πως το κυνηγι τις τσικλας στην κυπρο εχει τελειωσει...αν αναλογιστουμε οτι εχει περιπου 4-5 χρονια να μας καμει καλοχρονια ενω πιο παλια μπορουσε να μην ειχε μια χρονια ειχε η επομενη ή η μεθεπομενη...το να ακουω σπασμοδικα μεγαλους αριθμους σε μιαν επαρχια σε συγγεκριμενα μερη εμενα δεν μου λεει κατι...
τις τελευταιες μερες παρακολουθουσα στο ιντερνετ τις καιρικες συνθηκες ολης της ευρωπης συμπεριλμβανομενου και ελλαδς και τουρκιας...το χιονι που εριξε δεν ειχε προηγουμενο τα τελευταια χρονια και το κρυο που τους εκανε...ολοι ελεγαμε δεν παιζει ρολο αν βρεχει ή οχι στη κυπρο η αν κανει κρυο σημασια εχει να χιονισει καραμανια κτλ κτλ...φετος που ειχαμε τις καλυτερες καιρικες συνθηκες στην κυπρο των τελευταιων χρονων φετος που ειχαμε τοσα χιονια τουρκια που ειναι οι τσικλες????????????
φασσες τις τουρκιας γιατι μεταναστευουν και εχει εκατομυρια?????
μπεκατσες γιατι ειχαμε σε ικανοιποιητικο επιπεδο φετος??
εγω φετος μεχρι το τελος αν μου τυχει 2-3 φορες και παιξω ειτε 15 ειτε 20 ειτε 25 δεν μου λεει κατι
- Phinix
Παρα να πιαννω 2-3 καθε φορα καλλητερα να πιαννω 20, 3 φορες το χρονο!!!dangerous έγραψε:
Παρα τπτ εν καλες και οι 15 ειτε 20 ειτε 25 που λαλεις. Αφου ετσι εν τα πραματα, παμε και ΑΝ τες κοπσουμε καλος...αν οι εν καλος τζιε ο μεζες....
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
-
- Full Member
κοπέλια μόλις ήρτα από αναγνώριση,αρκετά πουλιά περιοχές Βίκλας,Ακαπνού και Λάγιας.
-
- Full Member
φιλε σε χαιρετω στην λαγια και ακαπνου μπορεις να μου πεις γιατι 8α παω το δειλεις να κοιτα3ω ευχαριστω ανν 8ελισ στιλε μου σε πμTasozzz έγραψε:κοπέλια μόλις ήρτα από αναγνώριση,αρκετά πουλιά περιοχές Βίκλας,Ακαπνού και Λάγιας.
- πανικος
σημερα κοκκινοχωρια 4 τζικλες 7 τραχηλες .τζικλες δεν ειδα αλλες αλλα τραχηλες ειχε.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- Giorgoscy
- Full Member
ηντα ξερω αλλα αυριον εν τρασιηλες που εν να παιξουμεν !!!!
«Τα μεγαλύτερα ψέματα λέγονται ύστερα από το κυνήγι, κατά τη διάρκεια του πολέμου και πριν από τις εκλογές.» - Όττο φον Μπίσμαρκ
- πανικος
φιλοι μου ειδεν κανενασς καμια τζικλα να παμε αυριο?εω ποδα στα red village εχει 10 μερες να δω εστω και 1
σμερα εμεινα στο κρεβατι ,ενασ φιλος στην αγια ναπα πηγαν 3 ατομα δεν ειδαν ουτε ακουσαν.

σμερα εμεινα στο κρεβατι ,ενασ φιλος στην αγια ναπα πηγαν 3 ατομα δεν ειδαν ουτε ακουσαν.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
-
- Full Member
Χωριο Αγιους Βαβατσινιας....να ειδα το ΠΟΛΛΗ 10 τζικλες σημερα(επεια για κανα μανιταρι)!! 

- πανικος
ατε ρε ομονοιατικο καμε μου παντημα τες 5 ποδα στο χωριο να παω αυριοOmonoia99 έγραψε:Χωριο Αγιους Βαβατσινιας....να ειδα το ΠΟΛΛΗ 10 τζικλες σημερα(επεια για κανα μανιταρι)!!

-
- Full Member
Nα σου τις καμο Πανικκο μουπανικος έγραψε:ατε ρε ομονοιατικο καμε μου παντημα τες 5 ποδα στο χωριο να παω αυριοOmonoia99 έγραψε:Χωριο Αγιους Βαβατσινιας....να ειδα το ΠΟΛΛΗ 10 τζικλες σημερα(επεια για κανα μανιταρι)!!