ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012
-
- Full Member
Re: ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012
φιλε πανικο θελω να μου πεις ιντα διαφορα εχει η σαρκα εχτρα με ην τορδορελλα που χρισιμοποιεισ 

-
- Full Member
παιδια καλησπερα και καλη χρονια! οσοι θα κυνηγησουν αυριο στα ορεινα σας συστηνω να χρησιμοποιησετε φισιγγια με πυριτιδα Α1 και θα εχετε αριστα αποτελεσματα!!! καποια απο τα φισιγγια που συστηνω ειναι τα εξης starlight 32gr, concord 31gr, lucky shoot 33,5gr(για οπλα με διευρημενους αυλους) καλες επιτυχιες!!!

- Breda Pegaso
Eμεις σημερα 11 τζιηκλες 2 ατομα μεχρι τις 8¨30. Μετα εγινικαμε πουλλουθκια τζιαι μεις!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
-
- Full Member
παιδια εμεις σημερα εγυναμε πολουθκια εσταματουσαν τα νερα μετα που 5 λεπτα εξαναρκεφκαν επιαμε περκι πιαμεν καμια αλλα εμιναμε στο καμια
...πουλια υπαρχουν πρεπει ομως να καμεις σωστους υπολογισμους,εμεις υπολογισαμε λαθος διοτι ειπαμε εχει νερα αρα τα πουλια ενα καθουντε αρα κοντινες βολες αρα τταπα...τα πουλια ομος ενιωσαν πιεση που το προι,αλαξαν τοπο τζαι εκαταλιξαν να ερκουντε να τζιτασουν αλλα μεσουρανα
εν καμνεις δουλια με 5-3 τσιοκ και φυσιγγια τταπα.Εν πιραζει ας εν καλα η εμπιρια τζαι τα λουκανικα με το χαλουμι που εφαμε σπιτι του παππου μου 

- GiorgosT
- Full Member
- APOLLON_1
εμεις σημερα 3 οπλα 6 τσικλες και 1 μαυροπουλο. ειχε πουλια αλλα επειδη ηταν να με παιξουν εκαμα ενα μαυρο που το ξυλο και αναγγαστικα να φιο που ι ωρα 8¨30
EPANIEL POWER
-
- Full Member
ε φιλε εχει κοσμο που δεν αντρεπεται , σημερα ειμασταν 4 πλασματα σε ενα βουνο και ηρτεν ενας πρωτη φορα τον ειδα και εκατσεν διπλα μου δηλαδη 2 μετρα διπλα μου και ισια ισια που εν με επεξε. εχει πλασματα που το ξυλο τραβουν .APOLLON_1 έγραψε:εμεις σημερα 3 οπλα 6 τσικλες και 1 μαυροπουλο. ειχε πουλια αλλα επειδη ηταν να με παιξουν εκαμα ενα μαυρο που το ξυλο και αναγγαστικα να φιο που ι ωρα 8¨30
- APOLLON_1
φιλε αν μεν ηταν οι 2 φιλοι μαζι μου και οι παρεες του τσινου του μαλακα θα τον εσκοτονα που το ξιλο διοτι εν γινεται να παιζεις σχεδον χαμε την τσικλα τσε στα 20 μετρα να στεκουμε εγω στο τελος εδοκατου 2-3 πατσαρκες τσε μετα που το ξιλο εζιτισεμου τσε συγνωμη 100 φορες αλλα ειπατου οτι το συγνομη εν μισο σιεσιμο. οι μαλακιες τσε ειχε τσε ηλικια ακομα σκευτου να ηταν κανενας μιτσις
EPANIEL POWER
-
- Full Member
συγνωμη ??? αν σε επεζεν τη να καμει ενα συγνωμη αλλα εχει νηστικους και δυστυχως αμαν διπλα τους μαθαινουν και νεοι κυνηγοι τουτη η πεινα πολινισκει , και για να δουν καποιοι που νομιζουν αν γινει η αδεια στα 21 εναν καλυτερα τα πραγματα, τζινος που εν μαλακας εν μαλακας και οσο χρονο και να γινει εν αλλασει. ε φιλε θα ελεγα καλα του εκαμες αλλα ειδα περιπτωση να νευριαζει ατομο σαν τουτο που ηταν να σε πεξει γιατι του ειπε ατομο να μεν κατσει διπλα του αφου ειχεν ωρα που εκαθετουν τζιαμε και εγυρισεν οπλο σε καποια στιγμη να τον πεξει, προσεχε και καποτε εν καλα να αγοραζουμε τον πελλαν εμεις αλαλεν και η γιαγια μου.APOLLON_1 έγραψε:φιλε αν μεν ηταν οι 2 φιλοι μαζι μου και οι παρεες του τσινου του μαλακα θα τον εσκοτονα που το ξιλο διοτι εν γινεται να παιζεις σχεδον χαμε την τσικλα τσε στα 20 μετρα να στεκουμε εγω στο τελος εδοκατου 2-3 πατσαρκες τσε μετα που το ξιλο εζιτισεμου τσε συγνωμη 100 φορες αλλα ειπατου οτι το συγνομη εν μισο σιεσιμο. οι μαλακιες τσε ειχε τσε ηλικια ακομα σκευτου να ηταν κανενας μιτσις
οπως λαλει ζε η λαουθκια στο λαουι
μουσταζι μου, μουσταζι σου...
λαξια μου ζε λαξια σου!!!!
καλιτερα να πιενεις ενα τοπο να παιξης 1 ζικλα παρα να παεις σε τοπο που να εσηι 5 ζινιους που οι 3ς να εχουν μηχανουι ζε τακα τουκου καθε φορα που συρνουν σιπεθκια να πεφτεις χαμε για να μεν την φαεις!
μουσταζι μου, μουσταζι σου...
λαξια μου ζε λαξια σου!!!!
καλιτερα να πιενεις ενα τοπο να παιξης 1 ζικλα παρα να παεις σε τοπο που να εσηι 5 ζινιους που οι 3ς να εχουν μηχανουι ζε τακα τουκου καθε φορα που συρνουν σιπεθκια να πεφτεις χαμε για να μεν την φαεις!