ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
πανικος

Re: ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016

Δημοσίευση από πανικος »

καλημερα σε ολους.αρκετα τα πουλια σημερα απο βορρα προς νοτο φετος ολα.ειδα αρκετες κοπες των 10-15 πουλιων αλλα δυστυχως ψηλωμενα.ενα ηρθε χαμηλα μεσα στα πευκα και με μια ενστικτωδη βολη εβαλε ABS και εμεινε επι τοπου.μπορεις να το πεις και 100 της 100 επιτυχια :lol: αρκετα ευχαριστημενος αφου απο το περασμενο σαββατο εχει να ριξω φυσιγγιο.ισως η αλλαγη οπλου αρχισει να γυριζει τον τροχο ;)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Δημοσίευση από Athos 1978 »

Kαλημερα παιδες , 1 ωρα κυνηγι απο μενα σημερα :) .

Εικόνα
Open mind for a different view.
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Ατε να βλέπουμε και λιγο χρωμα σιγα σιγα...Αθω - Πανικο...μπραβο λεβεντες!!!!Ανυπομονω για αυριο μετα από τις φωτος σας!!!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Αχερκωτης
Full Member

Δημοσίευση από Αχερκωτης »

Εικόνα
Τυχερος μεσα στην ατυχια μου με ενα ζευγαρακι!
Αλλαγη ποστου σημερα αλλα η συναδελφοσηνη επαιξε μουττη κωλο..το πρωι πολεμος παντου εχτος εγω ακαπνος ως τες 7:30..λιγα που μπηκαν για το ποστο τα επαιζαν ενω μπορουσαν να αφηναν περιθωριο να μπουν κ παλι πρωτοι θα επαιζαν..ηταν κ καλλικας!7:30 το πρωτο μ αφου μετακινηθηκε ο "κυριος"..παιζω κ 2ο π ηρθε αναποδα..σηκωνεται ερχεται διπλα μου ταχα κοιταζε για ενα δεντρωμενο..15 λεπτα διπλα μ..ερχονται 2 χαμηλα κουρασμενα κ λεω νταμπολ!περιμενω πλησιαζουν κ σηκωνομαι..επωμιζω κ ακουω μπαμ κ τα τρυωνια να γυριζουν..επαιξε τα πριν μπουν καλα κ χωρις δικαιωμα βολης..η ποινη του κοπηκε ομως..εν κανει π εν καλλικας εν αφηνει ουτε αλλους να παιξουν ηλικια 40-45..νηστικοι
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Αχερκωτης έγραψε:Εικόνα
Αλλαγη ποστου σημερα αλλα η συναδελφοσηνη επαιξε μουττη κωλο..το πρωι πολεμος παντου εχτος εγω ακαπνος ως τες 7:30..λιγα που μπηκαν για το ποστο τα επαιζαν ενω μπορουσαν να αφηναν περιθωριο να μπουν κ παλι πρωτοι θα επαιζαν..ηταν κ καλλικας!7:30 το πρωτο μ αφου μετακινηθηκε ο "κυριος"..παιζω κ 2ο π ηρθε αναποδα..σηκωνεται ερχεται διπλα μου ταχα κοιταζε για ενα δεντρωμενο..15 λεπτα διπλα μ..ερχονται 2 χαμηλα κουρασμενα κ λεω νταμπολ!περιμενω πλησιαζουν κ σηκωνομαι..επωμιζω κ ακουω μπαμ κ τα τρυωνια να γυριζουν..επαιξε τα πριν μπουν καλα κ χωρις δικαιωμα βολης..η ποινη του κοπηκε ομως..εν κανει π εν καλλικας εν αφηνει ουτε αλλους να παιξουν ηλικια 40-45..νηστικοι
αρεσκουν μου πολλα τουτοι οι τυποι Μιχαλη....Κυριακη ηρτεν ενας και εκατσε μες την μεση μου εμενα και του θειου της γυναικας μου...εβαλε του τις φωνες ο ανθρωπος αλλα με χαβα με τιποτε...εκοντεψε μου 20 μετρα και εχωστηκε μες τις σπαραθκιες...πιανω κατι πετρες με διαμετρο τουβλου...οπου ειχε σπαραθκια εσυρνα χωρις καν να μιλησω......παναγια μου τζαι να τον σκοτωσεις λαλει ο θκειος της γυναικας μου και φωναζε μου να σταματήσω...γυρευκω λαχτοκουντουρους φωνάζω και συνεχιζα...εθεαθηκε 200 μετρα μες τον γκρεμο βουρητος ο κυριος <<ε να κατσω διπλα σου με το ετσι θελω>> :D

