miky55 έγραψε:ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΩ.ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΥΣΗΣ.ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΩΜΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟ ΘΕΣ ΝΑ ΠΗΣ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΙΝΗΣ ΤΙ ΛΕΜΕ 'Η ΥΠΟΛΟΓΙΖΗΣ;
Όταν αγαπάς κάτι , όλα τα καταλαβαίνεις αγαπητέ μου φιλε .
Σήμερα το πρωινό πήρα δυο μαύρες , και όλο το κυνήγι ήταν μια βασίλισσα στην αυγή , την έβλεπα και ερχόταν περίπου τρακόσα μέτρα την απήλαυσα για μια στιγμή είπα να βγάλω το βίντεο του τηλέφωνου , αλλά θα έχανα αυτό το αυτοκρατορικό πετάγματος , μου πέρασε 15 μέτρα αριστερά μου ήταν κάτι το φοβερό , δεν μπορώ να καταλάβω πως σηκώνουν το όπλο τους μερικοί στις πρωινές μπεκάτσες η τις βραδινές , το θέαμα ήταν συγκλονιστικό .
Ελα φιλε Phinix τορα ειδα το ποστ σου...Δεν του περασε απ'το μυαλο να παει για κυνηγι γιατι πηγε για κηδεια...Επισης αν ηθελε πηγαινε κυνηγι με τους θειους μου και τα ξαδερφια μου αλλα δεν πηγε...Ετο εποσκολιστικε λιο με ενα αεροβολο λιο εξο που το χωριο
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
σημερα πραγματικα ηταν η χειροτερη εξορμηση για τζικλα δεν ειδαμε ουτε φτερο αρχισα να πιστευω οτι θα ειναι χειροτερα απο περσι.ειδε κανενασ καπου σημερα τζικλες?εμεινα μας οι αναμνησεις τουλαχιστον που παλια οι σημερινοι νεοι θα πεζουν τζικλα και θα ρωτουν τι πουλι ειναι σπανιο ειδος
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
πανικος έγραψε:σημερα πραγματικα ηταν η χειροτερη εξορμηση για τζικλα δεν ειδαμε ουτε φτερο αρχισα να πιστευω οτι θα ειναι χειροτερα απο περσι.ειδε κανενασ καπου σημερα τζικλες?εμεινα μας οι αναμνησεις τουλαχιστον που παλια οι σημερινοι νεοι θα πεζουν τζικλα και θα ρωτουν τι πουλι ειναι σπανιο ειδος
πανικος έγραψε:σημερα πραγματικα ηταν η χειροτερη εξορμηση για τζικλα δεν ειδαμε ουτε φτερο αρχισα να πιστευω οτι θα ειναι χειροτερα απο περσι.ειδε κανενασ καπου σημερα τζικλες?εμεινα μας οι αναμνησεις τουλαχιστον που παλια οι σημερινοι νεοι θα πεζουν τζικλα και θα ρωτουν τι πουλι ειναι σπανιο ειδος
ΕΠΑΙΞΑ 13 ΦΙΛΕ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΒΡΙΚΑ ΤΙΣ 9
μπραβο ρε φιλε μακαρι να εχει πουλια να παιζεις παντα.φιλε στο τροοδος που κυνηγησες αν επιτρεπετε
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....