thanx φιλε μου ευχαριστω για την πληροφορια, εν να σε εμπιστευτω τζιαι να παω για καμια τζικλουα τζιαι καμια παγανιαAPOLLON_1 έγραψε:να συνέχισης με τις τσίκλες διότι δεν έχει τίποτα πάνω

thanx φιλε μου ευχαριστω για την πληροφορια, εν να σε εμπιστευτω τζιαι να παω για καμια τζικλουα τζιαι καμια παγανιαAPOLLON_1 έγραψε:να συνέχισης με τις τσίκλες διότι δεν έχει τίποτα πάνω
Ετον δευτερον που κουρτιζεται...!ο πρωτος ειμαι εγωAvis777 έγραψε:Εν να σχει κοσμο αυριο για τρυονες ? Ηντα που λαλεις φιλε απολλων εν να κινηθει καμια οκσα εν εσχεις πληροφοριση ?
Φιλε εκουρτιστηκα και την περασμενη κυριακη και προχτες την τεταρτη...εγραψα και τι ειδα αλλα οι σε τουντο θεμα...ελπιζω να φανουν αυριο.kanaris έγραψε:Ετον δευτερον που κουρτιζεται...!ο πρωτος ειμαι εγωAvis777 έγραψε:Εν να σχει κοσμο αυριο για τρυονες ? Ηντα που λαλεις φιλε απολλων εν να κινηθει καμια οκσα εν εσχεις πληροφοριση ?
Ειδα την δημοσιευση σου φιλε μου...ΜΑΚΑΡΙ να τες πετυχεις αυριο και να το χαρεις!Avis777 έγραψε:Φιλε εκουρτιστηκα και την περασμενη κυριακη και προχτες την τεταρτη...εγραψα και τι ειδα αλλα οι σε τουντο θεμα...ελπιζω να φανουν αυριο.kanaris έγραψε:Ετον δευτερον που κουρτιζεται...!ο πρωτος ειμαι εγωAvis777 έγραψε:Εν να σχει κοσμο αυριο για τρυονες ? Ηντα που λαλεις φιλε απολλων εν να κινηθει καμια οκσα εν εσχεις πληροφοριση ?
τουλαχιστο αν εσχει λιους τζινηους μπορει να κινηθουν λιο...