TZIKΛΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΑΡΕΑ
- 'petros'
Re: TZIKΛΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΑΡΕΑ
Μολις μιλησα με ενα φιλο κρατα 30 τζικλες και μαυροπουλους
Επιασε στο ποστο 16 και 14 σηκωτες
ειπεν μου ηρτε πολλυ πραμα
ΠΟΥ ΤΗΝ ΜΙΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΠΟΥΛΙΑ ΤΖΙΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΝ ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΕΙ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
Επιασε στο ποστο 16 και 14 σηκωτες
ειπεν μου ηρτε πολλυ πραμα
ΠΟΥ ΤΗΝ ΜΙΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΠΟΥΛΙΑ ΤΖΙΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΝ ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΕΙ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
-
- Full Member
Ρε παιθκια οι πληροφοριες λενε πως τα πουλια εφυαν τουλαχιστον που την επαρχια λαρνακας..ορα λευκαρα βαβλα τιποτε αποτι ακουσα
- 'petros'
Ο παρεας ηταν συνορα επαρχιας Λευκωσιας - Λεμεσου
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
- virtualgreek
- Moderator
louisll έγραψε:Σήμερα χάρη στο Σάββα και τις χαρτούτσιες που μου σύστησε , τύχη, και ένιωθα καλά πήρα 1 τσίκλα και 3 μαυρόπουλους
έχασα αρκετά αλλά για μένα είναι καλό για να μαθαίνω
Εγώ χάρηκα διπλά!
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
απο ακουεις πολλες ζικλες περνε μιτσι περτικοδετη λαλει μια παριμια...
μια αλλη παριμια λαλι οποιος θελει τα πολλα χανει και τα λιγα, ζε η καλητερη ομως λαλει
ακουε πολλα πιστεφκε λια!!!!
ειχαμε τες περπατιτες σιουρες επιαμε να πιαμε τα ποστα
3 χαρτουτσιες το προι ποφισιμα 2 μαυροι +1 ζικλα πιασμενι εν την εφαε καλα μονο εγω ακομα 4 οπλα παπαγαλοι, αλα3αμε τοπο επια ζε μια μπεκατσα εγω στο περπατιμα που εσπασαν τα νευρα μου...ζε μια ζικλα ο 1ς που τους αλλους 4ς , ζε επιαμε ζε πιαμε τα ποστα για ζιταστρο αποφασισμενοι να σφα3ουμε τα 1000δες πουλια που λαλουσαν ουλοι εχτες... ειδαμε 4 ζικλες εσυραμεντους που καμια χαρτουτσια ετσι μακρια για να φκαλουμε το αχτι μας ειχαμε μινοι οι 3ς αμικος του φορουμ για τσιταστρο!!!
ευχαριστουμε κοπελια για τες πληροφοριες...οπως λαλει ζε ο Rai καθε τριτη και σαββατο εν γεματα τα βουνα ζικλες γαμοτω!
+οτι επιασαμε 200 ατομα τηλεφονω απο ολες τες επαρχιες και τα πουλια ηταν ελαχιστα ο καλητερος ηταν καμια 10ρκα-12 πουλια!
μια αλλη παριμια λαλι οποιος θελει τα πολλα χανει και τα λιγα, ζε η καλητερη ομως λαλει
ειχαμε τες περπατιτες σιουρες επιαμε να πιαμε τα ποστα

ευχαριστουμε κοπελια για τες πληροφοριες...οπως λαλει ζε ο Rai καθε τριτη και σαββατο εν γεματα τα βουνα ζικλες γαμοτω!
+οτι επιασαμε 200 ατομα τηλεφονω απο ολες τες επαρχιες και τα πουλια ηταν ελαχιστα ο καλητερος ηταν καμια 10ρκα-12 πουλια!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- AndreasDr
κοπέλια μόλις ήρτα απο περιοχή Λυθροδόντα-Μαθιάτη, εκρατούσαμε τα πόστα που τες 1:30, τελικά εμείναν μας τα πόστα, προσωπικά είδα 2 τσίκλες, μεσούρανες, ο παρέας μου έν είδεν
Εμείναν μου οι 3 του πρωινού να τσιλλίσω πόψε το ουισκούι μου δαμέ στο τζάκι 

Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
- LOUIS SETTER
- Full Member
ΕΝ ΑΝΤΡΕΠΕΣΤΕ . ΕΙΠΕΤΕ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΑΣ ΟΤΙ ΕΝΝΑ ΠΑΤΕ ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΑΙ ΠΗΓΕΤΕ ΤΖΙΑΙ ΞΑΠΛΩΝΕΤΕ ΜΕΣ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΓΑΔΑΡΟΥΣ . Ο ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙsotiris!129 έγραψε:απο ακουεις πολλες ζικλες περνε μιτσι περτικοδετη λαλει μια παριμια...
ειχαμε τες περπατιτες σιουρες επιαμε να πιαμε τα ποστα3 χαρτουτσιες το προι ποφισιμα 2 μαυροι +1 ζικλα πιασμενι εν την εφαε καλα μονο εγω ακομα 4 οπλα παπαγαλοι, αλα3αμε τοπο επια ζε μια μπεκατσα εγω στο περπατιμα που εσπασαν τα νευρα μου...ζε μια ζικλα ο 1ς που τους αλλους 4ς , ζε επιαμε ζε πιαμε τα ποστα για ζιταστρο αποφασισμενοι να σφα3ουμε τα 1000δες πουλια που λαλουσαν ουλοι εχτες... ειδαμε 4 ζικλες εσυραμεντους που καμια χαρτουτσια ετσι μακρια για να φκαλουμε το αχτι μας ειχαμε μινοι οι 3ς αμικος του φορουμ για τσιταστρο!!!
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
- BECCACCIA
- Full Member
alektora simera 2tsikles sti vourka tzai 3 xame. akoma ligo tha xehaso ti esti tsikla
η σημερινη συγγομιδη
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ε Ανδρεα γιατι εν μας επιασες τηλεφονω ρε φιλε ζινους τους τοπους οργοσαμε τους το προι ζε εν ιδαμε φτερο!!!AndreasDr έγραψε:κοπέλια μόλις ήρτα απο περιοχή Λυθροδόντα-Μαθιάτη, εκρατούσαμε τα πόστα που τες 1:30, τελικά εμείναν μας τα πόστα, προσωπικά είδα 2 τσίκλες, μεσούρανες, ο παρέας μου έν είδενΕμείναν μου οι 3 του πρωινού να τσιλλίσω πόψε το ουισκούι μου δαμέ στο τζάκι
ε lui εσυ εισαι η πιγη του κακου!!!
που την κυριακη φασουλες να παιζεις 1 ζε να γεμονει το τιανι!!!