Συγχαρητηρια για την προσπαθεια σας παιδες....αυτο εχει σημμασια....οχι καναπε
Οπως ειπαμε και πριν την κυριακη η δευτερη εξορμηση θα ηταν πολυ δυσκολη απο θεμα κινησης....και αυτο εγινε....
2 πουλια ειναι μια χαρα για τετοια μερα παιδες!
Το πρωι ουτε τουφεκια...αλλαγη τοπου το απογευμα με 2 τουφεκιες....ενα καλλικομα σε τρυγονι και ενα συννεφικο κυκλο φτερων απο μια ''Σιδερενια'' στις 6.00 η ωρα το απογευμα ισα ισα για να κοψουμε το παπαγαλο
Σωτο στα μωρα ετσι ειναι το χρωμα τους!!
Μοδεστε η ολη αξια αυτη ειναι....να χαρεις την εξορμηση ειτε παρεις πουλια ειτε οχι μεσα απο αυτα που αποκομιζεις απο την φυση
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
sotiris!129 έγραψε:2 πουλια ο συντροφος και 1 εγω στην μοναδικη ευκαιρια που ειχα το προι σε ενα περιεργο και καχυποπτο πουλι που μετα απο 10 λεπτα αναγνωρησης του νερου εκανε τελικα το βημα να μπει μεσα , εκτος απο την εντονη καχυποψια της ολα τα αλλα φαινονταν μια χαρα μεχρι που την επειασα στα χερια μου
σιζε φιλικουτουνιου περιεργα χρωματα σε ολο της το σωμα και αλλο χρωμα στα ποδια !
ακομα ενα πουλι στην τσαντα σε μοναχικο διωρο απο τες 2 ευκαιριες που ειχα
Φιλε φασσοπουλι είναι...και γω το καλοκαιρι τα περισοτερα πουλια που χτυπω είναι ιδια με αυτό που εβαλες...
Χθες αν και κινηθηκαν λιγα πουλια παλι δεν μας εκαναν την χαρη και επιστρεψαμε με έναν ωραιο παπαγαλο!!!!Καλα να ειμαστε και περιμενουμε σιγα σιγα τα τρυγονάκια!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά... sanguine tuo...
GlockCyprus έγραψε:Κυριοι σας χαιρετω. Οσοι απο σας κυνηγατε περιοχη Τροοδους παρατηρησατε κατι το παραξενο/διαφορετικο φετος? 1η κυριακη, απο το πρωι εως νυχτα, δεν καταφερα να τουφεκισω πανω σε 1 φασσα. Κ ενω αλλες χρονιες στην ιδια περιοχη γινοταν ωρεος πανικος απο σιεπεθκιες, φετος ηταν νεκροταφειο. Ολοκληρη εκταση κ ουτε μια σιεπεθκια δεν ακουετουν. Σημερα σε αλλο τοπο περιοχη Τροοδους, παλι το ιδιο. Μεχρι τις 1 το μεσημερι. Τι να φταιει αραγε? Επαιξαν λαθροθηρες ολες τις φασσες, τα παρα πολλα ταισματα, η περσινη ανομβρια, η πυρκαγια στη Σολεα, οι συχνες αναγνωρισεις???
Φίλε μου κάθε χρόνο το Τρόοδος είναι πάντα στα υπόψη μου. Φέτος στις αναγνωρίσεις που έκανα τα πουλιά ήταν άφαντα. Βρήκα και κάποια άλλα άτομα τα οποία μου είπαν ότι για κάποιο λόγο τα πουλιά εξαφανίστηκαν ττον τελευταίο μήνα και ότι υποψιάζονταν ότι κάποιοι τα κτύπησαν με φλομπέρ και σιγαστήρα. Δεν ξέρω όμως πόσο αληθινό είναι αυτό...
