Φασσα
- Dimitris
Re: Φασσα
Σας χαιρετώ. Είμαι νέος στο Forum, μπήκα τυχαία την περασμένη Παρασκευή γιατί ήμουν σε απόγνωση σχετικά με τα φυσίγγια (για να μην πάθω τα ίδια με τα περσινά δηλαδή), τελικά όμως όλα ΟΚ. Χτύπησα 3 φάσσες, καλός αριθμός αν αναλογιστεί κανείς το (χτεσινο) ποσοστό ευστοχίας μου
3/4 φάσσες και 2 άπαιχτες.

«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
-
- Full Member
ΡΕ ΠΑΙΘΚΙΑ ΕΤΣΙ ΚΛΑΠΠΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑΝ ΕΠΑΘΑ. ΑΚΟΥΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΠΟΤΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΩ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΑΠΟ ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ. ΕΜΕΙΝΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΡΕ ΠΑΙΘΚΙΑ ΩΣ ΤΕΣ 7 ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ, ΕΓΙΝΗΚΑ ΠΑΣΤΕΛΛΙΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΥΡΑ, ΤΖΙΑΙ ΕΝ ΕΠΑΙΞΑ ΤΙΠΟΤΕ. ΕΠΑΙΞΑ ΕΝΑΝ ΤΡΥΓΟΝΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΣΟΠΑΙΓΜΕΝΟ ΤΖΙΑΙ ΤΖΕΙΝΟΝ ΗΤΑΝ . ΤΖΙΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΝ ΕΙΔΑ ΠΟΥΛΙΑ ΣΤΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ????? ΑΛΛΑ ΕΚΡΟΣΤΙΚΑ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΣΤΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΑΝΑ. ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ ΟΜΩΣ . ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΗΓΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ....................ΑΧ ΡΕ ΑΡΑΚΑΠΑ
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Χθές ξαναπήγα στο ίδιο τόπο όπως και την πρώτη Κυριακή αλλά είναι αποδεδειγμένο ότι αμμα τα πουλιά ντουφεκιστούν μετά δύσκολα ξαναπερνούν απο το ίδιο σημείο για αρκετό καιρό, κανένας άλλος τίποτε ενθαρυντικό;
Προσέχουμε...για να έχουμε
-
- Full Member
0000000 apo 00000000== 0000000000
-
- Full Member
Καλημέρα παιδιά,
Εκπληκτική μέρα για μένα χθές. 4 Φάσσες και 5 φιλικουτούνια.
Έκανα 3 πολύ ωραίες βολές σε απόσταση με τις γεμωσιές μου.
Το ωραίο ήταν ότι έχασα ένα φασσοπούλι 5-6 μέτρα από την κάννη, την πιο εύκολη ευκαιρία που είχα. Ισως είναι το τίμημα του ζιπλαστ.Αν κάποιοι έχαναν αυτή την βολή ίσως να έβριζαν θεούς και δαίμονες ή να ντρέπονταν να το πούν. Εγώ ειλικρινά δεν στεναχωρήθηκα καθόλου. Όχι φίλοι μου, αυτό περιλαμβάνεται στην μαγεία του κυνηγίου. Αν ότι βλέπαμε ή ντουφεκούσαμε το παίρναμε τότε θα αφανίζονταν τα πάντα.
Χαιρετώ,
Παντελής
Εκπληκτική μέρα για μένα χθές. 4 Φάσσες και 5 φιλικουτούνια.
Έκανα 3 πολύ ωραίες βολές σε απόσταση με τις γεμωσιές μου.
Το ωραίο ήταν ότι έχασα ένα φασσοπούλι 5-6 μέτρα από την κάννη, την πιο εύκολη ευκαιρία που είχα. Ισως είναι το τίμημα του ζιπλαστ.Αν κάποιοι έχαναν αυτή την βολή ίσως να έβριζαν θεούς και δαίμονες ή να ντρέπονταν να το πούν. Εγώ ειλικρινά δεν στεναχωρήθηκα καθόλου. Όχι φίλοι μου, αυτό περιλαμβάνεται στην μαγεία του κυνηγίου. Αν ότι βλέπαμε ή ντουφεκούσαμε το παίρναμε τότε θα αφανίζονταν τα πάντα.
Χαιρετώ,
Παντελής
- mariosgeri
- Full Member
ΦΙΛΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΘΑΜΕ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΠΩΣΗ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ.ΑΛΛΑ ΦΙΛΕ ΗΤΑΝ ΕΝΤΕΛΟΣ ΛΑΘΟΣ
ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΦΟΥ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΠΤ.ΔΕΝ ΠΕΤΟΥΣΕ ΠΟΥΛΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΣΚΕΤΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!
ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΠΩΣΗ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ.ΑΛΛΑ ΦΙΛΕ ΗΤΑΝ ΕΝΤΕΛΟΣ ΛΑΘΟΣ
ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΦΟΥ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΠΤ.ΔΕΝ ΠΕΤΟΥΣΕ ΠΟΥΛΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΣΚΕΤΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!
-
- Full Member
περιοχη αγ.μαμας
1 φασσα το πρωι με victory aspri 35gr n 6
ακομα 2 απο τις 7-930 με olympia quick no 5 30 gr κοκκινη
οπλο miroku 7000 sp I (sporting)
chock 4-2
λοιπον μιας κ αρχιζουν οι καθημερινες εξορμησεις κ λογαριαζω να παω σε μια περιοχη επαρχια λεμεσου ( περιοχη π.βουναρκοτισσα η αγ.δημητριανος για οσους καταλαβαν) παιζει τιποτα ρε παιδια?
1 φασσα το πρωι με victory aspri 35gr n 6
ακομα 2 απο τις 7-930 με olympia quick no 5 30 gr κοκκινη
οπλο miroku 7000 sp I (sporting)
chock 4-2
λοιπον μιας κ αρχιζουν οι καθημερινες εξορμησεις κ λογαριαζω να παω σε μια περιοχη επαρχια λεμεσου ( περιοχη π.βουναρκοτισσα η αγ.δημητριανος για οσους καταλαβαν) παιζει τιποτα ρε παιδια?
- kypros
κυνηγησα με το πατερα μου σε ενα ησυχο νερο που δεν κυνηγηθηκε την πρωτη μερα. κτυπησαμε 8 φασσες χασαμε τις δυο στα πυκνα και με λιγη τυχη θα πιαναμε ακομα λιγα πουλια. κριμα γιατι εχασα 2 πουλια στο πυκνο σκοτωμενα
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...