ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2014-2015

Απάντηση
S@v-v@s
Full Member

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2014-2015

Δημοσίευση από S@v-v@s »

Κοπέλια γνώμη μου είναι με τα πουλιά που έχουμε τα τελευταία χρόνια το να γράψεις νούμερα των 15 και άνω χωρίς τη βοήθεια τεχνητών μέσων είναι εξαιρετικά δύσκολο. Να σταθείς τυχερός κανένα δυο φορές στη σεζόν γίνεται, αλλά να κάμνεις αριθμούς συστηματικά δεν είναι το πιο ρεαλιστικό και ας τις κυνηγάς από το πρωί μέχρι το βράδυ. Το τι είναι σωστό και τι λάθος όμως θα αποφύγω να υποδείξω αφού θεωρώ πρώτα πιο σημαντικό είναι να κοιτάξουμε σε προσωπικό επίπεδο τα δικά μας λάθη ή σφάλματα στις κυνηγετικές μας συνήθειες που πιστεύω με υγιή αυτοκριτική όλο και κάτι θα βρούμε και μετά θα μπορούμε να βελτιώσουμε και την κουλτούρα μας ως λαός.
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

φιλε μου αν κουτσιας και εχεις ορεξη ελα να σε παρω να περπατισουμε μαζι και αν κοψουμε πουλια να δεις πως παιζης 15,20,25 περσι ουλλη ειχαν παραπονο και η παραπανω εν επιενναν καν εγω επαιζα 10-18 καθε εξορμηση! αμαν εχεις ορεξη και ξερεις και καλα ποστα εισαι μια χαρα!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
stelios97b
Full Member

Δημοσίευση από stelios97b »

φιλε σαββα καποιος που το πρωι σταθει για καμια ωρα και μετα περπατα ολη μερα, και παει και τζιταστρο, δεν ειναι παρα πολυ δυσκολο να χτυπησει 15 πουλια..εννοειται ομως οτι τα πουλια πρεπει να τα κουτσια..αριθμο πουλιων θα παιξει αυτος που τα "σιγουρα" και κοντινα πουλια θα τα παρει και οχι τα μακρινα(1-2 πουλια).
KINIGOSS
Full Member

Δημοσίευση από KINIGOSS »

S@v-v@s έγραψε:Κοπέλια γνώμη μου είναι με τα πουλιά που έχουμε τα τελευταία χρόνια το να γράψεις νούμερα των 15 και άνω χωρίς τη βοήθεια τεχνητών μέσων είναι εξαιρετικά δύσκολο. Να σταθείς τυχερός κανένα δυο φορές στη σεζόν γίνεται, αλλά να κάμνεις αριθμούς συστηματικά δεν είναι το πιο ρεαλιστικό και ας τις κυνηγάς από το πρωί μέχρι το βράδυ. Το τι είναι σωστό και τι λάθος όμως θα αποφύγω να υποδείξω αφού θεωρώ πρώτα πιο σημαντικό είναι να κοιτάξουμε σε προσωπικό επίπεδο τα δικά μας λάθη ή σφάλματα στις κυνηγετικές μας συνήθειες που πιστεύω με υγιή αυτοκριτική όλο και κάτι θα βρούμε και μετά θα μπορούμε να βελτιώσουμε και την κουλτούρα μας ως λαός.
εχει δικεο ο φιλος Σαββας πανε οι εποχες που μπορουσαν πολλοι κυνηγοι να κανουν καλο αριθμο στην τζικλα σε λιγες ωρες μαλιστα πολλες φορες μεχρι το μεσιμερι το πολλη .Τωρα ειναι μεμονομενες περιπτωσεις που πετυχενουν καλο ποστο και κανουν νουμερο.Η κανουν αυτοι που βαζουν μιχανακια η οπος ειπαι και ενας φιλος πιο κατω ολοημερο κυνηγι μαζι με περπατητο και τζιταστρο που και παλι ειναι υπερβολικος ο κοπος αλλα τι να κανουμε το μερακκι εν μερακκι :D
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Εμένα προσωπικά μόνο 2 φορές στην κυνηγετική μου ζωή μου έτυχε να δω με τα μάτια μου (όχι να ακούσω...) κυνηγό να κάνει μεγάλο νούμερο στην τζίκλα (πάνω από 30) μέχρι το μεσημέρι. Τη μια ήταν πριν 20 χρόνια και την άλλη πριν καμιά 10ριά. Εγώ προσωπικά τις περισσότερες που έπιασα ήταν 28 (σπανίως κυνηγώ όλη μέρα).
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

MARIOSE έγραψε:Εμένα προσωπικά μόνο 2 φορές στην κυνηγετική μου ζωή μου έτυχε να δω με τα μάτια μου (όχι να ακούσω...) κυνηγό να κάνει μεγάλο νούμερο στην τζίκλα (πάνω από 30) μέχρι το μεσημέρι. Τη μια ήταν πριν 20 χρόνια και την άλλη πριν καμιά 10ριά. Εγώ προσωπικά τις περισσότερες που έπιασα ήταν 28 (σπανίως κυνηγώ όλη μέρα).
Φιλε 8υμαμαι ημουν μικρος.......6-7 χρονων...αλλα το 8υμαμαι σαν χτες. Ηρθε και με ξυπνησε ο πατερας μου να με παρει μαζι του στις τζικλες για να του τισ φερνω. Κατι ηξερε....

