ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016
-
- Full Member
Re: ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016
Νικο αστα αυτα..αναγνωριση ακομα δεν επηα ουτε κατεληξα που θα κυνηγησω ΑΛΛΑ...αρκετα πουλια θεαθηκαν στις περιοχες σου(μετα απο προχειρη παρατηρηση μεσα απο το αυτοκινητο) κ δεν μιλας!
Το παιδι που εισουν καποτε..να ειναι αραγε περηφανο γι αυτο που εχεις γινει...;
Το παιδι που εισουν καποτε..να ειναι αραγε περηφανο γι αυτο που εχεις γινει...;
- Laurona
Εχει πραμα.
Τορους ν χεις να τες τυλιγεις.
Τορους ν χεις να τες τυλιγεις.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
- BAIKAL TEAM
- Full Member
ρε κοπελια ποιος σκατα μπορει να μας πει σιουρα για τις απαγορευμένες???που το χαρτη δε φκαλουμε ακρη...πιανουμε τη θηρα λαλει μας δετε το χαρτη...πιανουμε τοπογραφικα παλε δεν καταλάβουμε...ξεφυτρωνουν ταπελες όπως τα μανιταρκα πας τα βουνα σε τοπους παράξενους...ουτε στρατες ουτε τιποτε...μες τη μεση του πουθενα...πας τες κουρβες...η μια ταπελα 50 μετρα που την άλλη να δειχνουν την ιδια απαγορευμενη...ελεος μες τουτο κολοτοπο ποιον...
τα επαρχιακα των χωρκων εχουν επισημη ενημερωση για τις απαγορευμένες του χωρκου τους?που ξερουν τους τοπους?τζαι αν εχουν...θα μας πουν αληθκειες??
η κατασταση είναι στο αμην...είμαι στα ορια να αρχισω να ξιμπαρωνω οπου θωρω ταπελες!!!
υπαρχει τροπος να καταλάβουμε αν μια ταπελα είναι επισημα στιμενη που τη θηρα??πχ μερικες που ειδα τις εβαλαν απλα για να στιθουν...εσφινωσαν τες στο χωμα τζαι αν τους τζισεις πεφτουν...είναι δυνατο να τις βαλει ετσι η θηρα?χωρις μιαν υποστήριξη??
τα επαρχιακα των χωρκων εχουν επισημη ενημερωση για τις απαγορευμένες του χωρκου τους?που ξερουν τους τοπους?τζαι αν εχουν...θα μας πουν αληθκειες??
η κατασταση είναι στο αμην...είμαι στα ορια να αρχισω να ξιμπαρωνω οπου θωρω ταπελες!!!
υπαρχει τροπος να καταλάβουμε αν μια ταπελα είναι επισημα στιμενη που τη θηρα??πχ μερικες που ειδα τις εβαλαν απλα για να στιθουν...εσφινωσαν τες στο χωμα τζαι αν τους τζισεις πεφτουν...είναι δυνατο να τις βαλει ετσι η θηρα?χωρις μιαν υποστήριξη??
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- canastas
- Full Member
Παιδια γνωριζει καποιος αν βγηκαν οι καινουργιοι χαρτες;;
THE BEST THERE IS
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Ρε Λεωνιδα μου μα δεν καταλαβες ακομα τι γινεταιBAIKAL TEAM έγραψε:ρε κοπελια ποιος σκατα μπορει να μας πει σιουρα για τις απαγορευμένες???που το χαρτη δε φκαλουμε ακρη...πιανουμε τη θηρα λαλει μας δετε το χαρτη...πιανουμε τοπογραφικα παλε δεν καταλάβουμε...ξεφυτρωνουν ταπελες όπως τα μανιταρκα πας τα βουνα σε τοπους παράξενους...ουτε στρατες ουτε τιποτε...μες τη μεση του πουθενα...πας τες κουρβες...η μια ταπελα 50 μετρα που την άλλη να δειχνουν την ιδια απαγορευμενη...ελεος μες τουτο κολοτοπο ποιον...

μην παραξενευτεις να τις εβαλαν ακομα ατομα που θα κυνηγισουν στην περιοχη για να μην τους πειραξουν....
μην παραξενευτεις να τις εβαλεν η θ@@α ππασα-ππασα για να μπουν καποιοι μεγαλοι μεγαλοι για να κυνηγισουν με την ησυχια τους....
μην παραξενευτεις....
