ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2014-2015

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2014-2015

Δημοσίευση από MARIOSE »

ANTROS BREDA έγραψε:πριν 5-6 χρονια ολη η παρεεα επιαντους η πελλαρα να παν ακαμα διοτι ταχα ηταν να βαλει σανα και επιαντους τηλεφωνο η τσικλες και ειπατους ερκουμαστε με την πρωινη πτηση! εγω εβαρκουμουν και εν επια επεριπεζαμε ουλλο το σαβατο τελικα κυριακη εγω επια τσιπερουντα επιασα 18 τσικλες και 9 τριονες! οι υπολιποι 6 ατομα επιασαν 1 τσικλα το περιπεξημο που εφαν ακομα λαλουντο!

και πριν πολλα χρονια ειμουν 9-10 χρονον επια με το θειο μου ακαμα μιλουμε ο κοσμος ηταν οπως τους λιμπουρους επεζε ο θειος μου και εφερνα εγω εκοπικαν τα κοκκαλα μου σε μιαν φαση επεξε 1 επια να την πιαω εστραφικα πισο εκρατουν 3 και λαλω του θειε πιαν εν η δικη μας εγω ηβρα 3!!1
:lol: :lol: Ποιά εν η δική μας?? :lol: :lol:

ΥΓ: Ρε Άντρο άκουσα ότι στην Κυπερούντα έχει τζιαί λαούς του σιονιού! :lol:
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

α ρε Μαριε εγω ενεν τσιπερουντα που τον επεξα ηταν πολλα πιο χαμηλα πρεπει να εκοψεν μεγαλη αποσταση :lol: :lol: :lol:
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
Phinix

Δημοσίευση από Phinix »

θυμάμαι ο ένας
θυμάμαι ο άλλος

τούτα ένα μας μείνουν

οι αναμνήσεις γιατί έτσι αριθμούς ξεχάστε τους
τζίνο που με κάμνει εμενα και διερωτούμαι είναι ΠΟΥ πωλούνται όλες αυτές οι δωδεκάδες τσίχλες

σε κυνηγούς προφανώς σωστά??
άρα μην αναρωτιέστε

οι μισοί εδώ μέσα είναι τον διχτυών και τον μεγαφώνων,

διαβάζουν τα post μας και περιπαίζουν μας

επίσης κάτι άλλο που με παραξενεύει είναι μια συζήτηση που είχα με ελλαδίτη κυνηγό ο οποιος δεν μπορούσε να συλλάβει με τον εγκέφαλο του ότι το κυνήγι του αποδημητικού δεν είναι επιτρεπόμενο καθημερινά

λαλεί μου, καλά ρε, μπορει τα πουλια να κανουν περασμα τες 5 μερες που δεν εχει κυνηγι!!!!!!!!!!!!! περνούν οι τσίχλες δευτερα τρίτη, πέμπτη, παρασκευή, σάββατο και εσείς πάτε κυνήγι τεταρτη κυριακή που μπορεί να μην είναι οι 2 μέρες που έχουν πέρασμα???
πως τις κυνηγάτε τότε?? με τα δίχτυα παρέα, με τα δίχτυα!!!

κατσε φκαλε ακρη λογικης και εξηγα του τωρα για την μπανανια
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Δημοσίευση από giorgos80 »

πουλια υπαρχουν και αν εισαι τυχερος γινονται αριθμοι.εγω προσωπικα το μεγιστο που επαιξα ηταν 20 πουλια το ΄97 οταν ημουν 17 χρονων.αν επαιζα οπως συνηθως επρεπε να επιανα πανω που 50.αλλη μια φορα επαιξα 19 στην ελλαδα οι 14 ηταν κοtσυφες, εκεινη την μερα εριξα 1,5 πακετο χαρτουτσιες μονο.
KINIGOSS
Full Member

Δημοσίευση από KINIGOSS »

MARIOSE έγραψε:Ρε Αντρέα μου έκλαιες? :lol: :lol:

Τωρά μου θύμισες που ήμουν μιτσής τζιαί έπειρνε με ο παπάς μου στα αμπελοπούλια με το αεροβόλο. Έπαιζεν τα τζιαί εκρέμμαζεν τα που τη μούττη πάνω σε ένα κλωνί (βίτσα) που ελιά τζιαί εδίαν μου τα να τα προσέχω. Εγώ ελυπούμουν τα τζιαί έθαφκα τα να μεν τα έβρει... :lol: :lol:
:lol: :lol: οστε εν ειμαι μονος μου που εθαφκα πουλια ακολουθοντας τον πατερα μου τζαι μετα εγιρεφκεν τα :lol: :lol: ομορφα χρονια τοτε :D
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

