Αστιευκαμε κ λαλουσαμε για καθε μια που επεφτε...2 παραγραφοι του Σπυρου.
φανταστου να εκοφκες τες εποχες του Ακαμα σε περασμα
ηταν να γραψεις το τζικλα πποτερ

Να σας γράψω για τη μέρα που έπιασα 39;Laurona έγραψε:Ε Σπυρο εχτες αψουριζε σουν?
Αστιευκαμε κ λαλουσαμε για καθε μια που επεφτε...2 παραγραφοι του Σπυρου.
φανταστου να εκοφκες τες εποχες του Ακαμα σε περασμα
ηταν να γραψεις το τζικλα πποτερ
Είδες τι να κάμεις;LAGOS έγραψε:Κοπέλια πόσα πιάνετε τες Lambro αν επιτρέπεται?
Εχτές έπαθα την με τες χαρτούτσιες. Φέτος δεν αγόρασα χαρτούτσιες και έχει απο πρώτη εξόρμηση της τζήκλας που είχα μόνο ενα είδος μέσα που εμείναν απο πέρσι και είναι απο τις αγαπημένες μου. Εχτές επειδή είχε και λίγα πουλιά και έσυρα κάμποσες (πρέπει φυσικά να έφταια και λίγο εγώ με την σκόπευση μου) κάποιες φάσεις εμπήκαν μου και υποψίες για τες χαρτούτσιες.
Ακούω προτάσεις για 725 sporting.
Φυσικά κάμνω και την σκέψη να παίρνω τον FAIR για να μεν έχω έτσι ένοια.
Αγόρι μου μάλλον εν η σκόπευση σου (μεν με παρεξηγήσεις εν σου κάμνω τον καμπόσο καμία σχέση). Απλώς επειδή έχω και εγώ τον ίδιο, εν ίσως που τα πιο έυκολα όπλα σε φυσίγγια, εν ήβρα φυσίγγιο να μεν του κάθετε ως τωρά...LAGOS έγραψε:Κοπέλια πόσα πιάνετε τες Lambro αν επιτρέπεται?
Εχτές έπαθα την με τες χαρτούτσιες. Φέτος δεν αγόρασα χαρτούτσιες και έχει απο πρώτη εξόρμηση της τζήκλας που είχα μόνο ενα είδος μέσα που εμείναν απο πέρσι και είναι απο τις αγαπημένες μου. Εχτές επειδή είχε και λίγα πουλιά και έσυρα κάμποσες (πρέπει φυσικά να έφταια και λίγο εγώ με την σκόπευση μου) κάποιες φάσεις εμπήκαν μου και υποψίες για τες χαρτούτσιες.
Ευχαριστώ φίλε.Konstantinos P έγραψε:Αγόρι μου μάλλον εν η σκόπευση σου (μεν με παρεξηγήσεις εν σου κάμνω τον καμπόσο καμία σχέση). Απλώς επειδή έχω και εγώ τον ίδιο, εν ίσως που τα πιο έυκολα όπλα σε φυσίγγια, εν ήβρα φυσίγγιο να μεν του κάθετε ως τωρά...LAGOS έγραψε:Κοπέλια πόσα πιάνετε τες Lambro αν επιτρέπεται?
Κοίταξε λλίο το θέμα των chokes που κυνηγάς επειδή έχουν κάποιες ιδιομορφίες σε σχέση με τα συμβατικά...
Spyros Rowling, Spyros Christie, Spyros King, Spyros Tolkien.Laurona έγραψε:Να σε λαλω Σπύρο Δημουλιδου που θελεις?
Κοσμα το εχει σε σπορτιγκ φιλος μου πολλα καλος.LAGOS έγραψε:Κοπέλια πόσα πιάνετε τες Lambro αν επιτρέπεται?
πραγματι οι φασσες ηταν παλαζια ρε κοπελια ευτυχως εκατσα πισω στο αυτοκινητο τζε εθορουντες καθαρα μεχρι που χαθηκαν στον οριζοντα ηταν ολες με τα λαστεξ και χαμηλοπετουσανΑχερκωτης έγραψε:Νικο μ δικαιουμαστε κ μεις μια φορα..εν ηταν η μερα μας..το πρωι 1 ενω εχασα ακομα 2-3 πουλια σιουρα..που κατω μας υποψη πολεμος..
Φεφκουμε για περπατητο αντι να παμε εκει π ειχα υποψην βρεθηκαμε αλλου λεω τ Πανικκου κ δαμε επαιζαμε..παιξε πουρου κ ξεκινησαν τα τσιτ..κατεβαινουμε τσιτ π παντου εν ηξερες ποιαν να παιξεις εχασατα εσαντανωθηκα αποτελεσμα καλλιτζια..3 μπεκατσες δεν εδωσαν χερι..την ωρα π φεφκαμε ενα αλαη "φασσες"με αρκοφασσες κ ππαλαζουθκια..εγυρισα να τες δω εφαμεν την που πανω π τον μαστρε Λουκα...
ΟΤΙ ΚΑΜΟΥΜΕ ΕΝ ΛΑΘΟΣ ΣΙΟΡ...;;;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Παρόλο που εν εμπήκα στη διαδικασία να βάλω τα πράματα κάτω σε πίνακα να δω (εν έχω έτσι αθκιάση) νομίζω πως εν πιο ανοικτά που οτι ειμασταν μαθημένοι ως τωρά... βασικά υπολόγιστα ένα με ανάμιση νούμερο πιο ανοικτά που ότι είσαι μαθημνένος...LAGOS έγραψε:Ευχαριστώ φίλε.Konstantinos P έγραψε:Αγόρι μου μάλλον εν η σκόπευση σου (μεν με παρεξηγήσεις εν σου κάμνω τον καμπόσο καμία σχέση). Απλώς επειδή έχω και εγώ τον ίδιο, εν ίσως που τα πιο έυκολα όπλα σε φυσίγγια, εν ήβρα φυσίγγιο να μεν του κάθετε ως τωρά...LAGOS έγραψε:Κοπέλια πόσα πιάνετε τες Lambro αν επιτρέπεται?
Κοίταξε λλίο το θέμα των chokes που κυνηγάς επειδή έχουν κάποιες ιδιομορφίες σε σχέση με τα συμβατικά...
Τι εννοείς ιδιομορφίες?