ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016
- sotiris!129
Re: ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016
και ακομα 3 πουλακια για απογευματινο σε φυσικο ταϊσμα που σε αναγνωρηση την περασμενη βδομαδα δεν ειχαμε δει πουλι !
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Η καλη μερα που το πρωι φαινεται...ξεκινήσαμε με 2 αυτοκίνητα και το ένα παρεδωσε πνευμα...4 σχεδόν ωρες να προσπαθουμε να το επιδιορθώσουμε και στο τελος ηρθε το ρυμουλκο...οποταν στριμωχτήκαμε σε 1...

και όπως ηταν φυσικο δεν κλεισαμε ματι ολη νυχτα...καθισαμε απλα εξω στη δροσουλα...

Ξημερωσε και ηταν όπως τα περιμεναμε...μονοι μας εντελως γιατι εκει πανω δεν βγαινει ουτε αγρινο...

Πουλια ειχε...αλλα όχι για τα μουτρα μας...πολλα πουλια ατουφεκιστα πιο πανω από εμας...δυστηχως και τα λιγα που παιξαμε αυτά εγιναν τροφη για τις αλεπουδες παρα τις απελπιδες προσπάθειες μας να ανεβοκαταιβενουμε τους γκρεμους...3 χαμενες εγω και από 2 οι αλλοι 2...συνολικη καρπωση από 1 ο καθενας μας και συνολο 7 χαμενες...

Καθολου δε μας νοιαζει γιατι παρα την κουραση μας και ολες τις ατυχιες μας...εμεις βγηκαμε και παλι βουνο...to be continued...

και όπως ηταν φυσικο δεν κλεισαμε ματι ολη νυχτα...καθισαμε απλα εξω στη δροσουλα...

Ξημερωσε και ηταν όπως τα περιμεναμε...μονοι μας εντελως γιατι εκει πανω δεν βγαινει ουτε αγρινο...

Πουλια ειχε...αλλα όχι για τα μουτρα μας...πολλα πουλια ατουφεκιστα πιο πανω από εμας...δυστηχως και τα λιγα που παιξαμε αυτά εγιναν τροφη για τις αλεπουδες παρα τις απελπιδες προσπάθειες μας να ανεβοκαταιβενουμε τους γκρεμους...3 χαμενες εγω και από 2 οι αλλοι 2...συνολικη καρπωση από 1 ο καθενας μας και συνολο 7 χαμενες...

Καθολου δε μας νοιαζει γιατι παρα την κουραση μας και ολες τις ατυχιες μας...εμεις βγηκαμε και παλι βουνο...to be continued...

Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- BAIKAL TEAM
- Full Member
MARIOSE έγραψε:Περιοχή Αγρού, Άη Γιάννη σε απαγορευμένη περιοχή σήμερα για μιάμιση ώρα γινόταν πόλεμος...μέχρι να πάει η θήρα τα κοπέλια εκρεμμάσαν τες τζιαί εφύασιν. Πέρσι εκάμαν το ίδιο σε περιοχή Πάφου 3 Λευκωσιάτες τζιαί εβάλαν τες στο φατσοβιβλίο, 115 πουλιά...
Ειλικρινά ήδη εκόπηκεν η όρεξη μου, εν φακκώ πέννα με αν πάω με αν μεν πάω, με αν παίξω με αν δεν παίξω. Ούτε για λύπηση δεν είμαστε, ντρέπομαι που εγεννήθηκα στον ίδιο τόπο με τούτους. Να γιατί είμαστε τόσο χαμηλά σε όλα...να γιατί οι Εγγλέζοι μας αποκαλούν ιθαγενείς με την κακή και ειρωνική έννοια...να γιατί δεν έχουμε μέλλον ούτε εμείς ούτε τα παιδιά μας.
Τι να κάμει κάποιος?? Να μεν ασχοληθεί τζιαί να πάει να κάμνει τον μαλάκα πας τα βουνά τζιαί να τους αφήκει τούτους ούλλους να αλωνίζουν, να φύγει που τούτη τη χώρα ή να πάρει το νόμο στα χέρια του??? Αν υπήρχε κάποια οργάνωση να πηέννουμεν να τους ττοππουζιάζουμε τζιαί να καθαρίσει ο τόπος εγρ'αφουμουν τωρά!
Μαριε μου απλα ξεκοφκε τοπους που εν πατα πλασμα..όπως εκαμα εγω φετος...αν ηθελα να παιξω επιαινα τζαι επιαναν τζαι τα ποστα των ταισματων τζαι ας ε λαγκοδερνουνταν ωσπου να ασπρισουν...Βυζατζια...Pascal...χυμοι Αστρομεριτη...πισω που την πεζινα μετα τον Κουτραφα...Παγκρατι/Σκουριωτισσα...Λαγεια...και πολλες άλλες περιοχες...
Αλλα γιατι να νευριάζω??καιρο να καμω το κυνηγι μου εχω πολλη...τουτοι απλα τρωει τους να βαλουν μια φωτογραφια την πρωτη εξορμιση της φασσας και του λαγου για να μεγαλωσει λιγο η πουλλου τους...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- Pathfinder
Εγω εμεινα ακαπνος ως η ωρα 12
:) ωπου και παρεδωσα τα οπλα.Πουλια κινηθηκαν λιγα αλλα δεν ημουν στις γραμμες τους...πισσα κασσα:)

