ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
πανικος

Re: ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012

Δημοσίευση από πανικος »

Browning ultra έγραψε:φιλε πανικο θελω να μου πεις ιντα διαφορα εχει η σαρκα εχτρα με ην τορδορελλα που χρισιμοποιεισ :?:
φιλε την τορτορελλα αμαν ξημερωσει τζε γλυκης ο καιρος με ηλιουη και οχι υγρο καιρο για τα οπλα μου SKB -WINCHESTER πεζω την ολη μερα την σαρκα 33 εχω την παντα μαζι μου αλλα νομιζω θελει θερμοκρασια πανω που 18 βαθμους προς πιο ζεστη και απογευμα
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

πανικος έγραψε:
Browning ultra έγραψε:φιλε πανικο θελω να μου πεις ιντα διαφορα εχει η σαρκα εχτρα με ην τορδορελλα που χρισιμοποιεισ :?:
φιλε την τορτορελλα αμαν ξημερωσει τζε γλυκης ο καιρος με ηλιουη και οχι υγρο καιρο για τα οπλα μου SKB -WINCHESTER πεζω την ολη μερα την σαρκα 33 εχω την παντα μαζι μου αλλα νομιζω θελει θερμοκρασια πανω που 18 βαθμους προς πιο ζεστη και απογευμα
τουτη την σαρκα 33 παιζω την απο το 2005 αλλα ειναι η μονη χαρτουτσια που δεν ξερω ποτε πρεπει να την παιζω!!! καποτε εν καλη και καποτε οχι. δεν εφκαλα συμπερασμα ακομα. τις παραπανω φορες εδειξε καλη αποδοση σε παγωνια χωρις αερα. εμεινε μου ενα πακετο. θα το παιξω και κανει. επ ευκαιρια να σας πω οτι σημερα μεχρι τις 7 το πρωι ειδα πολλα πουλια εκ των οποιων επαιξα 4 και επιασα τα τρια. μολις ξημερωσε καλα ανοιξε η γη και τις καταπιε!!! ημουν σε περιοχη την οποία ξερω παραπολυ καλα. ηταν ενα μυστηριο. γιατι ολα τα πουλια εκαναν περασμα σκοτεινα σε αριθμους που δεν ξαναειδα στο συγκεκριμενο σημειο και μολις ξημερωσε σταματησαν? αν ξερει κανενας θα ηθελα να τον ακουσω. οσο αφορα τα φυσιγγια τα υελευταια χρονια εντυπωσιαστηκα απο τις RC τοσο στον περτικο οσο και στην τζικλα. αυτα! καλη τζικλοχρονια να εχουμε!!!
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
dangerous
Full Member

Δημοσίευση από dangerous »

κοπελια επιε κανενας ορκοντα??ακουσα που εναν γνωστο οτι επαιξαν λιες σημερα ψεματα αληθεια....
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Γεια σας παιδιά...

Εγω σήμερα μεχρι τις 11 και με δυο διαλλείματα των 15 λεπτών λόγω των βροχών πήρα 4 τζικλες,1 μαυροτζικλα και εχασα και μια που δεν την βρήκα..Λίγα πουλια κινήθηκαν..

Καληνύχτα σας και μακάρι να απολαύσουμε καλύτερες μέρες....
Άβαταρ μέλους
Captain theodoros

Δημοσίευση από Captain theodoros »

χτες στην αταλαντη εγινε χαμος απο τσιχλες , εριξα 4 κουτια φισιγγια :P
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>

TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .

https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
Άβαταρ μέλους
Phinix

Δημοσίευση από Phinix »

Κυκλοφορεί κανένα ενθαρρυντικό νέο ρε κοπέλια :?: :?:

δεν επια την Κυριακή λόγο μαλακίας μου - έταξα της παρέας Τρόοδος μισσιμου...

Άκουσα παίχτηκαν λλιες ποτζι ποδα άλλα λόγο καιρού οι πολλά πράματα και οι για πολλή ώρα - τα νερά ήταν παντού
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
Άβαταρ μέλους
SV10Perennia
Full Member

Δημοσίευση από SV10Perennia »

Επιεν κανενας Ακαμα προσφατα ?
Του κουμαρτζιή του τζινιού τζαι του ψαρά το πιάτο δέκα φορές εν όφκερο τζαι μια φορά γεμάτο..
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

φιλε επηα με παρεα την τεταρτη ακουαμεν τες πριν να ξημερωσει που επερνουσαν και αμαν εχαραξε ειδα μονο 2...εγυρισαμε καμποσο μεσα στον ακαμα ιβραμε κ αλλους κ ηταν παντου το ιδιο..αλλα τουτο εχει σχεδον μια βδομαδα..τωρα εν ξερω τι γινεται αν επηε κανενας κυριακη να μας πει..
Άβαταρ μέλους
ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΟΣ »

Κοπελια οι πληροφοριες πανε και ερχοντε μιλουν για πολλα πουλια και ελπιζω να μην ειναι κολπα των μαχαζιων .
οσοι θα πατε αυριο καλες επιτυχιες .
ΕΜΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ :evil: :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
Captain theodoros

Δημοσίευση από Captain theodoros »

ΚΥΡΙΑΚΟΣ έγραψε:Κοπελια οι πληροφοριες πανε και ερχοντε μιλουν για πολλα πουλια και ελπιζω να μην ειναι κολπα των μαχαζιων .
οσοι θα πατε αυριο καλες επιτυχιες .
ΕΜΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ :evil: :evil: :evil:

Τι καλύτερο Κυριάκο , πρώτα η δουλειά και μετά όλα τα άλλα . :P
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>

TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .

https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”