ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Re: ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

χαχαχαχα!!!Ρε Αλεξη μου εχω πρόβλημα με το μιτση...οποτε με δει να τον πιαω σπαραζει στο κλαμα γιατι εταξα του ότι ε δικος του...και αμα του γελασω να τον παρω...που ε να στραφω καρτερα με να δει αν του εφερα πουλια...οποταν παλε ε να τον δει και ποιος τον συναει μετα...ακουει μας ουλλη η γειτονια!!!! :lol: :lol:

Σολωνα μου καλο κυνηγι στις σιδερενιες...καλο κυνηγι και σε ολους οσους θα εξορμησουν τρυγόνια και ορτυκια...εγω μαλλον πρωι στα τρυγονάκια και μετα αν μου μεινει ορεξη ισως παω και για σιδερενιες...θα δειξει!!!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Συνονοματε περνα σου.
Τουτη καμει γ εξωφυλλο.
Πολλα ωραια φωτο φιλε μου

Καλα να περασετε ολοι αυριο φιλοι μου
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
athosvoskarides
Full Member

Δημοσίευση από athosvoskarides »

Live from posto Εικόνα

Στάλθηκε από το GT-I9515 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
athosvoskarides
Full Member

Δημοσίευση από athosvoskarides »

athosvoskarides έγραψε:Finish

Εικόνα
canastas έγραψε:Σαμπου επεσε το ηθικο μας φετος δεν βλεπω καποια ενεργη συζητη... :?

Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Τελικα μονο πρωινο σημερα στα τρυγονάκια...πολύ πιο λιγα τα πουλια σε συγκριση με χθες...μια ευκαιρια μου δοθηκε μεχρι η ωρα 10...

Εικόνα
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Τελικα παιδες εσεις οου επηγατε τι εγινε?κινηθηκαν πουλια?εγω επαιξα "πελλο".Ηταν πολλα παγωμενες οι μπυρες εψες:):)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

ANTROS BREDA έγραψε:α ρε Μαριε μου τωρα εννα παεις αν ερκεσουν την περασμενη εφτομαδα ηταν αν σμιξουμε να καμνουμε τα ψαρεμματα μας!
Άντρο μου πάντως εγύρευκα παρέα. Εκούρτησα την κόρη μου τζιαί εφορτώσαμε 2 καλάμια, 1 παγωνιέρα, μ.ασκες τζιαί πέδιλα σε ένα φουσκωτούι για να πάω σε ένα σημείο στα 120 μέτρα περίπου που την παραλία που ήταν πατωμένο κουρκούνες. Ήθελα να πιάσω κανένα κιλό να πάρω δώρο του λεβέντη του Νίκου ο οποίος μου έκαμε το τραπέζι το Σάββατο τη νύχτα (Νίκο μου σας ευχαριστούμε ξανά για όλα και την επόμενη φορά η σειρά μας!). Τελικά εσήκωσε ένα πελλοαέρα τζιαί όσπου να πάω στο σημείο (ετραβούσα το φουσκωτούι με την κόρη μου μέσα) που την κούραση ενόμιζα πως ετούμπαρα με φορτηγό τζιαί εστράφηκα πίσω απογοητευμένος :lol: :lol:

Πάντως απόλαυσα έστω για 3 μέρες το αγαπημένο μου Λατσί και η επίσκεψη στο Νίκο και οι κουβέντες μας για κυνήγι παρέα με τις οικογένειες μας ήταν αξέχαστες!

ΥΓ: Νίκο ελπίζω να έπαιξες καμιά φασσούα την Κυριακή τελικά! Πάντως στο σημείο που σου ελάλουν εδώσαν τον παρόν τους. ;)
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Μάριε μ η χαρά εν δική μου και εξήγησα σου το.... Πάντα ευπρόσδεκτοι φίλε!!!
Περάσαμε ωραία,ήπιαμε και τις μπύρες μας.... ούτε που κατάλαβαμε ότι έγινε 12.... :D :) Η αλήθκεια ρε Μαριε όμως το πρωί αν δεν με επιάναν τηλέφωνο ήταν να ήμουν μες τα σεντόνια ακόμα..... :lol: :lol:

Εκοψα το σόλο με μια ωραία σιηπεθκιά η ώρα 10 την ώρα που ετοιμαζόμουν να φύγω!! η οποία και λογω καιρού με γλύκανε μιας αι ήταν δροσιά να κάτσω ακόμα καμιά ώρα... χωρις αποτέλεσμα...Υγεία....

