Εν πειράζει Αλέξη μου, μέρες πολλές φίλε μου!Pathfinder έγραψε:Ρε Λεωνιδα μου τι ιστοριες και φωτογραφιες να δεις ςτσι καιρους?επηα 2 εξορμησεις και πραγματικα δεν εριξα σιηπεθκια...ουτε και μια...αλλα εν με χαλα τουτο γιατι εγω περιμενω τον Νιοβρη τον Δεκεβρη τον ΓΕΝΑΡΗ...περιμενω τις κρυαδες τα νερα τις μυρωθκιες την υσηχια πανω στην μουττη του βουνου πουκατω που τα δεντρα, να μεν με δει ο ηλιος καθολου.Ειπα το πολλες φορες, ο Αυγουστος εννε κυνηγι για μενα.Φκαινει ο καθε κομπλεξικος να κυνηγησει φασσα ταχα...καμνουν τους τοπους της πουτανας, αποδεκατιζουν πληθυσμους απο φασσες και περτιτζια, φιλικουτουνια ακουσα τωρα τελευταια εν της μοδας γιατι διουσουν 2μμ παστην πουλλου σου.Οι ρε φιλε, τουτο δεν ειναι κυνηγι, ειναι ξεπεσμος του αθληματος, του χομπυ μας, της αγαπης μας.
Μαριε μακαρι να μπορουσα φιλε να βρεθουμε αλλα θα ειμαι χωριο να καμνω καγκελλα στο πατρικο του γερου μου.
ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016
- MARIOSE
Re: ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016
- ANTROS BREDA
α ρε Μαριε μου τωρα εννα παεις αν ερκεσουν την περασμενη εφτομαδα ηταν αν σμιξουμε να καμνουμε τα ψαρεμματα μας!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Αλεξη μου μια κυνηγετικη φωτογραφια δεν είναι αναγκη να εχει θήραμα μεσα για να σου ξυπνα αισθηματα...
Ακριβως όπως τα λετε είναι...απλα βλεπω πόλλους που τους περνει από κατω η κατασταση...

Ακριβως όπως τα λετε είναι...απλα βλεπω πόλλους που τους περνει από κατω η κατασταση...

Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
-
- Full Member
Χαιρετώ την παρέα!!! Σημερινή πρώτη εξόρμηση για τρυγόνια παράλια αμμοχώστου, αν και νωρίς(ακόμη 2 έχει ο μήνας), είδα 5 πουλιά!!! 1 μου έδωσε χέρι και το πήρα...φωτό το απόγευμα!!!
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Ετσι!!!!!!να ακούσουμε και κατι ευχαριστο!!!!!!τη φωτογραφια μονο μεν ξεχασεις ρε παρεα...να μυρισει λιγο τρυγονι στα παραλια!!!!Ατε και αυριο θα παω και γω το γυρουι μου!!!skimis έγραψε:Χαιρετώ την παρέα!!! Σημερινή πρώτη εξόρμηση για τρυγόνια παράλια αμμοχώστου, αν και νωρίς(ακόμη 2 έχει ο μήνας), είδα 5 πουλιά!!! 1 μου έδωσε χέρι και το πήρα...φωτό το απόγευμα!!!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
-
- Full Member
ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΥΓΟΝΑΚΙ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΛΙΟ ΧΡΩΜΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Μια πολύ ωραια εξορμηση σημερα σε καινουργιο τοπο...τα τρυγονάκια εκαναν την εμφανιση τους και πραγματικα το χαρηκα...2 στο χερι...1 χαμενο γιατι αναστηθηκε ενώ ηταν στο εδαφος και δεν μπορουσα να του ριξω λογο των θερμοκηπίων απέναντι μου...και αλλα 3-4 που μου εκαναν ντου αλλα πηγαν ατουφεκιστα...
@Χρυσανθε μου εισαι μανα φιλε...οντως μαλλον φετος γινονται μπασίματα πιο γρηγορα!!!

@Χρυσανθε μου εισαι μανα φιλε...οντως μαλλον φετος γινονται μπασίματα πιο γρηγορα!!!

sanguine tuo...
sanguine tuo...
- πανικος
καλημερα παιδια.και εγω σημερα πρωτη εξορμηση για τρυγονι.πρωινο στο ποστο που παω καθε χρονο ,κοτσιανιασμενο.
που λεμε.ωρα 6μεχρι 6,45 τιποτε ουτε τζικιασμενο.ενα τεταρτο μεχρι τις 7 ειδα κοπη 15 πουλια ψηλωμενα μετα αλλα 3 και μετα αλλα 3 οπου το ενα κατεβαινε πραγματι σαν σφαιρα ακουα σφυριγμα και ερχετουν απο τα 3000 ποδια
σφαιρα να κατσει στους ευκαλυπτους αφηκα το αφηκα το αφηκατο και μολις εκοντεωε στα 20 μετρα ετσι οπως ερχοτα σφυριστο εφαντην και εγινε φτερα και πετσες
ειναι το τριτο σαββατοκυριακο που καρτερω μια τουφεκια αλλα αξιζε 10
εκαμα λεπτομερη κυνηγετικη περιγραφη με λιγο αλευρι
μπραβο λεωνιδα μου καλο χερικο που λεμε

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- BAIKAL TEAM
- Full Member
πανικος έγραψε:καλημερα παιδια.και εγω σημερα πρωτη εξορμηση για τρυγονι.πρωινο στο ποστο που παω καθε χρονο ,κοτσιανιασμενο.που λεμε.ωρα 6μεχρι 6,45 τιποτε ουτε τζικιασμενο.ενα τεταρτο μεχρι τις 7 ειδα κοπη 15 πουλια ψηλωμενα μετα αλλα 3 και μετα αλλα 3 οπου το ενα κατεβαινε πραγματι σαν σφαιρα ακουα σφυριγμα και ερχετουν απο τα 3000 ποδια
σφαιρα να κατσει στους ευκαλυπτους αφηκα το αφηκα το αφηκατο και μολις εκοντεωε στα 20 μετρα ετσι οπως ερχοτα σφυριστο εφαντην και εγινε φτερα και πετσες
![]()
ειναι το τριτο σαββατοκυριακο που καρτερω μια τουφεκια αλλα αξιζε 10
![]()
εκαμες το κειμα ρε Πανικκο!!!!!

Μπραβο ετσι σιγα σιγα να κινούμαστε λιο!!!
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Καλη αρχη παιδες....πολυ ωραια τα τρυγονακια σας!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!