Αχερκωτης έγραψε:Σολωνα εν θα σε εχω να παραπονιεσαι εβαλα με χρωμα κ με ρουχα!
Αλεξη μου περκει εν ξαναπατησει!
Λεωνιδα κ Χρυσανθε μ αυριο πιο νωρις στο ποστο κ καρεκλες γυρω μ με οσα φαναρουθκια εχω να τα δωσω σε ατομα σωστα κ μετρημενα..παεις μα ηρεμησεις να ξεφυγεις κ εχει ατομα που δεν το σεβοντε..1-2 φορες να πιεστει να αλλαξει τοπο ή να γινει κυνηγος
Μιχαλη γραψε και το ονομα αν τυχει και παμε στον ιδιο τοπο να ξερω να σου τζιερασω τζαι καφε!!!!παντως και γω πολλα νωρις ε να ξεκινησω για να αποφυγω αυτά που λαλεις!!!
Αλεξη μου εχεις δικαιο...αλλα η κραση ως ένα σημειο αντεχει....
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά... sanguine tuo...
Αν εχεις τυχη διαβαινε...ενώ ηταν πραγματικα κρανιου τοπος...μεσα σε δεκα λεπτα με ένα μονό και ένα ωραιο double η εξορμηση ηταν απολαυστικη!!!!Πραγματικα πρεπει να ηταν τα μονα πουλια της περιοχης και εδωκαν πας τον λαουρονα...!!!
Αυριο παλε με το καλο...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά... sanguine tuo...
BAIKAL TEAM έγραψε:Αν εχεις τυχη διαβαινε...ενώ ηταν πραγματικα κρανιου τοπος...μεσα σε δεκα λεπτα με ένα μονό και ένα ωραιο double η εξορμηση ηταν απολαυστικη!!!!Πραγματικα πρεπει να ηταν τα μονα πουλια της περιοχης και εδωκαν πας τον λαουρονα...!!!
Αυριο παλε με το καλο...
Ωραιος Λεωνιδα...βαζε τα με την κοιλια πανω οπως το δεξια
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
BAIKAL TEAM έγραψε:Αν εχεις τυχη διαβαινε...ενώ ηταν πραγματικα κρανιου τοπος...μεσα σε δεκα λεπτα με ένα μονό και ένα ωραιο double η εξορμηση ηταν απολαυστικη!!!!Πραγματικα πρεπει να ηταν τα μονα πουλια της περιοχης και εδωκαν πας τον λαουρονα...!!!
Αυριο παλε με το καλο...
Γιατι Σολωνα μου??Κατά τη γνωμη μου τα πουλια σε μια φωτογραφια μπαινουν από την λιγοτερο χτυπημενη πλευρα για να μην είναι και αντιαισθητικη...στην συγκεκριμενη φωτο τα 2 πουλια δεν μπορουσα να τα γυρισω γιατι ηταν αρκετα χτυπημένα.
Όπως τα λεει ο Μιχαλης...παρα πολυς κοσμος σε σημειο αηδιας...
Το ίδιο και επαρχία Αμμοχώστου... Εκεί που περιμέναμε να κινηθούν λίγα πουλιά σημερα, ούτε φτερό δεν είδαμε!!! Αύριο πάλι στην αναμονή!!!! Μπήκαμε στισ κρίσιμεσ μέρες!!!!
Αυριο παλε με το καλο...
Γιατι Σολωνα μου??Κατά τη γνωμη μου τα πουλια σε μια φωτογραφια μπαινουν από την λιγοτερο χτυπημενη πλευρα για να μην είναι και αντιαισθητικη...στην συγκεκριμενη φωτο τα 2 πουλια δεν μπορουσα να τα γυρισω γιατι ηταν αρκετα χτυπημένα.
Όπως τα λεει ο Μιχαλης...παρα πολυς κοσμος σε σημειο αηδιας...
Αν μυριζει τρυγονι με την ραχη προς τα πανω...οταν το βαλεις με την κοιλια προς τα πανω...μοσχομυριζει τρυγονι
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!