"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Εσυ εισαι για τα χειμωνιάτικα λιμερια...με φοασαι και κοντεψαμε!!!Pathfinder έγραψε:Εγω εμεινα ακαπνος ως η ωρα 12:) ωπου και παρεδωσα τα οπλα.Πουλια κινηθηκαν λιγα αλλα δεν ημουν στις γραμμες τους...πισσα κασσα:)

sanguine tuo...
sanguine tuo...
- sotiris!129
αγαπητε θελεις δεν θελεις αμαν εν η τυχη σου να εβρεις μαλακα 8α εβρεις εν πα να κατσεις πας το κερατο του βου !BAIKAL TEAM έγραψε: Αλλα γιατι να νευριάζω??
σημερα ως τες 4:30 που οδηγουσαμε για το ποστο ΔΕΝ ξεραμε κατα που να παμε γιατι δεν ειχαμε βρει πουλια ... και τα λιγοστα που ειχαμε βρει χαθηκαν την τελευταια βδομαδα !
εγω ελαλουν να παμε σε ενα νερο (10 πουλιων που την τελευταια βδομαδα εγιναν ξαφνικα 3) και ο συντροφος σε κατι περασματα 2 χωρια ποιο κατω
τελικα επειαμε στα 3 πουλια τα ησυχα αφου η περιοχη δεν εχει κανενα κυνηγετικο ενδιαφερον αρα 0 κυνηγους ! 4:50 ζιαμε και οντως μονοι μας !
5:30 2 κοπελια καμουν την εμφανηση τους ... εκατσαν μπροστα μας και τες πρωτες 6 φασσες που ηρταν κατα πανω μας ΑΝ και δεν ηταν στο βελινεκες τους τες πυροβολουσαν για να μην τες παιξουμε εμεις που ημασταν στο νερο !
στο τελος μας επειασαν και την 1 φασσα που επαιξεν ο συντροφος γιατι ειχε την ατυχια να πεσει κουτσογαλατι κοντα τους !
μεχρι τες 11 προσπαθουσαν να μπουν μπροστα μας στην πορεια τον πουλιων (που δυστυχος για αυτους δεν εγινε) τελευταια φαση ηταν οταν ηρθε μπροστα μου στο νερο στα 15 μετρα σαν την αλουπα πισω απο ενα μεσφιλι και οταν του ειπα να την κανει με ελαφρα μου ειπε να φκαλω φαουσα ... εκει εγινε το μεγαλο μπαμ και εκοψε λασπη ο παρεας ! (τα ψυχολογικα ηταν πολλα παντως να συρει 1 πακετο χαρτουτσιες απλα για να τες φαραζει και να μην κρατα πουλι ...ενω εμεις εκαμαμε μαχη και δεν ημασταν και προετοιμασμενοι ) απογευμα σε φυσικο ταισμα (αθεριστο)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sotiris!129 την 21 Αύγ 2016, 20:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
- Pathfinder
Καρτερω το πως και πως φιλεBAIKAL TEAM έγραψε:Εσυ εισαι για τα χειμωνιάτικα λιμερια...με φοασαι και κοντεψαμε!!!Pathfinder έγραψε:Εγω εμεινα ακαπνος ως η ωρα 12:) ωπου και παρεδωσα τα οπλα.Πουλια κινηθηκαν λιγα αλλα δεν ημουν στις γραμμες τους...πισσα κασσα:)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Τελικα δε παιζουμαστε...μεσα σε 3 μερες είναι η 2η φωτογραφια μου που κλεβουν και καυχιονται μεσα στο facebook...την άλλη που μου κλεψαν απο το φορουμ ειχε ενημερωθεί ο Αριστος...
Για ονομα του Θεου μα ποσο βλακες φκαλει τουτος ο τοπος?????
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
Για ονομα του Θεου μα ποσο βλακες φκαλει τουτος ο τοπος?????