Φίλε γεια σου. Τρόοδος φέτος υπήρχαν 2-3 ταισματα τα οποία τράβηξαν όλα τα πουλιά. Αν ήσουν σε περιοχή που δεν είχε τάισμα γι'αυτό είχες αυτή την εικόνα. Ήμουν κ εγώ περιοχή Τροόδους κ τις εξορμήσεις. Αν κ την πρώτη Κυριακή είδα κάποια πουλιά, εχθές ήταν νεκροταφείο
GlockCyprus έγραψε:Κυριοι σας χαιρετω. Οσοι απο σας κυνηγατε περιοχη Τροοδους παρατηρησατε κατι το παραξενο/διαφορετικο φετος? 1η κυριακη, απο το πρωι εως νυχτα, δεν καταφερα να τουφεκισω πανω σε 1 φασσα. Κ ενω αλλες χρονιες στην ιδια περιοχη γινοταν ωρεος πανικος απο σιεπεθκιες, φετος ηταν νεκροταφειο. Ολοκληρη εκταση κ ουτε μια σιεπεθκια δεν ακουετουν. Σημερα σε αλλο τοπο περιοχη Τροοδους, παλι το ιδιο. Μεχρι τις 1 το μεσημερι. Τι να φταιει αραγε? Επαιξαν λαθροθηρες ολες τις φασσες, τα παρα πολλα ταισματα, η περσινη ανομβρια, η πυρκαγια στη Σολεα, οι συχνες αναγνωρισεις???
Φίλε μου κάθε χρόνο το Τρόοδος είναι πάντα στα υπόψη μου. Φέτος στις αναγνωρίσεις που έκανα τα πουλιά ήταν άφαντα. Βρήκα και κάποια άλλα άτομα τα οποία μου είπαν ότι για κάποιο λόγο τα πουλιά εξαφανίστηκαν ττον τελευταίο μήνα και ότι υποψιάζονταν ότι κάποιοι τα κτύπησαν με φλομπέρ και σιγαστήρα. Δεν ξέρω όμως πόσο αληθινό είναι αυτό...
Φίλε γεια σου. Τρόοδος φέτος υπήρχαν 2-3 ταισματα τα οποία τράβηξαν όλα τα πουλιά. Αν ήσουν σε περιοχή που δεν είχε τάισμα γι'αυτό είχες αυτή την εικόνα. Ήμουν κ εγώ περιοχή Τροόδους κ τις εξορμήσεις. Αν κ την πρώτη Κυριακή είδα κάποια πουλιά, εχθές ήταν νεκροταφείο
Φίλε Νίκο αυτοί που έκαναν το παράπονο ήταν αυτοί που τάισαν...ενώ στην αρχή είχαν μαζέψει αρκετά πουλιά μετά για κάποιο λόγο ξαφνικά εξαφανίστηκαν.
ωραια περασαμε και χθες 2η εξορμηση.ο τροχος της φασσας δεν γυρισε μαριε μου για μενα παλι
εμεινε μας ο καφες στο ποταμακι το κλεφτικο με μουσακκα και οι παγωμενες η δροσια των 12 βαθμων την νυχτα και ενα ωραιο οδοιπορικο σε χωματοδρομους με ωραιο πρασινο την εμφανιση 2 αγρινων και 1 αετου 2 μετρων που νομιζω προδωσε τα ποστα του δημητρη αφου στο βιντεο του των ειδαμε πανω απο το ποστο του
νομιζω αντι οπλο θα παιρνω μια καλη φωτογραφικη να βγαζω τοπια
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Το ωραιο πως γενικα στην περιοχη ειχε τοσους γνωστους κ μελη αλλα δεν βρεθηκαμε..εχτος π σενα Δημητρη π σε ειδα στο δρομο αλλα εισουν ανυφτος κ δεν καταλαβες ελαττωσα να σιουρεφτω πως εισουν εσυ!
Η καρπωση κ η κινηση χαμηλη γενικα εχτος π μια γραμμη πιο χαμηλα αλλα ηταν μια εξορμηση χωρις αγχος με πολλες ωραιες εικονες κ η διανυχτερευση σε ενα υπεροχο μερος εγεμισε με..