Breda Pegaso έγραψε:Το κυνηγι της τζιηκλας στις μερες μας θελει κοπο! Νοιμιζω οι εποχες που ηταν 100 κυνηγοι σε μια συνιθισμενη περιοχη και εκινουνταν οι τζιηκλες ομορφα και ωραια και εποσκολιουνταν ουλλοι, επερασαν. Αυτο πλεον γινεται 2-3 εξορμησεις μονο και αν. (οταν τις πιασει μια περιοχη)
α ρε Στεφανε ζε εμαθες καλα την τεχνη εσυ !
τωρα φετος να κανονισουμε να παμε καμια φορα σε 2-3 κομαθκια που μονος μου εν καταφερνω να τες κοψω ζε θελω καποιον να ανταλασουμε σεντρες !
Η ΑΛΗ8ΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΣΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙΡΟ... ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.....ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ.(ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΕΡΣΥ ΕΙΧΕ ΔΗΛ)
Χ8ΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΟΣΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ... ΟΙ ΤΖΙΚΛΕΣ ΗΤΑΝ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΧΕΡΙΟΥ.....
ΕΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΑ. ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΤΖΙΚΛΑΣ 8Α ΑΝΤΑΠΟΚΡΙ8ΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΜΑΣ....
ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ 8Α ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ.....ΕΛΠΙΖΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑ8ΟΣ.
Μπραβο ρε πανικο μου. Τι ωραιο πραμα να ξυπνας το πρωι το σαββατο σου να πιενεις διπλα που τα σπιτι σου να παιζεις 5,6 τζηκλουες και μετα να πινεις το καφε σου
kypros έγραψε:Μπραβο ρε πανικο μου. Τι ωραιο πραμα να ξυπνας το πρωι το σαββατο σου να πιενεις διπλα που τα σπιτι σου να παιζεις 5,6 τζηκλουες και μετα να πινεις το καφε σου
oπως το λες φιλε μου,πολλα ωραιο πραμα .ευτυχως που υπαρχει η καθμερινη στην περιοχη και ξεφευγουμε απο τα καθημερινα προβληματα μας.οταν παω εστω και μια ωρα το πρωι και μετα παω δουλεια ειμαι πιο καλα αντι να νυσταζω
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
kypros έγραψε:Μπραβο ρε πανικο μου. Τι ωραιο πραμα να ξυπνας το πρωι το σαββατο σου να πιενεις διπλα που τα σπιτι σου να παιζεις 5,6 τζηκλουες και μετα να πινεις το καφε σου
oπως το λες φιλε μου,πολλα ωραιο πραμα .ευτυχως που υπαρχει η καθμερινη στην περιοχη και ξεφευγουμε απο τα καθημερινα προβληματα μας.οταν παω εστω και μια ωρα το πρωι και μετα παω δουλεια ειμαι πιο καλα αντι να νυσταζω
Ετσι ρε φιλε...οταν η ζωη απιατει καθημερινα τροχαδιν στη ερημο, το κυνηγι αποτελει την απολυτη οαση που σου δινει δυναμη για την συνεχεια. Για μενα παντα αποτελουσε το υπερτατο κινητρο
τελικά φοβηθήκαμε τα νερά δεν πήγαμε για "τρυονες" και πήγαμε σε εναλλακτική λύση που τελικά βρήκα μετά από αυτό τον παράδεισο τις τσίκλας και έπαιξα τις πιο εύκολες βολές σε τσίκλες στη ζωή μου εδώ τα αποτελέσματα από τις δικες μου 20 +8 ο φίλος που ήταν μαζί μου δυστυχώς για εκείνο τις "καλικονε"
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ελικά φοβηθήκαμε τα νερά δεν πήγαμε για "τρυονες" και πήγαμε σε εναλλακτική λύση που τελικά βρήκα μετά από αυτό τον παράδεισο τις τσίκλας και έπαιξα τις πιο εύκολες βολές σε τσίκλες στη ζωή μου εδώ τα αποτελέσματα από τις δικες μου 20 +8 ο φίλος που ήταν μαζί μου δυστυχώς για εκείνο τις "καλικονε"
ΣΥΝΗΜΜΈΝΑ
μα ρε φιλε Που τεσ επαιξες???( περιοχη)
ΜΠΡΑΒΟ ρε φιλε