ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ThkiamantoPezounos
Full Member

Re: ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016

Δημοσίευση από ThkiamantoPezounos »

Athos 1978 έγραψε:
BAIKAL TEAM έγραψε:Η καλη μερα που το πρωι φαινεται...ξεκινήσαμε με 2 αυτοκίνητα και το ένα παρεδωσε πνευμα...4 σχεδόν ωρες να προσπαθουμε να το επιδιορθώσουμε και στο τελος ηρθε το ρυμουλκο...οποταν στριμωχτήκαμε σε 1...

Εικόνα

και όπως ηταν φυσικο δεν κλεισαμε ματι ολη νυχτα...καθισαμε απλα εξω στη δροσουλα...

Εικόνα

Ξημερωσε και ηταν όπως τα περιμεναμε...μονοι μας εντελως γιατι εκει πανω δεν βγαινει ουτε αγρινο...

Εικόνα

Εικόνα

Πουλια ειχε...αλλα όχι για τα μουτρα μας...πολλα πουλια ατουφεκιστα πιο πανω από εμας...δυστηχως και τα λιγα που παιξαμε αυτά εγιναν τροφη για τις αλεπουδες παρα τις απελπιδες προσπάθειες μας να ανεβοκαταιβενουμε τους γκρεμους...3 χαμενες εγω και από 2 οι αλλοι 2...συνολικη καρπωση από 1 ο καθενας μας και συνολο 7 χαμενες...

Εικόνα

Καθολου δε μας νοιαζει γιατι παρα την κουραση μας και ολες τις ατυχιες μας...εμεις βγηκαμε και παλι βουνο...to be continued...

Εικόνα
Ρε μα τελικά εν συμφέρει να κάμω τον φωτογράφο, πάντα εν είμαι μέσα στις φωτογραφίες! Που τώρα τζαι να πάει, εν να φκάλω μόνο σέλφιζ!!
“In a civilized and cultivated country, wild animals only continue to exist at all when preserved by sportsmen.” -Theodore Roosevelt
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Εξωρμησε κανενας περιοχες τροοδους στα ψηλοτερα σημεια?
Μιλω για 1600+ μετρα υψόμετρο.
Αυτο το πραμα πρωτη φορα μου συνεβηκε.
Θερμοκρασία 8-9 βαθμούς.
Επεθανα που την κρυαδα.
Ευτυχως βρηκα ενα τρικο του συνςδερφου και εβαλα το.
Ο ηλιος επιασε με η ωρα 8μιση και επαρακαλουν να φφκει.
Το μεσημέρι ειμουν θάλασσα με τα μωρα.
Ηντα καιρους έφτασαμε.
Υπαρχουν σχετικες φώτο για τους απιστους :D

Τα καμια δεκαριά πουλια που ειδαμε ηταν η ακρια απο ενα ταισμα που λογο του δυσβατου της περιοχης δεν ειχαμε εντοπίσει.
Οταν ξημέρωσε και βγηκαμε πανω και ειδαμε τι γινοταν κατεβηκαμε αμεσως πισω στα χαμηλα για τρυγόνια.
Ηδη ειχαν αρχισει οι τσακωμοι και δεν ειχα ορεξη καμια για νευρα .
Οι ταισμαρατζιες επεξαν απο 8-10 + φασσες.

Ενα τρυγονι ο συγκυνηγος μου.

2 ευκαιριες εγω μονοτουφεκιας σε τρυγονι βασικα απλα για να συρω αφου επιασα λαθος τον τοπο και εριχνα μπηκτες μεσα στα δέντρα.

Καφε ηπιαμε.
Ανετα είμαστε.
Κρυαδαν εφαμε.
Μια χαρα εναρξη.

Ορτυκουθκια τωρα αν και παλι βουρω κτηνιατρους γαμω τες αναποθκιες μου και την αμματα του κοσμου μεσα γαμω.

Επια 4 συνςχομενα εκπαιδευτικα.
Επια δυο μερες διακοπες.
Ηρτα και ηβρα την μια σκυλα ταουλι μολυσμενη και πρισμενη η κκελε της.
Θα δειξει τι θα γίνει.

Η αλουποζιτης ειναι η χαλασμενο δοντι η ενι ξερω με γιω.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Ααα και αν ηταν δυνατον.....4 εκπαιδευτικά δυο κουφους.
Η μια ηταν φινα.....χαιρετα μας που τον παραδεισο.
Η αλλη ηταν σαιτα....τζινη ζει
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Άγιο Κυπριανό για ξεμάτιασμα!!!! :shock:
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Αν και την χαρη να τραβηξω κανενα φιλμακι δεν μου την εκαναν η κοκονες....βαζω κατι αλλο που νομιζω πρεπει να το λαβουμε υποψην σοβαρα,κυριος οσοι κυνηγουν κοντα σε νερα και οχι μονο!!!

Στο βουνο ημασταν απο την Παρασκευη οπως ειχα πει οπου απο το βραδυ ειχαμε βαλει τα φαναρακια μας....την επομενη το πρωι...7.30...του Σαββατου βγηκα στις φυλαχτρες μας ξανα για να κατεβασω τα φαναρακια ουτο σωστε να αλλαξω μπαταριες για το επομενο βραδυ παλι.....και σε καποια φαση αναμεσα στα ποστα καθως περπατουσα βρεθηκα με το δεξι ποδι στον αερα και απο κατω το μωρο που βλεπετε :D ...

