ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016
-
- Full Member
Re: ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016
Πρώτη Κυριακή εκεί που ήμουν τουλάχιστον τα πουλιά κινούνταν ικανοποιητικά μέχρι τις 8. Μετά ούτε φτερό. Πιστεύω λόγο του ότι τα πουλιά στο Τρόοδος δεν είναι συνηθισμένα τις κίνησης κ λόγο του ότι στο Τρόοδος φέτος είχε περισσότερους κυνηγούς απο οτι συνήθως με τις πρώτες σιηπεθκιες κ φασαρια τα πουλιά εξαφανίστηκαν. Γι'αυτό δεν επεξαν ούτε Όσοι είχαν ταισματα
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Αυτα ειναι Πανικο...η ηρεμια της ψυχης...να εισαι κατω στους 35 και μετα στους 15,αλλος κοσμοςπανικος έγραψε:ωραια περασαμε και χθες 2η εξορμηση.ο τροχος της φασσας δεν γυρισε μαριε μου για μενα παλι![]()
εμεινε μας ο καφες στο ποταμακι το κλεφτικο με μουσακκα και οι παγωμενες η δροσια των 12 βαθμων την νυχτα και ενα ωραιο οδοιπορικο σε χωματοδρομους με ωραιο πρασινο την εμφανιση 2 αγρινων και 1 αετου 2 μετρων που νομιζω προδωσε τα ποστα του δημητρη αφου στο βιντεο του των ειδαμε πανω απο το ποστο του
νομιζω αντι οπλο θα παιρνω μια καλη φωτογραφικη να βγαζω τοπια

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- Dimitris
Μιχαλη μου να καταλαβεις ειδα τον φκιακα πανω στο ντυμα του vitarma σου και τα γραμματα hunt and shoot δεν τα ειδα χεχεχε.Αχερκωτης έγραψε:Το ωραιο πως γενικα στην περιοχη ειχε τοσους γνωστους κ μελη αλλα δεν βρεθηκαμε..εχτος π σενα Δημητρη π σε ειδα στο δρομο αλλα εισουν ανυφτος κ δεν καταλαβες ελαττωσα να σιουρεφτω πως εισουν εσυ!
Η καρπωση κ η κινηση χαμηλη γενικα εχτος π μια γραμμη πιο χαμηλα αλλα ηταν μια εξορμηση χωρις αγχος με πολλες ωραιες εικονες κ η διανυχτερευση σε ενα υπεροχο μερος εγεμισε με..
Παντως να ξερεις ηταν λαθος σου να φυγεις αλουπατα. 1 καφε πιλε μου ρε.
Enviado desde mi LG-D855 mediante Tapatalk
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
-
- Full Member
Τα παραπονα σας αλλου..εγω π τζιαμε μιση ωρα ειμουν σπιτι ο Πανικκος ομως 1:30 τουλαχιστον κ με την απογοητευση η κουραση ηταν μεγαλυτερη..
Σαββατο νυχτα καλεσαν μας για μπυρα παω να τ πω κ βλεπω τον σκουλισμενο το μεσημερι λεω τ παμε για καφε στον καφενε οχι παμε στο σπιτι να ξεκουραστεις λιο οχι..ηρταμε πισω ολοισια
Σαββατο νυχτα καλεσαν μας για μπυρα παω να τ πω κ βλεπω τον σκουλισμενο το μεσημερι λεω τ παμε για καφε στον καφενε οχι παμε στο σπιτι να ξεκουραστεις λιο οχι..ηρταμε πισω ολοισια
- MARIOSE
Ρε εσείς είσαστεν οι καλύτεροι!!! Πως εκρέμμασα 1 καημένο φασσοπουλούι τι εκατάλαβα??
Νίκο ίσως να έχεις και δίκιο φίλε, αν και τα πουλιά μειώθηκαν ξαφνικά πριν να πειραχτούν.

Νίκο ίσως να έχεις και δίκιο φίλε, αν και τα πουλιά μειώθηκαν ξαφνικά πριν να πειραχτούν.

- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
όταν πηγαίνετε για φάσσες και ιδιαίτερα περιοχή Πάφου προσέχετε που κανένα αχάπαρο που τσιμάτε με το sleeping bag μές την μέση του δρόμου!!!!!!! βλέπω τους τίτλους..... κυνηγός ποδοπατήθηκε απο διερχόμενο όχημα καθώς κοιμόταν στη μέση του δρόμου για να πιάσει πόστο το πρωί.....

Προσέχουμε...για να έχουμε
- Dimitris
Εκοιμηθηκεμες τη μεση του δρομου για να μεν περασει αλλος? Εστησε ανθρωπινο τειχος?
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Dimitris έγραψε:Εκοιμηθηκεμες τη μεση του δρομου για να μεν περασει αλλος? Εστησε ανθρωπινο τειχος?
τι να σου πώ ρε φίλε η ανθρώπινη βλακεία δέν έχει όρια!!!!
Προσέχουμε...για να έχουμε
- Dimitris
Ε λαλει σου αμπα κ ερτει κανενας κ δεν τον παρω πρεφα... Και επειδη πρεπει να εχει βαρυ υπνο εκοιμηθηκε μες στο δρομο, να τον κατσουν πουκατω να τους παρει πρεφα μια κ καλη.
Και μετα ποιός θα εφταιγε?
Και μετα ποιός θα εφταιγε?
-
- Full Member
Γιατί όχι τα κυνηγετικα;predator έγραψε:ΑΡΗΣ_ΛΕΜΕΣΟΣ έγραψε:Βλέπω έχεις 'μέσο' με Αμερική !predator έγραψε:7 φάσσες την 1η Κυριακή και 4 φάσσες την 2η Κυριακή. Επόμενη εξόρμηση στο ενδημικό.
Μπορείς να κάνεις ένα ΖΟΟΜ πάνω στα Muller σου;;
και αν μπορείς να δώσεις πληροφορίες για τα πια πήρες ;;
thanks!
Τα muller φέρνει τα στην Κύπρο ο Στέλιος στο σκοπευτήριο λατσιών.
Έχω τα σκοπευτικά U1,U2,U3
Ελπίζω να ξέρεις ότι με αυτά δεν μπορείς να ρίχνεις ότι νούμερο σκάγια θέλεις!