μην παραξενευτεις.............και παει λεγοντας

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Σολωνα μου εγω εκαταλαβα τι γινεται ρε φιλε...απλως θελω να ξερω αν υπαρχει τροπος να καταλάβουμε αν μια ταπελα είναι βαλτη από την θηρα...SOLON-FAIR ΤΕΑΜ έγραψε:Ρε Λεωνιδα μου μα δεν καταλαβες ακομα τι γινεταιBAIKAL TEAM έγραψε:ρε κοπελια ποιος σκατα μπορει να μας πει σιουρα για τις απαγορευμένες???που το χαρτη δε φκαλουμε ακρη...πιανουμε τη θηρα λαλει μας δετε το χαρτη...πιανουμε τοπογραφικα παλε δεν καταλάβουμε...ξεφυτρωνουν ταπελες όπως τα μανιταρκα πας τα βουνα σε τοπους παράξενους...ουτε στρατες ουτε τιποτε...μες τη μεση του πουθενα...πας τες κουρβες...η μια ταπελα 50 μετρα που την άλλη να δειχνουν την ιδια απαγορευμενη...ελεος μες τουτο κολοτοπο ποιον...
υπαρχει τροπος να καταλάβουμε αν μια ταπελα είναι επισημα στιμενη που τη θηρα??πχ μερικες που ειδα τις εβαλαν απλα για να στιθουν...εσφινωσαν τες στο χωμα τζαι αν τους τζισεις πεφτουν...είναι δυνατο να τις βαλει ετσι η θηρα?χωρις μιαν υποστήριξη??![]()
....ο καθε ενας που εχει ενα χωραφι η ενα σπιτι βαζεις και 2-3 ταπελλες.....
μην παραξενευτεις να τις εβαλαν ακομα ατομα που θα κυνηγισουν στην περιοχη για να μην τους πειραξουν....
μην παραξενευτεις να τις εβαλεν η θ@@α ππασα-ππασα για να μπουν καποιοι μεγαλοι μεγαλοι για να κυνηγισουν με την ησυχια τους....
μην παραξενευτεις....
μην παραξενευτεις.............και παει λεγοντας![]()
![]()
anw...επειδή επιασα τους και τηλεφωνο και αν εξηγήθηκες εσυ εξηγηθηκα και γω....η μονη λυση είναι να παω από τα γραφεια τους την ερχομενη εβδομαδα...δεν θα φυω που τζιαμε αν δεν μου εξηγησουν ακριβως τα σύνορα της απαγορευμένης...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- Prestige 8
- Full Member
Δεν είναι τοσο ακριβές, οσον αφορα τις απαγορευμενες περιοχές που ειναι περασμενες μέσα στο χάρτη της συγκεκριμενης εφαρμογής , οσον αφορά λεπτομέρειες φίλε Πανικο. Εμένα έστησε μου την σε 2,3 περιπτώσεις.
Sent from my Samsung Galaxy Note 5
- Prestige 8
- Full Member
Περαν των 500 m. Για αυτό πάντα επαληθευω με τους χαρτες και gps.
- Prestige 8
- Full Member
Η θέση οσον αφορά το στιγμα του gps είναι σωστή!! Το πρόβλημα είναι στους χάρτες που είναι περασμενει μέσα στην εφαρμογή.. Μου έδειχνε σε συγκεκριμένη τοποθεσία ότι εκεί που βρισκομουνα ήταν επιτρεπομενη, ενώ στην πραγματικότητα η επιτρεπομενη τελειωνε στον προηγούμενο αγροτικό δρόμο.
Σε γενικες γραμμές ειναι πολυ αξιόπιστο και χρήσιμο εργαλείο, αλλά η προτροπή μου είναι να μην του έχετε τυφλή εμπιστοσύνη. Ενα crosscheck παντα χρειαζεται..
Σε γενικες γραμμές ειναι πολυ αξιόπιστο και χρήσιμο εργαλείο, αλλά η προτροπή μου είναι να μην του έχετε τυφλή εμπιστοσύνη. Ενα crosscheck παντα χρειαζεται..
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Πανικκο δυστηχως το κινητο μου δεν υποστηριζει τέτοιες εφαρμογες γιατι είναι λιγο αρχαιολογια...θα δοκιμασω να βρω την εφαρμογή και να πω καποιου αλλου να την βαλει να δουμε...Πανικος Setter έγραψε:Φιλε αν εξαιρέσουμε τα σπίτια που έτσι και αλλιώς πρέπει να διατηρούμε μια απόσταση ασφαλειας ο μοναδικός τρόπος για να είσαι σίγουρος με τις περιοχές και τις ύποπτες ταπελες είναι με την εφαρμογη hunt cyprus όπου μπορείς να δεις την ακριβή σου θέση πανω στον χαρτη
Thanks
sanguine tuo...
sanguine tuo...