ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016
-
- Full Member
Re: ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016
Εν εχει φασσες ποτζι μονο 2 f16 2 mirage 1 superpuma κ 1 αλεξιπτωτηστων..σκεφτομαι να αλλαξω για λιο ποστο να ανοιξει το ματι..
Για να γραψω κ για το θεμα σας στην διαδρομη μεσα στο Φασουρι γεματο φασσες τρυγωνια σε κοπαδια αλλα....κ εκει ακους το απογευμα μπαμ κ διερωτασε..ανοιξαν περιοχες;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για να γραψω κ για το θεμα σας στην διαδρομη μεσα στο Φασουρι γεματο φασσες τρυγωνια σε κοπαδια αλλα....κ εκει ακους το απογευμα μπαμ κ διερωτασε..ανοιξαν περιοχες;
- πανικος
[quote="Αχερκωτης"]Εν εχει φασσες ποτζι μονο 2 f16 2 mirage 1 superpuma κ 1 αλεξιπτωτηστων..σκεφτομαι να αλλαξω για λιο ποστο να ανοιξει το ματι..
Για να γραψω κ για το θεμα σας στην διαδρομη μεσα στο Φασουρι γεματο φασσες τρυγωνια σε κοπαδια αλλα....κ εκει ακους το απογευμα μπαμ κ διερωτασε..ανοιξαν περιοχες
θα σε κατσουν μεσα για κατασκοπο εμαθες τα ολα απο εξω
ετοιμαστου για αναγνωριση .αυριο ξεκινα και το εργο μετατροπης του trooper θα το καμω τροχοσπιτο με κουζινα ντουζ και κρεβατι
εμεινε το ποστο τωρα 
Για να γραψω κ για το θεμα σας στην διαδρομη μεσα στο Φασουρι γεματο φασσες τρυγωνια σε κοπαδια αλλα....κ εκει ακους το απογευμα μπαμ κ διερωτασε..ανοιξαν περιοχες
θα σε κατσουν μεσα για κατασκοπο εμαθες τα ολα απο εξω

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- MARIOSE
Πανίκο κάμε τζιαί ψυγείο για τες μπύρες τζιαί το μυλοκόπι το μεγάλο 

-
- Full Member
Εν με δελεαζουν οι φωτογραφιες σου το τσιατιρι εν το αλλασω!!!ετσι υπνο δεν ξανακαμα!
Κυριακη ειμουν παφο πολυ περασμα πολυ φασσα
Κυριακη ειμουν παφο πολυ περασμα πολυ φασσα
-
- Full Member

- πανικος
χα χα η πρωτη φοτο ολα τα λεφτα επυροβολουν με την βερκα
μα ειδες προκοπευση που καμνω
μαριε το ψυγειο με τες μπυρες θα ειναι ακριβως μεταξη και πισω απο τις μπροστα καρεκλες κατω απο τα κεφαλια οπως ειναι το σχεδιο για το κρεβατι

μαριε το ψυγειο με τες μπυρες θα ειναι ακριβως μεταξη και πισω απο τις μπροστα καρεκλες κατω απο τα κεφαλια οπως ειναι το σχεδιο για το κρεβατι

μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
-
- Full Member

Καπως ετσι ο Πανικκος..προσκοπευση υγρασιομετρο θερμομετρο καπελλο ξαπλωστα ΠΑΓΩΜΕΝΗΗΗΗ
- Anthimos
- Moderator
Αυτο ειναι κυνηγι τελικα ???

Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Καλα να περνας Μαριε μου....καλη επιστροφη στα Πατρια εδαφη!MARIOSE έγραψε:Κοπέλια καλημέρα σας από Γερμανία.
Οι φάσσες τζιαί οι μαυρόπουλλοι παν τζιαί έρκουνται όπως τες μούγιες δαμέ...τα κουνέλια εν μες τα πάρκα όπως τα κοτόπουλλα...αλλά αν έχεις αρ%@@ δοκίμασε να πιάσεις ένα, μάλλον σε 15 λεπτά θα είσαι πίσω που τα σίδερα...
Γείτο μου με αναγνώριση θα κάμω με τίποτε, απλά θα πάω στα ψηλά βουνά που θα είναι ησυχία, θα κάτσω να περιμένω καμιά φασσούα τζιαί αν κόψω τον παπαγάλο θα είμαι χάππυ.
Εν το μεταξύ παίδες έγιναν ξαφνικά ούλλοι φασσάρηδες..."εγώ κουμπάρε έσιει 20 γρόνια που τες παίζω",
"εγιώ κουμπάρε εν δέχουμε κάτω που 20 πουλιά την πρώτην εξόρμηση", "με τα κοπέλια εταίσαμεν 100 σάκκους έναν τόπο τζιαί γλέπουμεν τον μέραν νύχταν", "εμείς εταίσαμεν πολλά τζιαί ετραβήσαμεν 1000 φάσσες, εν να τες πετσοκόψουμεν", ειλικρινά λυπούμαι τους.
Εγώ θεωρώ ότι εξοφλήσαμε γενικώς...έτσι εν πιο εύκολο για μένα να το αντιμετωπίσω. Λέω πολύ απλά ότι όλα ετέλιωσαν. Κάποιοι μπορεί να με πουν "αρνητικό", εγώ νομίζω ότι πολύ απλά είμαι ρεαλιστής...
Και εδω φιλε μου ειναι οπως τα κοτοπουλλα τουτη την στιγμη που μιλαμε....τα ξερεις.....κατω που παιρνω τα μωρα περιπατο δεν γινεται να περασουν 10 δευτερα και να μην δεις φασσα να πετα.....χαρα σου να καθεσε και να βλεπεις....εχουμε και τα τυχερα μας......υπαρχουν και τρυγωνακια που κανουν την εμφανιση τους καθε τοσο:P
Η αναπαραγωγη συνεχιζεται με γοργους ρυθμους!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- MARIOSE
Ωραίος Σόλωνα μου! Πραγματικά χορτάνεις θέαμα
Σε ευχαριστώ και για τις ευχές!!
Πανίκο τζίνο το μονόκαννο που βαστάς κάμνει τζιαί για μακρινές βολές στο ψάρεμα?

Σε ευχαριστώ και για τις ευχές!!
Πανίκο τζίνο το μονόκαννο που βαστάς κάμνει τζιαί για μακρινές βολές στο ψάρεμα?