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- BAIKAL TEAM
- Full Member
sotiris!129 έγραψε:αγαπητε θελεις δεν θελεις αμαν εν η τυχη σου να εβρεις μαλακα 8α εβρεις εν πα να κατσεις πας το κερατο του βου !BAIKAL TEAM έγραψε: Αλλα γιατι να νευριάζω??
σημερα ως τες 4:30 που οδηγουσαμε για το ποστο ΔΕΝ ξεραμε κατα που να παμε γιατι δεν ειχαμε βρει πουλια ... και τα λιγοστα που ειχαμε βρει χαθηκαν την τελευταια βδομαδα !
εγω ελαλουν να παμε σε ενα νερο (10 πουλιων που την τελευταια βδομαδα εγιναν ξαφνικα 3) και ο συντροφος σε κατι περασματα 2 χωρια ποιο κατω
τελικα επειαμε στα 3 πουλια τα ησυχα αφου η περιοχη δεν εχει κανενα κυνηγετικο ενδιαφερον αρα 0 κυνηγους ! 4:50 ζιαμε και οντως μονοι μας !
5:30 2 κοπελια καμουν την εμφανηση τους ... εκατσαν μπροστα μας και τες πρωτες 6 φασσες που ηρταν κατα πανω μας ΑΝ και δεν ηταν στο βελινεκες τους τες πυροβολουσαν για να μην τες παιξουμε εμεις που ημασταν στο νερο !
στο τελος μας επειασαν και την 1 φασσα που επαιξεν ο συντροφος γιατι ειχε την ατυχια να πεσει κουτσογαλατι κοντα τους !
μεχρι τες 11 προσπαθουσαν να μπουν μπροστα μας στην πορεια τον πουλιων (που δυστυχος για αυτους δεν εγινε) τελευταια φαση ηταν οταν ηρθε μπροστα μου στο νερο στα 15 μετρα σαν την αλουπα πισω απο ενα μεσφιλι και οταν του ειπα να την κανει με ελαφρα μου ειπε να φκαλω φαουσα ... εκει εγινε το μεγαλο μπαμ και εκοψε λασπη ο παρεας ! (τα ψυχολογικα ηταν πολλα παντως να συρει 1 πακετο χαρτουτσιες απλα για να τες φαραζει και να μην κρατα πουλι ...ενω εμεις εκαμαμε μαχη και δεν ημασταν και προετοιμασμενοι ) απογευμα σε φυσικο ταισμα (αθεριστο)
άλλο 1-2 μαλακες και άλλο καμμια 25αρια φιλε!!!
και μενα σημερα στο κερατο του βου εβρεθηκε ενας που εγυριζε και ακουσε πυροβολισμούς...εφα τη ζωη του και επιε στην απεναντη αντιπυρικη για να μας κοψει τα λιγα πουλια που εβγαιναν...εκαμε 1 ωρα ηβρε τα και βγηκε...επεξε μια φασσα και εδωκε μεσα στο γκρεμο...τοπο να κατσει εν ειχε γιατι είναι πολύ απότομα οποταν όπως ηρθε εφυε...
Αντιλαμβάνεσαι ότι υπαρχουν τοποι που ότι και να σου καμουν είναι δυσκολο να χαλαστείς τοσο οσο στους παραδοσιακούς κυνηγότοπους οπου εχει και πολυ πολυκοσμια
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- MARIOSE
Γείτο μου μια χαρά επεράσετε.
Τα ίδια εκάμαμε τζιαί εμείς, τζιαμέ που εφκήκαμε εν ήρτε κανένας, αλλά η κάρπωση ήταν μικρή, 14 πουλιά 5 όπλα μέχρι τις 4 το απόγευμα όπου δεν αντέξαμε άλλο τζιαί εσχολάσαμε. Νομίζω θα επιστρέψω στα παλιά μου και δεν θα ξαναπάω το καλοκαίρι κυνήγι. Έτσι κι αλλιώς είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι το καλοκαιρινό κυνήγι θα πρέπει να αλλάξει πολύ και σε θέμα περιοχών αλλά και σε θέμα πουλιών...