αρεσκουν μου πολλα τουτοι οι τυποι Μιχαλη....Κυριακη ηρτεν ενας και εκατσε μες την μεση μου εμενα και του θειου της γυναικας μου...εβαλε του τις φωνες ο ανθρωπος αλλα με χαβα με τιποτε...εκοντεψε μου 20 μετρα και εχωστηκε μες τις σπαραθκιες...πιανω κατι πετρες με διαμετρο τουβλου...οπου ειχε σπαραθκια εσυρνα χωρις καν να μιλησω......παναγια μου τζαι να τον σκοτωσεις λαλει ο θκειος της γυναικας μου και φωναζε μου να σταματήσω...γυρευκω λαχτοκουντουρους φωνάζω και συνεχιζα...εθεαθηκε 200 μετρα μες τον γκρεμο βουρητος ο κυριος <<ε να κατσω διπλα σου με το ετσι θελω>>Αχερκωτης έγραψε:
Τυχερος μεσα στην ατυχια μου με ενα ζευγαρακι!
Αλλαγη ποστου σημερα αλλα η συναδελφοσηνη επαιξε μουττη κωλο..το πρωι πολεμος παντου εχτος εγω ακαπνος ως τες 7:30..λιγα που μπηκαν για το ποστο τα επαιζαν ενω μπορουσαν να αφηναν περιθωριο να μπουν κ παλι πρωτοι θα επαιζαν..ηταν κ καλλικας!7:30 το πρωτο μ αφου μετακινηθηκε ο "κυριος"..παιζω κ 2ο π ηρθε αναποδα..σηκωνεται ερχεται διπλα μου ταχα κοιταζε για ενα δεντρωμενο..15 λεπτα διπλα μ..ερχονται 2 χαμηλα κουρασμενα κ λεω νταμπολ!περιμενω πλησιαζουν κ σηκωνομαι..επωμιζω κ ακουω μπαμ κ τα τρυωνια να γυριζουν..επαιξε τα πριν μπουν καλα κ χωρις δικαιωμα βολης..η ποινη του κοπηκε ομως..εν κανει π εν καλλικας εν αφηνει ουτε αλλους να παιξουν ηλικια 40-45..νηστικοι
Ωραιος Μιχαλη μου!!Αχερκωτης έγραψε:
Τυχερος μεσα στην ατυχια μου με ενα ζευγαρακι!
Αλλαγη ποστου σημερα αλλα η συναδελφοσηνη επαιξε μουττη κωλο..το πρωι πολεμος παντου εχτος εγω ακαπνος ως τες 7:30..λιγα που μπηκαν για το ποστο τα επαιζαν ενω μπορουσαν να αφηναν περιθωριο να μπουν κ παλι πρωτοι θα επαιζαν..ηταν κ καλλικας!7:30 το πρωτο μ αφου μετακινηθηκε ο "κυριος"..παιζω κ 2ο π ηρθε αναποδα..σηκωνεται ερχεται διπλα μου ταχα κοιταζε για ενα δεντρωμενο..15 λεπτα διπλα μ..ερχονται 2 χαμηλα κουρασμενα κ λεω νταμπολ!περιμενω πλησιαζουν κ σηκωνομαι..επωμιζω κ ακουω μπαμ κ τα τρυωνια να γυριζουν..επαιξε τα πριν μπουν καλα κ χωρις δικαιωμα βολης..η ποινη του κοπηκε ομως..εν κανει π εν καλλικας εν αφηνει ουτε αλλους να παιξουν ηλικια 40-45..νηστικοι
Η μαλακια Μιχαλη μου είναι ότι παω κυνηγι και νευριάζω...οποταν αντι να χαιρουμαι που είμαι τζιαμε...ξενερώνω...σπανια μαλλωνω με κοσμο εκτος αν φκω εκτος εαυτου όπως την Κυριακη...γιατι η αναισθησια εχει και τα ορια της...Αχερκωτης έγραψε:Συντομα θα μπει κ η καμερα πανω να τον καμω φιλμακι..μινερβες τζαμπο κ σχιεπεθκιες αν κοντεψει στουφος να μ χεσεις..οποθεν θελουν ας φκαινουν..ξερω πας κυνηγι βοηθας τον αλλο..περνας καλημεριζεις τουτος θωρει με το πρωι με φαουσα με ζιλικουρτι..περνα π μπροστα μ βλεπω τον βλεπει με κ γυριζει π την αλλη..μετα παιζει κ κεινα π δικαιουμουν ετελιωσε..κ το κυριοτερο ΕΝ ΚΑΛΛΙΚΑΣ πηλε μ αφηστα να μπουν παιξε να ποθυμανεις κ περκει περασουν π κοντα μας κ μας παιζεις π το γαμωσχιστο κ φεφκουν εν οπλο π κρατας εν κ κανονι..πηλε μ αν επιανες κεινα π σ χεσαν σημερα πας την κκελε να πω οκ ουτε τζινα..του καθοντας κ καλλικωσε το..