Μπραβο και για τα τρυγονάκια ανθρωπε μου...μακαρι να παιζουνε 2 οποτε παμε και ε θελουμε τιποτε άλλο!!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Αχερκωτης
Full Member

Δημοσίευση από Αχερκωτης »

Συντομα θα μπει κ η καμερα πανω να τον καμω φιλμακι..μινερβες τζαμπο κ σχιεπεθκιες αν κοντεψει στουφος να μ χεσεις..οποθεν θελουν ας φκαινουν..ξερω πας κυνηγι βοηθας τον αλλο..περνας καλημεριζεις τουτος θωρει με το πρωι με φαουσα με ζιλικουρτι..περνα π μπροστα μ βλεπω τον βλεπει με κ γυριζει π την αλλη..μετα παιζει κ κεινα π δικαιουμουν ετελιωσε..κ το κυριοτερο ΕΝ ΚΑΛΛΙΚΑΣ πηλε μ αφηστα να μπουν παιξε να ποθυμανεις κ περκει περασουν π κοντα μας κ μας παιζεις π το γαμωσχιστο κ φεφκουν εν οπλο π κρατας εν κ κανονι..πηλε μ αν επιανες κεινα π σ χεσαν σημερα πας την κκελε να πω οκ ουτε τζινα..του καθοντας κ καλλικωσε το..
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Αχερκωτης έγραψε:Εικόνα
Ωραιος Μιχαλη μου!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Αχερκωτης έγραψε:Συντομα θα μπει κ η καμερα πανω να τον καμω φιλμακι..μινερβες τζαμπο κ σχιεπεθκιες αν κοντεψει στουφος να μ χεσεις..οποθεν θελουν ας φκαινουν..ξερω πας κυνηγι βοηθας τον αλλο..περνας καλημεριζεις τουτος θωρει με το πρωι με φαουσα με ζιλικουρτι..περνα π μπροστα μ βλεπω τον βλεπει με κ γυριζει π την αλλη..μετα παιζει κ κεινα π δικαιουμουν ετελιωσε..κ το κυριοτερο ΕΝ ΚΑΛΛΙΚΑΣ πηλε μ αφηστα να μπουν παιξε να ποθυμανεις κ περκει περασουν π κοντα μας κ μας παιζεις π το γαμωσχιστο κ φεφκουν εν οπλο π κρατας εν κ κανονι..πηλε μ αν επιανες κεινα π σ χεσαν σημερα πας την κκελε να πω οκ ουτε τζινα..του καθοντας κ καλλικωσε το..
Η μαλακια Μιχαλη μου είναι ότι παω κυνηγι και νευριάζω...οποταν αντι να χαιρουμαι που είμαι τζιαμε...ξενερώνω...σπανια μαλλωνω με κοσμο εκτος αν φκω εκτος εαυτου όπως την Κυριακη...γιατι η αναισθησια εχει και τα ορια της...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

εεε μπραβο ρε αχερκωτικον που πιασες το ζευκαρουι..επιασες το ζευκαρουι..
εεε ωραια τζε η φωτο σου της εγραψα τραουιν..της εγραψα τραουιν :lol:

εεε οπως τον φαντομα ηρτεν τζε εμπειν ομπρος σου...ηρτεν τζε μπειν ομπρος σου
εε εμπιραζει αφιστον να μεν γινει οχτρος σου..να μεν γινει οχτρος σου..

εεε ο θεος εν πανω τζε θωρει τουτες τες αδικιες..τουτες τες αδικιες..
εεε εσου επηρες το ζευκαρι σου τζε τζινος μαλακιες..τζε τζινος μαλακιες :lol:

εε.. αυριον επαρτου τζενα χαλλουμι ροστο...τζενα χαλλουμι ροστο
εε ..τζε οταν ποσπαστει δωστου τζε κομποστο..δωστου τζε κομποστο :lol:
ταιστον τζε πρησε τον μα να γινει ττουλουμι..μα να γινει ττουλουμι
εε να γινει οπως το πουλλιν που το ποτιζαν ρουμι..που το ποτιζαν ρουμι :lol:

εε που το πολλυν φαι ενθα γυριζει οπλον ..ενθα γυριζει οπλον
εε τζαμε θα μεινει αγαλμαν πρησμενος σαν τον βορτον..πρησμενος σαν τον βορτον :lol: :lol:
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Ρε Πανίκο τι να σου πω ρε άνθρωπε μου, είσαι λεβέντης :lol:

Μιχάλη παίρνε τζιαί τα καλάμια μαζί σου, άμα κάτσει κανένας κοντά σου ξεκίνα βολές με 200 βαρίδι :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”