καλημερα σε ολους.καλα περασαμε και φετος.πρωι σαββατου ωρα δεκα στο ποστο.ειχε ακομα πια παρεα ακει μιλησαμε εξηγηθηκαμε που θα σταθει ο καθενας ολα οκ.αμεσως μετα στο κυριος πιατο να βρεθει δροσερο μερος για υπνο και φαγητο ξεκουραση.πετυχαμε ωραιο ποστο με σκια ολη μερα .η οργανωση σχεδον τελεια.ειχαμε τα φουσκωτα στρωματα αντισκηνο το ισουζου μετατρεπετε σε διπλο κρεβατι ειχαμε ντουζ με μοτορακι 12βολτ εξτρα μπαταρια ματι με τηγανι κουταλα μπεικον αυκα λουκανικα χορτα κιοφτεδες μπυρες ποτα λουξ κτλ στησαμε και τα ποστα εξημερωσε εμοσομεριασε και ο μονος που εριξε φυσιγγιο ο αχερκωτης και πηρε μια φασσα εγω και ο πατερας ουτε τουφεκια.μεσημερι αλλαγη τοποθεσιας για δειλινο μαγειρεψαμε δειλινωσε κατσαμε στα ποστα ενυχτωσε και επιτελους εσυρα δυο φορες σε 2 περιπτωσεις την μια σε μια φασσα που εφυγε χαμηλα στα δεντρα χωρις να μπορω να την καρπωθω και σε ενα φιλικουτουνι που εφυγε αυτο πρωτη φορα ερχομαι παπαπαγαλος αλλα δεν πειραζει καλα περασαμε
λεωνιδα και μαριε και αλεξη ενομιζα οτι μονον εγω ειμουν γκαντεμης χτες αλλα εσυρε τε μου πετρα ειδικα ο λεωνιδας που εμεινε και το αυτοκινητο τυχη βουνο
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
πανικος έγραψε:καλημερα σε ολους.καλα περασαμε και φετος.πρωι σαββατου ωρα δεκα στο ποστο.ειχε ακομα πια παρεα ακει μιλησαμε εξηγηθηκαμε που θα σταθει ο καθενας ολα οκ.αμεσως μετα στο κυριος πιατο να βρεθει δροσερο μερος για υπνο και φαγητο ξεκουραση.πετυχαμε ωραιο ποστο με σκια ολη μερα .η οργανωση σχεδον τελεια.ειχαμε τα φουσκωτα στρωματα αντισκηνο το ισουζου μετατρεπετε σε διπλο κρεβατι ειχαμε ντουζ με μοτορακι 12βολτ εξτρα μπαταρια ματι με τηγανι κουταλα μπεικον αυκα λουκανικα χορτα κιοφτεδες μπυρες ποτα λουξ κτλ στησαμε και τα ποστα εξημερωσε εμοσομεριασε και ο μονος που εριξε φυσιγγιο ο αχερκωτης και πηρε μια φασσα εγω και ο πατερας ουτε τουφεκια.μεσημερι αλλαγη τοποθεσιας για δειλινο μαγειρεψαμε δειλινωσε κατσαμε στα ποστα ενυχτωσε και επιτελους εσυρα δυο φορες σε 2 περιπτωσεις την μια σε μια φασσα που εφυγε χαμηλα στα δεντρα χωρις να μπορω να την καρπωθω και σε ενα φιλικουτουνι που εφυγε αυτο πρωτη φορα ερχομαι παπαπαγαλος αλλα δεν πειραζει καλα περασαμε
λεωνιδα και μαριε και αλεξη ενομιζα οτι μονον εγω ειμουν γκαντεμης χτες αλλα εσυρε τε μου πετρα ειδικα ο λεωνιδας που εμεινε και το αυτοκινητο τυχη βουνο
Πανικο μου εσεις τουλάχιστον εφατε και καλα...εγω εμεινα πας τη μουτη του βουνου που τις 5 το πρωι μεχρι τις 6 το απογεωμα...εμεινα με ένα σάντουιτς γιατι που την κουραση μου εν εμπορουσα να κατεβω στο αυτοκινητο και να ξαναστραφω μετα!!!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά... sanguine tuo...
