ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Re: ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

MARIOSE έγραψε:
BAIKAL TEAM έγραψε:
πανικος έγραψε:φιλε skimis εγω παω καθε μερα απο αρχες σεμπτεμβριου εχτος τις 3 τελευταιες μερες κατι μυριστικα και εμεινα και γεμισαν οι μπαταριες :lol: αυριο θα αρχισω παλι κατι ερχεται μην αγχωνεστε. :D
φιλε μου λεβεντη λεωνιδα μην παραδωσεις τα οπλα αυριο κανε υπομονη και παρασκευη σαββατο κυριακη δευτερα με περισσοτερες πιθανοτητες τη κυριακη και δευτερα και θα με θυμηθεις ;)
Πανικκο αρχοντα μου...την Κυριακη βαφτίζω την πουρεκκα μου οποταν δεν θα παω...για μενα μαλλον αυριο και το Σαββατο και τελος για φετος...μετα αρχιζουν τα ωραια....αναγνωρίσεις για το χειμερινο κυνηγι φασσας!!!! 8-) 8-) 8-)
Γείτο μου να σου ζήσει να τη χαίρεσαι φίλε μου!!!

Νασαι καλα γειτο μου!!!Παμε για ακομα μια εξορμηση αυριο και αν είναι λαχειο ας κατσει!!!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Ωραίος, σου εύχομαι να είναι η τυχερή σου λεβέντη μου!

Εγώ ετοιμάζω τα "άρματα", χάρτες, go-pro, ρούχα και γυαλιά για τις αναγνωρίσεις προς το παρόν. Σε δεύτερο στάδιο το ντύσιμο του beretta με παραλλαγή gunskins (ναι Άλεξ έκαμα το ίδιο λάθος πάλε... :D ), ύστερα μερικές δοκιμές σε χαρτόνια και ακολούθως το final countdown. Φέτος ίσως ρισκάρουμε λίγο με αλλαγή τοποθεσίας, σημασία έχει να το απολαύσουμε ;)

Βάφτισε την κοράσα με το καλό λεβέντη μου τζιαί ο καφές θα γίνει στη βεράντα μου μόλις φύουν οι σκαλωσιές (κανένα 20ήμερο)!
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

MARIOSE έγραψε:Ωραίος, σου εύχομαι να είναι η τυχερή σου λεβέντη μου!

Εγώ ετοιμάζω τα "άρματα", χάρτες, go-pro, ρούχα και γυαλιά για τις αναγνωρίσεις προς το παρόν. Σε δεύτερο στάδιο το ντύσιμο του beretta με παραλλαγή gunskins (ναι Άλεξ έκαμα το ίδιο λάθος πάλε... :D ), ύστερα μερικές δοκιμές σε χαρτόνια και ακολούθως το final countdown. Φέτος ίσως ρισκάρουμε λίγο με αλλαγή τοποθεσίας, σημασία έχει να το απολαύσουμε ;)

Βάφτισε την κοράσα με το καλό λεβέντη μου τζιαί ο καφές θα γίνει στη βεράντα μου μόλις φύουν οι σκαλωσιές (κανένα 20ήμερο)!
Εγινε γειτο μου!!!Νασαι καλα!!!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

Να σου ζησει να τη χαιρεσαι Λεωνιδα!

Οπου και να σαι εννα αρκεψουν οι τρυονοτσικλες κ εμεις γυρευκουμε τρυονια ακομα χεχε

Enviado desde mi LG-D855 mediante Tapatalk
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

BAIKAL TEAM έγραψε:
πανικος έγραψε:φιλε skimis εγω παω καθε μερα απο αρχες σεμπτεμβριου εχτος τις 3 τελευταιες μερες κατι μυριστικα και εμεινα και γεμισαν οι μπαταριες [emoji38] αυριο θα αρχισω παλι κατι ερχεται μην αγχωνεστε. :D
φιλε μου λεβεντη λεωνιδα μην παραδωσεις τα οπλα αυριο κανε υπομονη και παρασκευη σαββατο κυριακη δευτερα με περισσοτερες πιθανοτητες τη κυριακη και δευτερα και θα με θυμηθεις ;)
Πανικκο αρχοντα μου...την Κυριακη βαφτίζω την πουρεκκα μου οποταν δεν θα παω...για μενα μαλλον αυριο και το Σαββατο και τελος για φετος...μετα αρχιζουν τα ωραια....αναγνωρίσεις για το χειμερινο κυνηγι φασσας!!!! 8-) 8-) 8-)
Φιλς μου να σου ζησει η κορασα σου.να την χαιρεστε
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Dimitris έγραψε:Να σου ζησει να τη χαιρεσαι Λεωνιδα!

Οπου και να σαι εννα αρκεψουν οι τρυονοτσικλες κ εμεις γυρευκουμε τρυονια ακομα χεχε

Τζίμη εν για τις σιόνες που λαλείς?? Ο Μιχάλης εν χασιμιός αλόπως ήβρεν τες τζιαί εμείς τζιμούμαστε :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημητρη και Αλεξη μου σας ευχαριστω πολύ λεβεντες!!!

Οντως ε να αρκεψει το ενδημικο και μεις ακομα θα περιμενουμε το μεγαλο περασμα!!! :lol: :lol:

απλα ε να χασουμε τον υπνο μας και ποιος δουλεφκει ως τις 9 μετα... :roll: :roll:
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

Ο Μιχαλης ηβρεν τες κ πεζει πελλον :)

«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Να σου ζησει εκ των προτερων Λεωνιδα μου....παντα με υγεια :P

Παρετα τα τρυγονακια.....οι Κυριες σε καλουν :D .....σημερα πηραμε μπολικο καθαρο αερα στα ψηλα + 1 πουλι οχι καλα χτυπημενο με αποτελεσμα να μπει σε ασχημο τοπο...το εψαξα 2 φορες αλλα ματαια...

Η προσπαθεια σιγουρα συνεχιζεται....εν αδυναμιες τουτες :D :D :D
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Αχερκωτης
Full Member

Δημοσίευση από Αχερκωτης »

Dimitris έγραψε:Ο Μιχαλης ηβρεν τες κ πεζει πελλον :)

Ηβρα ενα μικρο πονυ που την Αριζονα κ παιζω το καουμποι εκαμα διασταυρωση με τον κυπριακο γαρο!φωτο στο φατσοβιβλιο..
Τουτη τη φορα εν ειχε ττορο

Λεωνιδα μ να την χαιρεσαι!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”