ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016
- ANTROS BREDA
Re: ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016
δεν ειναι πελλαρα ειναι αρωστια και μαλιστα δεν εχει γιατρικο!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
- MARIOSE
Πάντως εν το μετανιώνω με τίποτε ρε λεβέντες 

- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Καλο και ασφαλες κυνηγι φιλοι μου για οσους θα δοκιμασουν την τυχη τους αυριο...η προσπαθεια συνεχιζεται
Στο παρα πεντε να μην παω γιατι πρεκυψε σοβαρη δουλεια....αλλα και παλει τα κανονισα.....δεν μπορω χωρις εσενα αγαπημενη μου γριζομπλε κυρια δυστυχως
"Μα δεν μπορει ποτε ψυχη μου, εγω τον ουρανο σου να αλλαξω και αν καποια μερα αν με σκοτωσεις...αντι για αιμα ερωτα θα σταξω"

Στο παρα πεντε να μην παω γιατι πρεκυψε σοβαρη δουλεια....αλλα και παλει τα κανονισα.....δεν μπορω χωρις εσενα αγαπημενη μου γριζομπλε κυρια δυστυχως

"Μα δεν μπορει ποτε ψυχη μου, εγω τον ουρανο σου να αλλαξω και αν καποια μερα αν με σκοτωσεις...αντι για αιμα ερωτα θα σταξω"
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Κοπελια κανενα τρυονι εμεινε η τελος??εχουμε καμμια ανταπορκιση από το μετωπο??
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
-
- Full Member
Φίλε Baikal σε χαιρετώ...νομίζω τέλος...εχει 3 μέρες να δω τρυγόνι...συνεχιζω καθημερινά την προσπάθεια αλλά σαμπου ετελιωσε...
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Νασαι καλα skimis για την ενημερωση...μαλλον και γω μπορει να παω αυριο για τελευταια φορα...και του χρονου με υγεια φιλε
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- πανικος
φιλε skimis εγω παω καθε μερα απο αρχες σεμπτεμβριου εχτος τις 3 τελευταιες μερες κατι μυριστικα και εμεινα και γεμισαν οι μπαταριες
αυριο θα αρχισω παλι κατι ερχεται μην αγχωνεστε.
φιλε μου λεβεντη λεωνιδα μην παραδωσεις τα οπλα αυριο κανε υπομονη και παρασκευη σαββατο κυριακη δευτερα με περισσοτερες πιθανοτητες τη κυριακη και δευτερα και θα με θυμηθεις

φιλε μου λεβεντη λεωνιδα μην παραδωσεις τα οπλα αυριο κανε υπομονη και παρασκευη σαββατο κυριακη δευτερα με περισσοτερες πιθανοτητες τη κυριακη και δευτερα και θα με θυμηθεις

μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Πανικκο αρχοντα μου...την Κυριακη βαφτίζω την πουρεκκα μου οποταν δεν θα παω...για μενα μαλλον αυριο και το Σαββατο και τελος για φετος...μετα αρχιζουν τα ωραια....αναγνωρίσεις για το χειμερινο κυνηγι φασσας!!!!πανικος έγραψε:φιλε skimis εγω παω καθε μερα απο αρχες σεμπτεμβριου εχτος τις 3 τελευταιες μερες κατι μυριστικα και εμεινα και γεμισαν οι μπαταριεςαυριο θα αρχισω παλι κατι ερχεται μην αγχωνεστε.
![]()

sanguine tuo...
sanguine tuo...
-
- Full Member
Ουτε γω δεν ειδα πουλι χτες 2 ψηλουμενα μονο προχτες τπτ σημερα κυνηγουσα σιονες στα παραλια δεν πηγα τρυγονια..πιστευω σε ενα ακομα καλο μπασιμο οπως περσυ καποιες μερες μετα τις βροχες που εκαναν ντου αλλα ο κοσμος απων..
- MARIOSE
Γείτο μου να σου ζήσει να τη χαίρεσαι φίλε μου!!!BAIKAL TEAM έγραψε:Πανικκο αρχοντα μου...την Κυριακη βαφτίζω την πουρεκκα μου οποταν δεν θα παω...για μενα μαλλον αυριο και το Σαββατο και τελος για φετος...μετα αρχιζουν τα ωραια....αναγνωρίσεις για το χειμερινο κυνηγι φασσας!!!!πανικος έγραψε:φιλε skimis εγω παω καθε μερα απο αρχες σεμπτεμβριου εχτος τις 3 τελευταιες μερες κατι μυριστικα και εμεινα και γεμισαν οι μπαταριεςαυριο θα αρχισω παλι κατι ερχεται μην αγχωνεστε.
![]()
φιλε μου λεβεντη λεωνιδα μην παραδωσεις τα οπλα αυριο κανε υπομονη και παρασκευη σαββατο κυριακη δευτερα με περισσοτερες πιθανοτητες τη κυριακη και δευτερα και θα με θυμηθεις![]()
![]()