πανικος έγραψε:καλημερα σε ολους.καλα περασαμε και φετος.πρωι σαββατου ωρα δεκα στο ποστο.ειχε ακομα πια παρεα ακει μιλησαμε εξηγηθηκαμε που θα σταθει ο καθενας ολα οκ.αμεσως μετα στο κυριος πιατο να βρεθει δροσερο μερος για υπνο και φαγητο ξεκουραση.πετυχαμε ωραιο ποστο με σκια ολη μερα .η οργανωση σχεδον τελεια.ειχαμε τα φουσκωτα στρωματα αντισκηνο το ισουζου μετατρεπετε σε διπλο κρεβατι ειχαμε ντουζ με μοτορακι 12βολτ εξτρα μπαταρια ματι με τηγανι κουταλα μπεικον αυκα λουκανικα χορτα κιοφτεδες μπυρες ποτα λουξ κτλ στησαμε και τα ποστα εξημερωσε εμοσομεριασε και ο μονος που εριξε φυσιγγιο ο αχερκωτης και πηρε μια φασσα εγω και ο πατερας ουτε τουφεκια.μεσημερι αλλαγη τοποθεσιας για δειλινο μαγειρεψαμε δειλινωσε κατσαμε στα ποστα ενυχτωσε και επιτελους εσυρα δυο φορες σε 2 περιπτωσεις την μια σε μια φασσα που εφυγε χαμηλα στα δεντρα χωρις να μπορω να την καρπωθω και σε ενα φιλικουτουνι που εφυγε αυτο πρωτη φορα ερχομαι παπαπαγαλος αλλα δεν πειραζει καλα περασαμε
εμειμε μας το φαι τουλαχιστον.αυγουστο επειδη ξερω την καρπωση προετοιμαζομαι λεωνιδα .δινω προρεραιοτητα στο φαι στον υπνο και μετα στις φασσες
Πανικο μου εσεις τουλάχιστον εφατε και καλα...εγω εμεινα πας τη μουτη του βουνου που τις 5 το πρωι μεχρι τις 6 το απογεωμα...εμεινα με ένα σάντουιτς γιατι που την κουραση μου εν εμπορουσα να κατεβω στο αυτοκινητο και να ξαναστραφω μετα!!!
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
BAIKAL TEAM έγραψε:Τελικα δε παιζουμαστε...μεσα σε 3 μερες είναι η 2η φωτογραφια μου που κλεβουν και καυχιονται μεσα στο facebook...την άλλη που μου κλεψαν απο το φορουμ ειχε ενημερωθεί ο Αριστος...
Για ονομα του Θεου μα ποσο βλακες φκαλει τουτος ο τοπος?????
Δυστυχώς το θέμα κλοπής πνευματικής ιδιοκτησίας είναι ανεξέλεκτο στη Κύπρο. Εμάς μας έκλεψαν φωτογραφίες απο όλα τα περιοδικά . Το ένα το πήραμε δικαστήριο κερδίσαμε την δίκη μετά απο 3 χρόνια για να του βάλουνε καμια΄200 ευρώ πρόστιμο. Το άλλο κάναμε καταγγελία στην αστυνομία και μετά απο 5 χρόνια η υπόθεση δέν έχει καν διερευνηθεί. και στο τελευταίο τεύχος του Κυνηγού έχει και πάλι φωτογραφία κλεμμένη μέσα απο το φόρουμ μας. Δυστηχώς διαδικτιακά δέν μπορούμε έυκολα να κάνουμε κάτι αλλά όταν το τυπώσουν και το πουλούν και ως δικό τους προϊόν τότε μπορούμε. Σκεφτείτε αναίδεια να φκάλουν περιοδικά με δικές μας φωτογραφίες και να χρεώνουν πιο φθηνά την διαφήμιση επειδή δέν έχουν κόστος και να τους υποστηρίζουν και αρκετοί επαγγελματίες του χώρου...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Παγκύπρια χθές τα αποτελέσματα ήταν αποκαρδιωτικά... εγώ κυνήγησα επαρχία Πάφου όπου τα πουλιά ήταν πολύ λίγα εκτός απο μερικές εξαιρέσεις.. κατάφερα να ρίξω σε 3 πουλιά ΄εντός βολής' 40-60 μέτρα και κατάφερα να τα χτυπήσω και τα 3. 2 φάσσες και 1 αρκοπέζουνο. ευχαριστήθηκα το νέο όπλο και την καλή παρέα αλλά έφα μας ο ήλιος. έζησα και ένα μερος της Κυπριακής κυνηγετικής κουλτούρας όπου δύο τύποι εκατασκωτοθήκαν και εσηκώναν σχιπέτο ο ένας πάνω στον άλλο για το πόστο... Η παρέα μας σύνολο 5 όπλα πιάσαμε καμια΄15 αριά πουλιά.