ενα βημα πισω.....ισα ισα που προλαβα να μην την πατησω.....λογο του οτι ηταν 7.30 ομως το πρωι και ηταν μαρκομενη δεν μετακινηθηκε καθολου....ουτε απο τους βηματισμους μου γιατι παιρνει τους κραδασμους.....αλλα ουτε οταν το ποδι μου σχεδον την ειχε πατησει.......ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΤΑΤΕ....προσοχη με ψηλα αρβηλα και γιατι οχι και κεττες!!!

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

Που να μείνει μαύρη!

Τί απέγινε?
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

SOLON-FAIR ΤΕΑΜ έγραψε:Αν και την χαρη να τραβηξω κανενα φιλμακι δεν μου την εκαναν η κοκονες....βαζω κατι αλλο που νομιζω πρεπει να το λαβουμε υποψην σοβαρα,κυριος οσοι κυνηγουν κοντα σε νερα και οχι μονο!!!

Στο βουνο ημασταν απο την Παρασκευη οπως ειχα πει οπου απο το βραδυ ειχαμε βαλει τα φαναρακια μας....την επομενη το πρωι...7.30...του Σαββατου βγηκα στις φυλαχτρες μας ξανα για να κατεβασω τα φαναρακια ουτο σωστε να αλλαξω μπαταριες για το επομενο βραδυ παλι.....και σε καποια φαση αναμεσα στα ποστα καθως περπατουσα βρεθηκα με το δεξι ποδι στον αερα και απο κατω το μωρο που βλεπετε :D ...

ενα βημα πισω.....ισα ισα που προλαβα να μην την πατησω.....λογο του οτι ηταν 7.30 ομως το πρωι και ηταν μαρκομενη δεν μετακινηθηκε καθολου....ουτε απο τους βηματισμους μου γιατι παιρνει τους κραδασμους.....αλλα ουτε οταν το ποδι μου σχεδον την ειχε πατησει.......ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΤΑΤΕ....προσοχη με ψηλα αρβηλα και γιατι οχι και κεττες!!!

ειχε και μπαρμπεκιου δηλαδη το βραδυ του Σαββατου :) ?
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

Καθαρη πρωτεϊνη

Enviado desde mi LG-D855 mediante Tapatalk
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

Laurona έγραψε:Εξωρμησε κανενας περιοχες τροοδους στα ψηλοτερα σημεια?
Μιλω για 1600+ μετρα υψόμετρο.
Αυτο το πραμα πρωτη φορα μου συνεβηκε.
Θερμοκρασία 8-9 βαθμούς.
Επεθανα που την κρυαδα.
Ευτυχως βρηκα ενα τρικο του συνςδερφου και εβαλα το.
Ο ηλιος επιασε με η ωρα 8μιση και επαρακαλουν να φφκει.
Το μεσημέρι ειμουν θάλασσα με τα μωρα.
Ηντα καιρους έφτασαμε.
Υπαρχουν σχετικες φώτο για τους απιστους :D

Τα καμια δεκαριά πουλια που ειδαμε ηταν η ακρια απο ενα ταισμα που λογο του δυσβατου της περιοχης δεν ειχαμε εντοπίσει.
Οταν ξημέρωσε και βγηκαμε πανω και ειδαμε τι γινοταν κατεβηκαμε αμεσως πισω στα χαμηλα για τρυγόνια.
Ηδη ειχαν αρχισει οι τσακωμοι και δεν ειχα ορεξη καμια για νευρα .
Οι ταισμαρατζιες επεξαν απο 8-10 + φασσες.

Ενα τρυγονι ο συγκυνηγος μου.

2 ευκαιριες εγω μονοτουφεκιας σε τρυγονι βασικα απλα για να συρω αφου επιασα λαθος τον τοπο και εριχνα μπηκτες μεσα στα δέντρα.

Καφε ηπιαμε.
Ανετα είμαστε.
Κρυαδαν εφαμε.
Μια χαρα εναρξη.

Ορτυκουθκια τωρα αν και παλι βουρω κτηνιατρους γαμω τες αναποθκιες μου και την αμματα του κοσμου μεσα γαμω.

Επια 4 συνςχομενα εκπαιδευτικα.
Επια δυο μερες διακοπες.
Ηρτα και ηβρα την μια σκυλα ταουλι μολυσμενη και πρισμενη η κκελε της.
Θα δειξει τι θα γίνει.

Η αλουποζιτης ειναι η χαλασμενο δοντι η ενι ξερω με γιω.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ....

Εκαταντησαμε να πηγαινουμε εκπαιδευτικα....να φοβομαστε κ να σκεφτομαστε τα χειροτερα για το τι μπορουν να παθουν οι σκυλλοι μας.....ολη την ωρα με την σκεψη οτι μπορει να συναντησω φινα ή δηλητηρια. Συνεχεια σε εγρηγορση κ τα ματια μας 24 ειναι η μονη λυση...κ ο Θεος βοηθος.
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

SOLON-FAIR ΤΕΑΜ έγραψε:Αν και την χαρη να τραβηξω κανενα φιλμακι δεν μου την εκαναν η κοκονες....βαζω κατι αλλο που νομιζω πρεπει να το λαβουμε υποψην σοβαρα,κυριος οσοι κυνηγουν κοντα σε νερα και οχι μονο!!!

κ. Σολων ελπιζω να μην της εκανες κ τοπο να περασει.......
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”