Εψες ειχα γαμο συγγενικο και ηρτα σπιτι η ωρα 1.Λεω αν ξυπνησω θα παω...Η ωρα 5 ημουν στο ποδι...παω στο δωματιο ντυνομαι και λεω να πιασω και 2 colobaccio να τους δωκω ακομα μια ευκαιρια.κατεβαινω κατω φορτωνω το οπλο τσαντα και καρεκλα στο αυτοκινητο και φτου παπουτσι.6 ημουν στην περιοχη.Μονος μου, ωραια λεω.κατεβαινω, πιανω τα συνακλικια μου, στηνω το οπλο και ανοιγω την τσαντα να πιασω το τσαντακι μεσης με τα φυσιγγια....ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΓΙΟΚ...εξηασα το σπιτι!:):):)εσιεξιξι λαλω.τι καμνουμε τωρα?πιανω 2-3 τηλεφωνα ηταν ολοι στους σκυλους κανενας με οπλο.Οκ αλεξη 2 φυσιγγια εν 2 ευκαιριες εν 2 σιηπεθκιες παραπανω που τις αλλες δυο εξορμησεις.Εφυα η ωρα 11 και εφκαλα τα colobaccio για του χρονου!!!ειχε λιγα πουλια αλλα δεν μου εδωσαν χερι( και τι να το εκαμνα δλδ).Αυτα
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άφαντα τα πουλιά σήμερα, αλλά η τύχη μου χαμογέλασε με ένα πουλί
το οποίο πραγματικά πέρασε σε Χαμηλή πτήση από 5 άλλα πόστα χωρίς να το πάρουν μυρωδιά και κατέληξε μπροστα μου .
Στάλθηκε από το GT-I9515 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Athos_1978 έγραψε:Άφαντα τα πουλιά σήμερα, αλλά η τύχη μου χαμογέλασε με ένα πουλί
το οποίο πραγματικά πέρασε σε Χαμηλή πτήση από 5 άλλα πόστα χωρίς να το πάρουν μυρωδιά και κατέληξε μπροστα μου .