Πανικο μου μια χαρα περασετε φιλε και παντα τετοια...οσον αφορα το θεμα διασκεδασης και κατασκηνωσης με καλη παρεα.Για το θεμα καρπωσης...υγεια φιλε.
Οσον αφορα τα αλλα με φωτογραφιες και λοιπα ειμαστε για κλαματα.Γενικα ο κυπραιος που τα πολλα κομπλεξ που φαινεται οτι εχει, το συνεχομενο και καταπιεστικο αισθημα της κατωτεροτητας καταφευγει σε ρεζιλικια απλα για να πιασει ενα μπραβο και ενα λαικ που τον καθε ασχετο.Πολλης κοσμος εν για κλαματα.εγω βλεπω τακαι γελω ειλικρινα.ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ τραουλλοι...κομπλεξικοι...
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
BAIKAL TEAM έγραψε:Τελικα δε παιζουμαστε...μεσα σε 3 μερες είναι η 2η φωτογραφια μου που κλεβουν και καυχιονται μεσα στο facebook...την άλλη που μου κλεψαν απο το φορουμ ειχε ενημερωθεί ο Αριστος...
Για ονομα του Θεου μα ποσο βλακες φκαλει τουτος ο τοπος?????
τον άλλον που έπιασε μια φωτογραφία από ελληνική σελίδα είδες τον ?
XAXXAA...Οι μαλακια είναι ότι οι διαχειριστες της σελίδας στο facebook σβηνουν τα γλιορα και εν επρολαβα να τον ξιτιμασω ακομα λιγο...και γραφει ο παλαβος...επερασαμε και σημερα...
Ρε θκιαμαντοπεζουνε πιανει σε και σενα η μαππα...ηταν και το οπλο σου στη φωτογραφια...
Ο πρωτος που εκλεψε την φωτο από το παρων φορουμ ειχε και χαζι...γραφω του πολλα ωραιο το οπλο σου ρε παρεα μονο που το εβαψα μαυρο!!!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά... sanguine tuo...
Pathfinder έγραψε:Πανικο μου μια χαρα περασετε φιλε και παντα τετοια...οσον αφορα το θεμα διασκεδασης και κατασκηνωσης με καλη παρεα.Για το θεμα καρπωσης...υγεια φιλε.
Οσον αφορα τα αλλα με φωτογραφιες και λοιπα ειμαστε για κλαματα.Γενικα ο κυπραιος που τα πολλα κομπλεξ που φαινεται οτι εχει, το συνεχομενο και καταπιεστικο αισθημα της κατωτεροτητας καταφευγει σε ρεζιλικια απλα για να πιασει ενα μπραβο και ενα λαικ που τον καθε ασχετο.Πολλης κοσμος εν για κλαματα.εγω βλεπω τακαι γελω ειλικρινα.ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ τραουλλοι...κομπλεξικοι...
Τελικά κάθε πρώτη εξόρμηση ακούω και βλέπω πράγματα και θαύματα!!
Πρέπει όλοι σας να χωνέψετε ότι σε αυτό τον τόπο πλειοψηφούν τα μικρά, ανεγκέφαλα, αμόρφωτα, και ασυνείδητα ττοπουζο-χωρκατο-κυπριόπουλλα !
Πάω κυνήγι για να περάσω όμορφα να ξεκουραστώ και χίλιους άλλους λόγους που ξέρετε για να μεν γεμώνω τόπο, και όχι να χαλαστώ με τον κάθε ττοπουζο-χωρκατο-κυπριόπουλλο.
Για αυτό και εμείς πρώτη εξόρμηση πάντα πάμε 'εκεί όπου πετούν οι αετοί' , μακριά απο ταΐσματα, και κυπραίους.
Μαζί με τους αετούς έτυχε και επεράσαν και 2-3 φασσούλες. Επιασαμεν που 1.. Μια χαρά. 11 είμαστε σπιτάκι μας.