TZIKΛΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΑΡΕΑ
- Nikos
Re: TZIKΛΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΑΡΕΑ
Ρε Πετρη νομιζω Τετάρτη ενναν καπως καλυττερα τα πραμα μια μαθκια που ειδα....
μακαρι γιατι ειβρα μια περιοχη αν και αργα λιγο πρην πιαν τα νερα πρεπει να εχει ενδιαφερον! 8α δοκιμασω εκει την τυχη μου εκει
-
- Full Member
Το Σάββοτο που μελετούσα την προβλεψη για αυτη την Τετάρτη εδειχνε καλο καιρο την Δευτέρα και βροχερό την Τριτη και Τετάρτη και καλο καιρο την Πεμτη. Σήμερα που ξανακοίταξα φενεται οτι υπάρχει αλλαγη κατα μια ημέρα προς τα πείσω, δηλαδη βροχερος την Δευτέρα και Τρίτη και μάλλον καλό καιρό την Τετάρτη. Φένεται η ένταση του ανέμου έφερε ποιο γρήγορα το χαμηλο βαρομετρικό. Φυσικά θα το δούμε καλύτερα και αυριο. Αν δεν μετακινυθουν τα πουλιά τοτε νομιζω θα ποσκολιστούμε και Τετάρτη.
- Breda Pegaso
Σημερα δειλινα περασματα Λυθροδοντα-Μαχαιρα πολυ λιγα πραματα με εξαιρεση 2-3 ποστα που μπορει να επιασαν 5-6 πουλια. Εγω 2 επιασα. Πολλυς κοσμος οπως παντα αλλωστε στην περιοχη.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
-
- Full Member
Φίλε μου, αν και computeras δεν εκατάφερα να σου στείλω ΠΜ. Τι να πω αφου ένα reply δεν υπάρχει.beretta682 έγραψε:Shooter έστειλα σου προσωπικό μήνυμα
πανω που το μηνημα εχει απαντηση στο μηνημα κατι ετσι!
- πανικος
κοπελια ηβρετε πολλες και δεν μιλατε
πειτε κανενα τοπον να ταραξουμε λιον τα νερα.εγω σημερα 1 τρυγονα και 3 τζικλες και 10 τραχηλες εκανε περασμα απο χθες τραχηλες.ειδα μονο λιγες τρυγονες σε κοπαδια των 3-4.
κοκινοχωρια μιλουμε.καβο γκρεκο το απογευμα πηγα στα αγρελλια σε απαγορευμενη σηκωσα παρα πολλες τζικλες δεν εσηκωνουνταν εφωναζα οξια οξια μονος μου

κοκινοχωρια μιλουμε.καβο γκρεκο το απογευμα πηγα στα αγρελλια σε απαγορευμενη σηκωσα παρα πολλες τζικλες δεν εσηκωνουνταν εφωναζα οξια οξια μονος μου

μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- LAGOS
- Full Member
Επαρχία Λάρνακας πολλά λια πράματα σήμερα. Σε εκπαιδευτικό το πρωι είδαμε λίγα πουλιά αλλα όπως είπε και ο φίλος Πανίκος δεν εσηκώνουνταν. Αυτό που παρατήρησα είναι οτι τα πουλιά δεν κάνουν περάσματα πλέον ειδικά το απόγευμα. Και απο την στιγμή που δεν κάνουν πέρασμα το απόγευμα σημαίνει οτι δεν κάνουν ούτε το πρωί. Δηλαδή βρίσκουν ενα περιβόλι ή ενα τόπο με ελιές που έχει και λίγο πυκνό για το βράδυ και μένουν εκεί.
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
- AndreasDr
Εχτές ήμουν εκπαιδευτικό στην περιοχή που εδώσαν στο Κουτραφά, δέν είδα ούτε 1 τσίκλα, σήμμερα στον ίδιο τόπο είδα μερικά πουλιά που εψηλοπετούσαν. Δέν ξέρω αν έκαμναν πέρασμα, έρκουνταν ή εφέφκαν. Πάντως στες ποταμοσιές τίποτε εν εσηκώνετουν.
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
- vas.vas
- Full Member
Σήμερα Βαβατσινια που πήγαμε για αναγνώριση εσηκωσαμε πολλές ....μιλούμε για πολλέςAndreasDr έγραψε:Εχτές ήμουν εκπαιδευτικό στην περιοχή που εδώσαν στο Κουτραφά, δέν είδα ούτε 1 τσίκλα, σήμμερα στον ίδιο τόπο είδα μερικά πουλιά που εψηλοπετούσαν. Δέν ξέρω αν έκαμναν πέρασμα, έρκουνταν ή εφέφκαν. Πάντως στες ποταμοσιές τίποτε εν εσηκώνετουν.
Λλιο παρακάτω Αγίους Βαβατσινιας , ορα , ακαπνου μηδέν