ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Re: ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Αν μυριζει τρυγονι με την ραχη προς τα πανω...οταν το βαλεις με την κοιλια προς τα πανω...μοσχομυριζει τρυγονι ;) ;) ;)[/quote]

χαχαχα...εχεις δικαιο!!!Αλλα 3 πουλια που ειδα όλα κι όλα...επαιξα τα σφιχτα!!! :roll: :roll:
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Μοδεστος
Full Member

Δημοσίευση από Μοδεστος »

14193825_1193299287378964_1532859455_n.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Οπου να ναι φευγω...τωρα 4.36.....καλο κυνηγι ευχομαι φιλοι μου να εχετε...καλη προσπαθεια :P :P :P
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

Καλο κυνηγι. Παμε για τις σιδερενιες. Μακαρι να μας δωσουν 1 ευκαιρια

Enviado desde mi LG-D855 mediante Tapatalk
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
skimis
Full Member

Δημοσίευση από skimis »

Πολύ λίγα πουλια σήμερα...1 ευκαίρια είχα και ήμουν εύστοχος!!! Περιμένουμε για αύριο να δουμε τι θα ξημερώση!!!
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Εψες ειχα γαμο συγγενικο και ηρτα σπιτι η ωρα 1.Λεω αν ξυπνησω θα παω...Η ωρα 5 ημουν στο ποδι...παω στο δωματιο ντυνομαι και λεω να πιασω και 2 colobaccio να τους δωκω ακομα μια ευκαιρια.κατεβαινω κατω φορτωνω το οπλο τσαντα και καρεκλα στο αυτοκινητο και φτου παπουτσι.6 ημουν στην περιοχη.Μονος μου, ωραια λεω.κατεβαινω, πιανω τα συνακλικια μου, στηνω το οπλο και ανοιγω την τσαντα να πιασω το τσαντακι μεσης με τα φυσιγγια....ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΓΙΟΚ...εξηασα το σπιτι!:):):)εσιεξιξι λαλω.τι καμνουμε τωρα?πιανω 2-3 τηλεφωνα ηταν ολοι στους σκυλους κανενας με οπλο.Οκ αλεξη 2 φυσιγγια εν 2 ευκαιριες εν 2 σιηπεθκιες παραπανω που τις αλλες δυο εξορμησεις.Εφυα η ωρα 11 και εφκαλα τα colobaccio για του χρονου!!!ειχε λιγα πουλια αλλα δεν μου εδωσαν χερι( και τι να το εκαμνα δλδ).Αυτα :)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Athos_1978
Full Member

Δημοσίευση από Athos_1978 »

Άφαντα τα πουλιά σήμερα, αλλά η τύχη μου χαμογέλασε με ένα πουλί
το οποίο πραγματικά πέρασε σε Χαμηλή πτήση από 5 άλλα πόστα χωρίς να το πάρουν μυρωδιά και κατέληξε μπροστα μου .

Στάλθηκε από το GT-I9515 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Athos_1978
Full Member

Δημοσίευση από Athos_1978 »

Athos_1978 έγραψε:Άφαντα τα πουλιά σήμερα, αλλά η τύχη μου χαμογέλασε με ένα πουλί
το οποίο πραγματικά πέρασε σε Χαμηλή πτήση από 5 άλλα πόστα χωρίς να το πάρουν μυρωδιά και κατέληξε μπροστα μου .

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Ακαπνοι μειναμε και μεις σημερα...5-6 πουλια που ειδαμε δεν εδωσαν χερι...1 τρυγονι ο σύντροφος αλλα και αυτό χαθηκε στην κακοτοπια
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
savvis25
Full Member

Δημοσίευση από savvis25 »

Η πρώτη φετινή εξόρμηση (για μένα) αρκετά καλή.
Εικόνα

Δοκιμάσαμε και σήμερα την τύχη μας με τον Σπύρο... Πήρε ένα τρυγονάκι ο SS... εγώ άκαπνος εννοείται.........
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”