Το απόγευμα δυο πολύ κοντινες ντουφεκιές σε ένα τρυγώνι το οποιο ευτυχώς δεν καρπώθηκα γιατί με τα 5ρια που είχα μέσα σίγουρα θα διαλυόταν...

όσο για το σημείο, έμαθα μεν έχεις έννοια :!: ;) ;) :D
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

καλημερα σας κοπελια!
εγω εχτες εκαμα μια μιχ :lol: 1 φασσα 1 τριονι και 1 αρκοπεζουνο το καλο ισιχασε πολλα ο τοπος αλλα τα πουλια ηταν πολλα καχυποπτα λογο του οτι 1η και 2η κυριακη εγινετουν παναιρι!

Μαριε μου αν δεν παω διακοπες λατσι εν καταλαβο διακοπες!
το σαβατο ηταν χαλια ο καιρος στο λατσι αποτι ακουσα εν εβκικαν ουτε τα τουριστικα!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Μραβο για την προσπαθεια σας φιλοι μου...αυτα ειναι...οχι καναπε :D

Χρυσανθε ειναι ολα υπο ελενχο ;) :D :D

Το Σαββατο το βραδυ τελικα στης 12.00 βρεθηκα στην περιοχη οπου ειχαμε το ραντεβου με τις ''Σιδερενιες" περιμενοντας τον Χριστο οπου ειχε καταφθασει περιπου μιση ωρα αργοτερα....φτανοντας μου λεει κοιτα πανω.......του λεω εχει ωρα που κοιτω....ο ουρανος ολοκαθαρος(καμια σχεση με αυτα που ελεγαν για τον καιρο)....με χιλιαδες αστερια ολολαμπα σαν χριστουγεννιατικο Δεντρο......ειναι αυτο που λες δεν περιγραφω αλλο.....

..με τα ματια προς τα πανω καποιες φορες νιοσαμε οτι θα παθαιναμε και αυχενικο μεσα στην κουβεντα.....σε καποια φαση μεσα στο σκοτος βλεπω μια μικρη σακκουλα ασπρη ακουμπισμενη στο προφυλακτηρα του αυτοκινητου του χριστου.....του λεω τι ειναι αυτο?...

..μου λεει ανοιξε το...του λεω ξανα τι ειναι?......ειναι ενα δωρο για σενα....απορημενος και με γκριματσα στο προσωπο το ανοιγω και βρησκω ενα απο τα ποιο ομορφα δωρα που εχω παρει μεχρι σημερα στη ζωη μου.....θα μου πεις θα μπορουσες να το αγορασεις.....ναι θα μπορουσα.....αλλα εδω ειναι πολυ διαφορετικα τα πραγματα.....ειναι Δωρο απο καποιον και φιλο συγκυνηγο που εχουμε το ιδιο παθος και την ιδια τρελλα....

Φιλε μου σ'ευχαριστω παρα παρα παρα πολυ γι'αυτη σου την κινηση.... μου ειπες απλα ..για χαρη της φιλιας μας....τι αλλο μενει σε αυτο τον κοσμο και σε αυτο που λεγετε φορουμ τελικα???????????

Τελικα τη χαρη τα πουλια δεν μας την εκαναν οπου μονο με μια τουυφεκια(φιλμακι) στις 9.20 εκοψα τον Παπαγαλο....με την τουφεκια μου ομως 10 πουλια στο κεφαλι του Χριστου και ενω ηταν ετοιμος επομισμενος να ''σπασει'' το ενα....την εκαναν αλα F16 με αποτελεσμα και η 2 τουφεκιες να πανε εκτος :|

11.30 η ωρα στα αυτοκινητα που μολις ειχαν αρχισει και η ψυχαλες!!!

Το απογευμα σε αλλη περιοχη με μια βολη σε ενα ασπρομαυρο χωρις καθολου κινηση!!

Αναμονη μεχρι την επομενη εξορμηση :P
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”