Φιλε χρησιμοποιησα 3 περτικολους για να τις κρεμμαζω....εβαζα 4 και 6 μαζι γτ δεν χωρουσαν και με εστειλε στο car να φερω ακομα 2 κουτια χαρτουτσιες. Εγω ΕΚΛΑΙΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ Η8ΕΛΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ...ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ. ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΓΙΑ ΑΠΟΡΤ...ΠΗΓΑΙΝΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ :D ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 8ΥΜΑΜΑΙ 150-160 ΤΖΙΚΛΕΣ. KΑΘΑΡΙΖΑΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ 3 ΜΕΡΕΣ :D

ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΡΙ8ΜΟΥΣ. ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ 15-20 ΤΖΙΚΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ DEN MOY ΕΤΥΧΕ ΕΤΣΙ ΑΡΙ8ΜΟΣ....ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 35 ΤΖΙΚΛΟΥΕΣ.
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Ρε Αντρέα μου έκλαιες? :lol: :lol:

Τωρά μου θύμισες που ήμουν μιτσής τζιαί έπειρνε με ο παπάς μου στα αμπελοπούλια με το αεροβόλο. Έπαιζεν τα τζιαί εκρέμμαζεν τα που τη μούττη πάνω σε ένα κλωνί (βίτσα) που ελιά τζιαί εδίαν μου τα να τα προσέχω. Εγώ ελυπούμουν τα τζιαί έθαφκα τα να μεν τα έβρει... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

andreasana210326 έγραψε:
MARIOSE έγραψε:Εμένα προσωπικά μόνο 2 φορές στην κυνηγετική μου ζωή μου έτυχε να δω με τα μάτια μου (όχι να ακούσω...) κυνηγό να κάνει μεγάλο νούμερο στην τζίκλα (πάνω από 30) μέχρι το μεσημέρι. Τη μια ήταν πριν 20 χρόνια και την άλλη πριν καμιά 10ριά. Εγώ προσωπικά τις περισσότερες που έπιασα ήταν 28 (σπανίως κυνηγώ όλη μέρα).
Φιλε 8υμαμαι ημουν μικρος.......6-7 χρονων...αλλα το 8υμαμαι σαν χτες. Ηρθε και με ξυπνησε ο πατερας μου να με παρει μαζι του στις τζικλες για να του τισ φερνω. Κατι ηξερε....

Φιλε χρησιμοποιησα 3 περτικολους για να τις κρεμμαζω....εβαζα 4 και 6 μαζι γτ δεν χωρουσαν και με εστειλε στο car να φερω ακομα 2 κουτια χαρτουτσιες. Εγω ΕΚΛΑΙΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ Η8ΕΛΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ...ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ. ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΓΙΑ ΑΠΟΡΤ...ΠΗΓΑΙΝΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ :D ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 8ΥΜΑΜΑΙ 150-160 ΤΖΙΚΛΕΣ. KΑΘΑΡΙΖΑΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ 3 ΜΕΡΕΣ :D

ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΡΙ8ΜΟΥΣ. ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ 15-20 ΤΖΙΚΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ DEN MOY ΕΤΥΧΕ ΕΤΣΙ ΑΡΙ8ΜΟΣ....ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 35 ΤΖΙΚΛΟΥΕΣ.
Περτικολους????πρωτη φορα ακουσα τουτην την λεξη:):):)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

MARIOSE έγραψε:Ρε Αντρέα μου έκλαιες? :lol: :lol:

Τωρά μου θύμισες που ήμουν μιτσής τζιαί έπειρνε με ο παπάς μου στα αμπελοπούλια με το αεροβόλο. Έπαιζεν τα τζιαί εκρέμμαζεν τα που τη μούττη πάνω σε ένα κλωνί (βίτσα) που ελιά τζιαί εδίαν μου τα να τα προσέχω. Εγώ ελυπούμουν τα τζιαί έθαφκα τα να μεν τα έβρει... :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

πριν 5-6 χρονια ολη η παρεεα επιαντους η πελλαρα να παν ακαμα διοτι ταχα ηταν να βαλει σανα και επιαντους τηλεφωνο η τσικλες και ειπατους ερκουμαστε με την πρωινη πτηση! εγω εβαρκουμουν και εν επια επεριπεζαμε ουλλο το σαβατο τελικα κυριακη εγω επια τσιπερουντα επιασα 18 τσικλες και 9 τριονες! οι υπολιποι 6 ατομα επιασαν 1 τσικλα το περιπεξημο που εφαν ακομα λαλουντο!

και πριν πολλα χρονια ειμουν 9-10 χρονον επια με το θειο μου ακαμα μιλουμε ο κοσμος ηταν οπως τους λιμπουρους επεζε ο θειος μου και εφερνα εγω εκοπικαν τα κοκκαλα μου σε μιαν φαση επεξε 1 επια να την πιαω εστραφικα πισο εκρατουν 3 και λαλω του θειε πιαν εν η δικη μας εγω ηβρα 3!!1
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”