Beretta22 έγραψε:mikros έγραψε:Beretta22 έγραψε:
Η Άδεια κυνηγίου στην Κύπρο είναι ήδη αρκετά ακριβή, αν και η πιο φθηνή στην ευρώπη..!
Αν μας ελαλούσαν όμως εν να αυξηθεί κατα 30ευρώ τα οποία εν να πηγαίνουν αποκλειστικά για την καταπολέμηση της λαθροθηρίας και την ανάπτυξη του θηραματικού πλούτου, ήταν να πούμε πως εν μια χαρά ως έχει, ούλλα καλά τζαι 'Αγια...
Δηλαδή φίλε μου εν λία τζίνα που πληρώνουμε τωρά για να γίνει τζίνο που λαλείς ? (για την καταπολέμηση της λαθροθηρίας και την ανάπτυξη του θηραματικού πλούτου)
Καλημέρα μας
Η λαθροθηρια φιλοι μου, δεν καταπολεμειτε με χρημα, αλλα με αποφασεις, απλως εν εχουμεν πολιτικους "να τους βαρουν" για να θεσπισουν και να εφαρμοσουν τέτοιες νομοθεσίες.
Εν στεκει στη λογικη μου το γιατι να μεν υπαρχουν ΝΟΜΙΜΑ εκτροφεία λαγου, να πουλουν στες ταβέρνες τον λαον 25-30 ευρω για μεν τον γοραζουν που τους λαθροθηρες 80-100 !
Τα 77 ευρω της αδειας για ένα χομπυ που διαρκει 5 μηνες εν πολλα χαμηλα, και δεν καμνω ουτε τον χουβαρταν ουτε τον αρκονταν.
Μια μερα στο σκοπευτηριο εν 50 με τα φαγια σου τα ποτα σου κτλ !
Απλως παρατηρω την αδιαφορια των αρμοδιων να ασχοληθουν με το πιο απλον που είναι οι χαρτουτσιες οι πεταμενες μες τα βουνα, και θα λυσουν ο πρόβλημα της λαθροθηρίας ???
«Τα μεγαλύτερα ψέματα λέγονται ύστερα από το κυνήγι, κατά τη διάρκεια του πολέμου και πριν από τις εκλογές.» - Όττο φον Μπίσμαρκ