ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Re: ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

δεν ειναι πελλαρα ειναι αρωστια και μαλιστα δεν εχει γιατρικο!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Πάντως εν το μετανιώνω με τίποτε ρε λεβέντες ;)
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Καλο και ασφαλες κυνηγι φιλοι μου για οσους θα δοκιμασουν την τυχη τους αυριο...η προσπαθεια συνεχιζεται :P

Στο παρα πεντε να μην παω γιατι πρεκυψε σοβαρη δουλεια....αλλα και παλει τα κανονισα.....δεν μπορω χωρις εσενα αγαπημενη μου γριζομπλε κυρια δυστυχως :P

"Μα δεν μπορει ποτε ψυχη μου, εγω τον ουρανο σου να αλλαξω και αν καποια μερα αν με σκοτωσεις...αντι για αιμα ερωτα θα σταξω"
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Κοπελια κανενα τρυονι εμεινε η τελος??εχουμε καμμια ανταπορκιση από το μετωπο??
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
skimis
Full Member

Δημοσίευση από skimis »

Φίλε Baikal σε χαιρετώ...νομίζω τέλος...εχει 3 μέρες να δω τρυγόνι...συνεχιζω καθημερινά την προσπάθεια αλλά σαμπου ετελιωσε...
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Νασαι καλα skimis για την ενημερωση...μαλλον και γω μπορει να παω αυριο για τελευταια φορα...και του χρονου με υγεια φιλε
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

φιλε skimis εγω παω καθε μερα απο αρχες σεμπτεμβριου εχτος τις 3 τελευταιες μερες κατι μυριστικα και εμεινα και γεμισαν οι μπαταριες :lol: αυριο θα αρχισω παλι κατι ερχεται μην αγχωνεστε. :D
φιλε μου λεβεντη λεωνιδα μην παραδωσεις τα οπλα αυριο κανε υπομονη και παρασκευη σαββατο κυριακη δευτερα με περισσοτερες πιθανοτητες τη κυριακη και δευτερα και θα με θυμηθεις ;)
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

πανικος έγραψε:φιλε skimis εγω παω καθε μερα απο αρχες σεμπτεμβριου εχτος τις 3 τελευταιες μερες κατι μυριστικα και εμεινα και γεμισαν οι μπαταριες :lol: αυριο θα αρχισω παλι κατι ερχεται μην αγχωνεστε. :D
φιλε μου λεβεντη λεωνιδα μην παραδωσεις τα οπλα αυριο κανε υπομονη και παρασκευη σαββατο κυριακη δευτερα με περισσοτερες πιθανοτητες τη κυριακη και δευτερα και θα με θυμηθεις ;)
Πανικκο αρχοντα μου...την Κυριακη βαφτίζω την πουρεκκα μου οποταν δεν θα παω...για μενα μαλλον αυριο και το Σαββατο και τελος για φετος...μετα αρχιζουν τα ωραια....αναγνωρίσεις για το χειμερινο κυνηγι φασσας!!!! 8-) 8-) 8-)
sanguine tuo...
Αχερκωτης
Full Member

Δημοσίευση από Αχερκωτης »

Ουτε γω δεν ειδα πουλι χτες 2 ψηλουμενα μονο προχτες τπτ σημερα κυνηγουσα σιονες στα παραλια δεν πηγα τρυγονια..πιστευω σε ενα ακομα καλο μπασιμο οπως περσυ καποιες μερες μετα τις βροχες που εκαναν ντου αλλα ο κοσμος απων..
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

BAIKAL TEAM έγραψε:
πανικος έγραψε:φιλε skimis εγω παω καθε μερα απο αρχες σεμπτεμβριου εχτος τις 3 τελευταιες μερες κατι μυριστικα και εμεινα και γεμισαν οι μπαταριες :lol: αυριο θα αρχισω παλι κατι ερχεται μην αγχωνεστε. :D
Πανικκο αρχοντα μου...την Κυριακη βαφτίζω την πουρεκκα μου οποταν δεν θα παω...για μενα μαλλον αυριο και το Σαββατο και τελος για φετος...μετα αρχιζουν τα ωραια....αναγνωρίσεις για το χειμερινο κυνηγι φασσας!!!! 8-) 8-) 8-)
Γείτο μου να σου ζήσει να τη χαίρεσαι φίλε μου!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”