TZIKΛΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΑΡΕΑ
- APOLLON_1
Re: TZIKΛΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΑΡΕΑ
4 ατομα ρε πανικο που τα χωρκα σας καπου τσιαμε επαιξαν την κηριακη 131 τσικλες εδιξαμου εχτες φοτο
EPANIEL POWER
-
- Full Member
Απο τουτα που διαβαζω στο φορουμ μας και αυτα που βλεπω στις εξορμησεις φαινεται οτι πουλια μπηκαν αρκετα την τελευταια βδομαδα η καλυτερα τις τελευταιες 4-5 μερες αλλα μετακινουνται συχνα σε αλλους τοπους, εν στεκουν τζιαμε που τα βλεπουμε σε αναγνωρισεις. Με τα νερα που εκαμε ως τωρα βρισκουν να πιουν παντου και φαι εχει αρκετο σε ολες τις περιοχες οποτε σκορπιζουν. Ελπιζω να μπουν και αλλα και να μεινουν αφου οι συνθηκες ειναι καλες για να προσκολιστουμε λιο ολοι μας.
Καλα κυνηγια σε ολους τους συναδελφους, και παντα με ασφαλεια.
Καλα κυνηγια σε ολους τους συναδελφους, και παντα με ασφαλεια.
- Nikos
ήντα κοπελια εισαστε....sotiris!129 έγραψε:απο ακουεις πολλες ζικλες περνε μιτσι περτικοδετη λαλει μια παριμια...
μια αλλη παριμια λαλι οποιος θελει τα πολλα χανει και τα λιγα, ζε η καλητερη ομως λαλει
ακουε πολλα πιστεφκε λια!!!!
ειχαμε τες περπατιτες σιουρες επιαμε να πιαμε τα ποστα3 χαρτουτσιες το προι ποφισιμα 2 μαυροι +1 ζικλα πιασμενι εν την εφαε καλα μονο εγω ακομα 4 οπλα παπαγαλοι, αλα3αμε τοπο επια ζε μια μπεκατσα εγω στο περπατιμα που εσπασαν τα νευρα μου...ζε μια ζικλα ο 1ς που τους αλλους 4ς , ζε επιαμε ζε πιαμε τα ποστα για ζιταστρο αποφασισμενοι να σφα3ουμε τα 1000δες πουλια που λαλουσαν ουλοι εχτες... ειδαμε 4 ζικλες εσυραμεντους που καμια χαρτουτσια ετσι μακρια για να φκαλουμε το αχτι μας ειχαμε μινοι οι 3ς αμικος του φορουμ για τσιταστρο!!!
ευχαριστουμε κοπελια για τες πληροφοριες...οπως λαλει ζε ο Rai καθε τριτη και σαββατο εν γεματα τα βουνα ζικλες γαμοτω!
+οτι επιασαμε 200 ατομα τηλεφονω απο ολες τες επαρχιες και τα πουλια ηταν ελαχιστα ο καλητερος ηταν καμια 10ρκα-12 πουλια!

- 682 GOLD E
- Full Member
Φιλουι μ γιατι λαλεις ψεματα του κοσμου?? Απο 682 τωρα εγινα 682 GOLD EBreda Pegaso έγραψε:Μαζι με το συντροφο 682.
Σε ενα συνδιασμο σταματος και περπατητου τελικο αποτελεσμα 1 μπεκατσα, 38 τζιηκλες και 5-6 χαμενα πουλια.
Φωτο δε με αφηνει το site να βαλω...Admin τι συμβενει? Μου γραφει
[Συγγνώμη , αλλά η ποσόστωση συνημμένων στην Δ. Συζήτηση έχει επιτευχθεί.]

- GiorgosT
- Full Member
Κυριακή θα είμαι περιοχή Λάρνακας αν ενδιαφέρεται κάποιος
Τζαι ας μου πιάτε το πόστο καλά να είμαστε
Τζαι ας μου πιάτε το πόστο καλά να είμαστε

- Breda Pegaso
Εβαλε την τελικα!
Απο την χθεσινη εξορμηση.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- Anthimos
- Moderator
Breda Pegaso έγραψε:Εβαλε την τελικα!
Ρε BREDA Respect ρε φιλε πολλα καλα!!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
-
- Full Member
NO HORSE...!!!
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
- Giorgos Aristotelous
- Full Member
Breda Pegaso έγραψε:Εβαλε την τελικα!
Βάλω στοίχημα αμα εγυρίζατε το όπλο πάνω στις τσίκλες επέφταν που μόνες τους αλόπως !!!

Η πέρδικα που προκαλεί
κι ύστερο κόβει τόπο
ψάχνει να βρεί τον κυνηγό
με το δικό της τρόπο
κι ύστερο κόβει τόπο
ψάχνει να βρεί τον κυνηγό
με το δικό της τρόπο