ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Re: ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Σας ευχαριστω Σολωνα και Μιχαλη!!!!

Σολωνα οι σιδερενιες παιρνουν σειρα σιγα σιγα...αφησα με τες λιγο ηρεμες για τα ματια των τρυγονιών... ;)

αν και ουτε φετος θα κυνηγησω μακρια...ανυπομονω για νεες περιπέτειες μαζι τους!!!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Αχερκωτης έγραψε:
Dimitris έγραψε:Ο Μιχαλης ηβρεν τες κ πεζει πελλον :)

Enviado desde mi LG-D855 mediante Tapatalk
Ηβρα ενα μικρο πονυ που την Αριζονα κ παιζω το καουμποι εκαμα διασταυρωση με τον κυπριακο γαρο!φωτο στο φατσοβιβλιο..
Τουτη τη φορα εν ειχε ττορο

Λεωνιδα μ να την χαιρεσαι!
ρε αεις τα πονυ και τους ταρανδους τζαι πιεννε να ππεσεις να παεις στο ποστο αυριο...τσσσσ...εχαλασε ο κοσμος!!!! :lol:
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Αχερκωτης
Full Member

Δημοσίευση από Αχερκωτης »

BAIKAL TEAM έγραψε:
Αχερκωτης έγραψε:
Dimitris έγραψε:Ο Μιχαλης ηβρεν τες κ πεζει πελλον :)

Ηβρα ενα μικρο πονυ που την Αριζονα κ παιζω το καουμποι εκαμα διασταυρωση με τον κυπριακο γαρο!φωτο στο φατσοβιβλιο..
Τουτη τη φορα εν ειχε ττορο

Λεωνιδα μ να την χαιρεσαι!
ρε αεις τα πονυ και τους ταρανδους τζαι πιεννε να ππεσεις να παεις στο ποστο αυριο...τσσσσ...εχαλασε ο κοσμος!!!! :lol:
Προσεχως κυνηγι ξανθου καβαλα..στα βοσκοτοπια της τουριστικης εγινε το περασμα εκοψα κοντα...εποσκολιστηκαμενν π λαλουν!
Αυριο θαμαι ποστο να δω η αλλαγη τι θα φερει..εκαμα λιη καταπολεμηση τελευταια κ ληφκουν τα εφοδια
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

Χαχαχα εισαι μια δυναμη ρε !!!!!

«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Εγώ είπα σου το ότι ήβρεν τες... :lol:

Γείτο μου στέλλε μου μήνυμα ήντα καφέ τζιαί σάντουιτς τρώεις με το Χρίστο τζιαί στην επιστροφή μου θα έρκουμαι να σου τα φέρνω :lol:
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

:lol: :lol: :lol: χα χα εισαστε καλοι βρε εσεις.να σου ζησει λεωνιδα μου η κορατσα.
ρε αχερκωτικο εκαμες διασταβρω ση κυπριακου αχερκωτικου γαρου με πονυ ειπες :lol: βαφτιζω το φιλε μου οτι βγει :lol:
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Αχερκωτης
Full Member

Δημοσίευση από Αχερκωτης »

Επιστροφη απο το ποστο ουτε φτερο..π την κουραση κοιμομουν στο αυτοκινητο ως τες 6:15 κ δεν ακουσα σχιεπεθκια ηθελα να συνεχισω τον υπνο αλλα λεω ατε ηρτες κατεβα..αναμονη ως τες 8 τπτ..περπατησα λιο για ορτυκια τπτ..
Εφυε σημερα το πονυ ξημερωματα..Πανικκο εν που θελεις να βαφτισεις οξα you want to go for a ride with a little pony..!!!?
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

Αχερκωτης έγραψε:Επιστροφη απο το ποστο ουτε φτερο..π την κουραση κοιμομουν στο αυτοκινητο ως τες 6:15 κ δεν ακουσα σχιεπεθκια ηθελα να συνεχισω τον υπνο αλλα λεω ατε ηρτες κατεβα..αναμονη ως τες 8 τπτ..περπατησα λιο για ορτυκια τπτ..
Εφυε σημερα το πονυ ξημερωματα..Πανικκο εν που θελεις να βαφτισεις οξα you want to go for a ride with a little pony..!!!?
το μονο ride μιχαλη μου εν με το σκουτερ πιον :lol: :lol:
εγω σημερα εβαλα ξυπνητηρι αλλα εγυρισα πλευρο εκαμα 2-3 μερες να παω και θελουν φυλλαρισμα οι βαλβιδες μου να ξαναπρογραμματιστω για εγερτηριο που τες 5 παλε :lol: :lol:
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Νασαι καλα Πανικκο μου!!!
Μαριε ένα από όλα και να βαλει ότι εχει μεσα...πικλα κετσιαπ μαγιονεζα μουσταρδα και λιγο απορρυπαντικο των πιατων!!! :lol: :lol:

Μονος μου σημερα εντελως και ομολογω εξεπλαγηκα από την κινηση των πουλιων...δεν ειχε περασμα αλλα μαλλον από αυτά που εμειναν μεσα...δυστηχως επειδή ημουν απελπιστικα μονος δεν εκουμανταρα και εκαμα το λαθος να αλλαξω ποστο γιατι ειδα 3-4 το πρωι που εταραξαν πιο κατω...το αποτέλεσμα ηταν να παω και να περασουν αλλα 3-4 που το ποστο που εκαθουμουν... :lol: οποταν κατεληξα μες τη μεση στο τελος...απολογισμος ένα τρυγονι και ένα το οποιο δεν κρατησα γιατι ηταν αρκετα μακρια και εσβησε μεσα στην απαγορευμενη χτυπημενο...

Εικόνα
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

μια χαρα λεωνιδα πηρες και το τρυγονακι απολαυσες και την ησυχια πομπα :D
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”