TZIKΛΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΑΡΕΑ
- AndreasDr
Re: TZIKΛΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΑΡΕΑ
Ρε φίλε αν είχα το τηλέφωνο σου θα σε έπιανα επιδή ξέρω ότι γυρίζεις τούτους τους τόπους αλλά άτε, έν πιράζει, έμεινε μας το coffee brake.... 

Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
- πανικος
ρε αχερκωτη ηρτες ποδα στα χωρκα μαςaxerkwtis έγραψε:η σημερινη συγγομιδη

εμαθα το κολπο πιον ουλο δακατω με 2 ευρω πετρελαιο τζε 10 λεπτα που σπιτι τζε γεμωνει τζε η βουρκα

μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- pai
- Full Member
BECCACCIA έγραψε:alektora simera 2tsikles sti vourka tzai 3 xame. akoma ligo tha xehaso ti esti tsikla
φιλε τσιαμε καταγυρα ειχε που επεξαν πουλια(ρωτω για να διασταυρωσω πληροφοριες)
- Breda Pegaso
Μαζι με το συντροφο 682.
Σε ενα συνδιασμο σταματος και περπατητου τελικο αποτελεσμα 1 μπεκατσα, 38 τζιηκλες και 5-6 χαμενα πουλια.
Φωτο δε με αφηνει το site να βαλω...Admin τι συμβενει? Μου γραφει
[Συγγνώμη , αλλά η ποσόστωση συνημμένων στην Δ. Συζήτηση έχει επιτευχθεί.]
Σε ενα συνδιασμο σταματος και περπατητου τελικο αποτελεσμα 1 μπεκατσα, 38 τζιηκλες και 5-6 χαμενα πουλια.
Φωτο δε με αφηνει το site να βαλω...Admin τι συμβενει? Μου γραφει
[Συγγνώμη , αλλά η ποσόστωση συνημμένων στην Δ. Συζήτηση έχει επιτευχθεί.]
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
- Phinix
+1000Demetris έγραψε:Ρε παιθκια οι πληροφοριες λενε πως τα πουλια εφυαν τουλαχιστον που την επαρχια λαρνακας..ορα λευκαρα βαβλα τιποτε αποτι ακουσα
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
- beretta682
- Full Member
ελάτε ποδά αγλαντζιά ρε παιθκιά τζαι κάμνουν λία περάσματα τζαι όποτε τες ακούσω ξιππάζουμαι τζαι μετρώ τα άστρα τζαι περιπέζουν με οι παρέες μουPhinix έγραψε:+1000Demetris έγραψε:Ρε παιθκια οι πληροφοριες λενε πως τα πουλια εφυαν τουλαχιστον που την επαρχια λαρνακας..ορα λευκαρα βαβλα τιποτε αποτι ακουσα

Φιλικά,
Χρήστος
Χρήστος
- Phinix
δεν αμφιβάλλω κανέναν άλλα δυσκολεύομαι να το πιστέψω'petros' έγραψε:Ο παρεας ηταν συνορα επαρχιας Λευκωσιας - Λεμεσου
τζίεγω τζιαμε ήμουν
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
- 'petros'
Φιλοι μου εφυγα πιο γρηγορα απο την δουλεια γιατι ηταν να σπασω και πηγα στο χωριο να δω εαν ειναι αληθεια του παρεα μου με τις τζικλες και πραγματι κρατουσε 38 απο το πρωι μεχρι τις 4 που τον βρηκα στο μαγαζι του.μου ειπε οτι η ωρα 1 ειχε μια δουλεια και πηγε στο μαγαζι του τις ειχε μεσα στο αυτοκινητο 16 επιασεντες στο σταμα και τις υπολοιπες εκαμε περπατημα
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
οχι φιλε πανικο εν ηρτα που ποτζι αλλα καρτερουν με μες το ψυγειο αποτι ξερω κατι πραματα που καμνουν καλο στα εντερα..τζικλες νομιζω τες λαλουν.. 1 2 ντουζινες εν να τες πιασωπανικος έγραψε:ρε αχερκωτη ηρτες ποδα στα χωρκα μαςaxerkwtis έγραψε:η σημερινη συγγομιδη![]()
εμαθα το κολπο πιον ουλο δακατω με 2 ευρω πετρελαιο τζε 10 λεπτα που σπιτι τζε γεμωνει τζε η βουρκα