KINIGOSS έγραψε:
MARIOSE έγραψε:Ρε Αντρέα μου έκλαιες? :lol: :lol:

Τωρά μου θύμισες που ήμουν μιτσής τζιαί έπειρνε με ο παπάς μου στα αμπελοπούλια με το αεροβόλο. Έπαιζεν τα τζιαί εκρέμμαζεν τα που τη μούττη πάνω σε ένα κλωνί (βίτσα) που ελιά τζιαί εδίαν μου τα να τα προσέχω. Εγώ ελυπούμουν τα τζιαί έθαφκα τα να μεν τα έβρει... :lol: :lol:
:lol: :lol: οστε εν ειμαι μονος μου που εθαφκα πουλια ακολουθοντας τον πατερα μου τζαι μετα εγιρεφκεν τα :lol: :lol: ομορφα χρονια τοτε :D
Είχε τζιαί άλλους τελικά... :lol:
Πραγματικά απίστευτοι καιροί φίλε! Οι αναμνήσεις πολλές, θα τις λέμε στα παιδιά μας ;)
635marios
Full Member

Δημοσίευση από 635marios »

ε κοπελια μα ενομισετε στα κοκκινοχωρια ειναι το κατζελι που μπαινουν οι τζικλεσ και πιανουμασ τεσ πασ τα δικτια και γιαυτο δεν παιζουμε..Τζικλεσ μπαινουν και που τον ακαμα και που τον πυρκο και που του μορφου και που το πισσουρι και τον αλαμανο και που το ζυγι και που τον αγιο θεωδορα και που τον αλαμινο για ονιμα του θεου .φυσικα για τουσ κυνηγουσ των κοκκινοχωριων ναι ειναι προβλημα γιατι παιζουν οτι μινει που τα δυκτια και παλε αν βαλει πουλια εν και καθουντε ολεσ μεσα στα κακκινοχωρια οι περισσοτερεσ τραβουν προσ μεσαρκα και ειναι και ψιλεσ .τζικλεσ εχει παρα πολλεσ πιστευω φετοσ απλωσ αλλαξε τε τοπο αν δεν τεσ επιασε η περιοχη που πατε .φετοσ πιστευω οι περισσοτερεσ τζικλεσ ειναι σε περιοχεσ με σχοινιεσ παρα ελιεσ .
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΕΝΑ ΦΙΛΜΑΚΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ..ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΤΣΙΚΛΑΡΙΕΣ :P

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Δημοσίευση από giorgos80 »

635marios έγραψε:ε κοπελια μα ενομισετε στα κοκκινοχωρια ειναι το κατζελι που μπαινουν οι τζικλεσ και πιανουμασ τεσ πασ τα δικτια και γιαυτο δεν παιζουμε..Τζικλεσ μπαινουν και που τον ακαμα και που τον πυρκο και που του μορφου και που το πισσουρι και τον αλαμανο και που το ζυγι και που τον αγιο θεωδορα και που τον αλαμινο για ονιμα του θεου .φυσικα για τουσ κυνηγουσ των κοκκινοχωριων ναι ειναι προβλημα γιατι παιζουν οτι μινει που τα δυκτια και παλε αν βαλει πουλια εν και καθουντε ολεσ μεσα στα κακκινοχωρια οι περισσοτερεσ τραβουν προσ μεσαρκα και ειναι και ψιλεσ .τζικλεσ εχει παρα πολλεσ πιστευω φετοσ απλωσ αλλαξε τε τοπο αν δεν τεσ επιασε η περιοχη που πατε .φετοσ πιστευω οι περισσοτερεσ τζικλεσ ειναι σε περιοχεσ με σχοινιεσ παρα ελιεσ .
οπως το ειπες ρε φιλε
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
marios a.
Full Member

Δημοσίευση από marios a. »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΕΝΑ ΦΙΛΜΑΚΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ..ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΤΣΙΚΛΑΡΙΕΣ :P

Φιλε Σολων μα την τσικλα δεν την επαιξες πιστευω. Πρεπει να εδωσε πανω σε κανενα τοιχο ετσι σταματημα :D :D !!
Αυτο που θελω να σχολιασω ειναι το ''μωρο'' σου. Αυτο θα πει κυνοφιλια και αγαπη για το σκυλο σου. ΕΥΓΕ. Οχι "φερτο ρε παλλιοσσηλε, μα που παεις ποτζη'' πατσους, κλοτσους κτλ κοσμιτικα που ακουμε απο την αλλη πλευρα του βουνου...
Εμενα το μωρο μου εν μια θηλυκια ντοπερμαν 6,5 χρονων. Δεν φερνει θυραμα... Το μονο απορτ που κανει εν τα παιχνιδια της !!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”