Σολωνα μου καλο κυνηγι στις σιδερενιες...καλο κυνηγι και σε ολους οσους θα εξορμησουν τρυγόνια και ορτυκια...εγω μαλλον πρωι στα τρυγονάκια και μετα αν μου μεινει ορεξη ισως παω και για σιδερενιες...θα δειξει!!!
athosvoskarides έγραψε:Finish
Στάλθηκε από το GT-I9515 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
canastas έγραψε:Σαμπου επεσε το ηθικο μας φετος δεν βλεπω καποια ενεργη συζητη...
Άντρο μου πάντως εγύρευκα παρέα. Εκούρτησα την κόρη μου τζιαί εφορτώσαμε 2 καλάμια, 1 παγωνιέρα, μ.ασκες τζιαί πέδιλα σε ένα φουσκωτούι για να πάω σε ένα σημείο στα 120 μέτρα περίπου που την παραλία που ήταν πατωμένο κουρκούνες. Ήθελα να πιάσω κανένα κιλό να πάρω δώρο του λεβέντη του Νίκου ο οποίος μου έκαμε το τραπέζι το Σάββατο τη νύχτα (Νίκο μου σας ευχαριστούμε ξανά για όλα και την επόμενη φορά η σειρά μας!). Τελικά εσήκωσε ένα πελλοαέρα τζιαί όσπου να πάω στο σημείο (ετραβούσα το φουσκωτούι με την κόρη μου μέσα) που την κούραση ενόμιζα πως ετούμπαρα με φορτηγό τζιαί εστράφηκα πίσω απογοητευμένοςANTROS BREDA έγραψε:α ρε Μαριε μου τωρα εννα παεις αν ερκεσουν την περασμενη εφτομαδα ηταν αν σμιξουμε να καμνουμε τα ψαρεμματα μας!