ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Georgios
Full Member

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .

Δημοσίευση από Georgios »

solon loyka έγραψε:
Georgios έγραψε:Σημερα απογευματινο 3 ωρες ... 6 τζικλες και 2 φασσες (1 χαμενη) :D
Ε ΓΙΩΡΓΟ ΜΑ Η ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΣΟΥ ΕΝ....ΑΝΟΥΡΗ....ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΗΝ ΦΟΡΑ(ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗ) Η ΕΚΑΜΕΣ ΠΑΛΗΝ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΟΣΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΑΣΕΙΣ??????
Βασικα επαλεφκα μαζι της οπως το ειπες... επιεν να πετασει προς στιγμης και ετσιλλισα την χαμε..

Σημειωση: Επειδή η φασσα εππεσεν μες την απαγορευμενη επια χωρις οπλο και αναγκαστικα "εβουττησα πανω της" ... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
marios10
Full Member

Δημοσίευση από marios10 »

solon loyka έγραψε:
Athos 1978 έγραψε:Ωραία τζικλομερα η σημερινή :D
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΠΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ.......

ΑΛΛΑ ΡΕ ΑΘΩ ΜΟΥ ΕΣΚΙΣΕΣ ΣΗΜΕΡΑ......ΤΣΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΓΚΟΥ :D

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ Η ΦΩΤΟ ΣΟΥ.ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΣΙΚΛΕΣ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΥΝΗΓΩ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΡΙΟ(ΑΝ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ)ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟ!!!!!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΓΙΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ... ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ,ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΩ ΖΩΝΤΣΑΝΟΣ :o
ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΗΡΑΞΑ ΟΜΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ.....ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΜΩΣ, ΘΑ ΜΥΡΗΣΕΙ ΜΠΑΡΟΥΤΙ :D

4 ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΣΗΜΕΡΑ +1 ΧΑΜΕΝΗ +1 ΚΑΛΛΙΚΟΜΑ...ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟ ΗΛΙΟ :P
Φιλε μ Σολον μπραβο για την καρπωση ησε καθηγητης και πλανηταρχης της φασσας...... :D :D :D :D
Κυνηγας μονο σιδερενιες ολον τον κυνηγετικο καιρο φιλε ????

Μπραβο σε ολαα τα παιδια για την καρπωση τους
:) :)
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
Άβαταρ μέλους
GiorgosT
Full Member

Δημοσίευση από GiorgosT »

ενα αγνωουμενο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosT την 22 Φεβ 2013, 09:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
Άβαταρ μέλους
Captain theodoros

Δημοσίευση από Captain theodoros »

Δεν τρωγεται αυτο φιλε :lol: :lol:
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>

TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .

https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
AU-79
Full Member

Δημοσίευση από AU-79 »

Γιωργο συμβουλεψε το φιλο σου να μην παιζει σε οτι δεν ξερει τι ειναι, δεν εχει σημασια αν τρωγεται η οχι ειναι πολλα τα πουλια που ητε τρωγωνται η μη ειναι απαγορευμενα και πολλα απο αυτα σπανια και ειναι κριμα.Δεν ειναι παρατηρηση φιλικα στο λεω!
Άβαταρ μέλους
GiorgosT
Full Member

Δημοσίευση από GiorgosT »

AU-79 έγραψε:Γιωργο συμβουλεψε το φιλο σου να μην παιζει σε οτι δεν ξερει τι ειναι, δεν εχει σημασια αν τρωγεται η οχι ειναι πολλα τα πουλια που ητε τρωγωνται η μη ειναι απαγορευμενα και πολλα απο αυτα σπανια και ειναι κριμα.Δεν ειναι παρατηρηση φιλικα στο λεω!
μεν φοασε και άκουσε τα. αλλά αφού έκαμε την ζημιά που την έκαμε να μεν eπιανε το πούλι χαμένο.
η μάνα του που το καθάρισε την έπιασε τρομερή φαγούρα στα χέρια και πρέπει να είναι από τις κάμπιες.
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
troll
Full Member

Δημοσίευση από troll »

GiorgosT έγραψε:ένας φίλος κτύπησε κατά λάθος έναν κισσόκουκο και αναρωτιέται αν τρώγεται.
δεν ήξερε τι πουλί ήταν και μου έφερε τις φωτογραφίες για να μάθει τι πουλί κτύπησε.
το κουκκούφι του ήταν γεμάτο κάμπιες.
Παιδιά κατεβάστε την φωτογραφία ένα πάμε φυλακή :shock:
Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

Όλοι κάνουμε λάθοι δεν υπάρχει πρόβλημα
Κάνετε ένα γύρο στους δρόμους και κοιτάξετε πόσους σκύλλους και γάτες υπάρχουν σκοτωμένοι από αυτοκίνητα (αντι όπλα), πήγε κανένας φυλακή ;
Με το να παρουσιάζουμε μια εικόνα παρθένας απλώς ζούμε σε ένα πλασματικό κόσμο
Πάντοτε θα γίνονται λάθοι και μακάρι να μαθαίνουμε από αυτά και να ρωτάμε για να μάθουμε
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

Χτες απογοητεύτικα από την επιλογή των φυσιγγίων μου :evil: ...3 πουλιά χαμένα...ελπίζω να επανορθώσω το Σάββατο γιατί υπάρχουν λίγα πουλιά.
1 πουλί κατέβηκε τελικά από αρκετό ύψος με ILIONA ZEYPLAST 5no. την μοναδική που είχα μαζί μου.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
635marios
Full Member

Δημοσίευση από 635marios »

τη κυριακη ειναι η τελευταια εξορμιση για φασσα .
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”