ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016

Απάντηση
Αχερκωτης
Full Member

Re: ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016

Δημοσίευση από Αχερκωτης »

Αλεξη εστραωσες μας!
Nobel speed 34gr για τις θερμοκρασιες Αυγουστου

Το παιδι που εισουν καποτε..να ειναι αραγε περηφανο γι αυτο που εχεις γινει...;
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

spyrosspyrou851 έγραψε:
BAIKAL TEAM έγραψε:
s686essential έγραψε:ΓΙΑ ΤΙΝ classicaΤΗΣ NOBEL SPORT 32 GR ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΑΙ
Μια χαρα είναι φιλε...είναι με πιστονι αποσπωμενου πατου όπως και η percorso caccia που είναι η αγαπημενη μου...αλλα παλι δεν μπορω να σου πω ότι αυτό που ταιριαζει σε μενα θα ταιριαζει και σε σενα...εχουμε διαφορετικες σκοπευτικες ικανότητες...κραταμε διαφορετικα οπλα με διαφορετικούς αυλους, τσοκ και βαρος...οποταν μονος σου πρεπει να δεις τι σου ταιριαζει...εισηγηση μου είναι να εχεις 2-3 ειδη μαζι σου και να δεις τι σου ταιριαζει...επισης και καποιες δοκιμες στο σκοπευτηριο με χαρτονια θα βοηθησουν πολύ να δεις πως συμπεριφέρεται ένα φυσιγγι στο οπλο σου και με τα τσοκ που δουλευεις...

καλωσορισες φιλε
Kαι να μην ξεχάνουμε, όι υπερβολές μέσα στους 40+ βαθμούς του Αυγούστου, 40-46γρ νομίζω εν αρκετά :shock: :shock:
xaxaxaxxaa!!!εχεις δικαιο ρε Σπυρο...0.50 το καλοκαιρι στη φασσα και αντιαεροπορικο!!!!παντως από τη σειρα της NSI μου αρεσουν 3 ειδη...percorso 36 speed 34 και classica 32...η classica είναι για μενα υποδιεστερη από τις άλλες 2 αλλα ειδικα το καλοκαιρι η percorso καθεται λιγο βαρια στους 40 βαθμούς...θα ελεγα speed σε 5-6 νουμερο όπως ειπε ο Αχερκωτης...να πουμε ότι και τα 3 αυτά φυσίγγια ειναι με τον ιδιο τυπο πιστονιού οποταν το συμπερασμα είναι ότι το συγκεκριμενο πιστονι είναι εξαιρετικο!ενα αλλο φυσιγγι που μου καθεται εμενα το καλοκαιρι είναι η victory η ασπρη και ας είναι λιγο βαρια για τέτοιες θερμοκρασίες...δεν νιώθω λακτισμα και είμαι ευχαριστημένος...φυσικα μετα και το περσινο μας θεμα με τα πιστονια της victory και την απαντηση που δεν είχαμε ποτε από τον κατασκευαστη....θα σκεφτω 2 και 3 φορες να τα ξαναβαλω στο οπλο μου
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Λεωνιδα εαν η απαντηση θα ειναι διπλωματικη θα σε πειραξει :?:
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

SOLON-FAIR ΤΕΑΜ έγραψε:Λεωνιδα εαν η απαντηση θα ειναι διπλωματικη θα σε πειραξει :?:
καθολου...απλα θα τους γραψω και γω διπλωματικα εκει που ξερω και δεν θα ξανααγορασω ποτε μου φυσίγγια της εταιρειας...

είμαι και γω διπλωματικος τυπος ξερεις... :lol:
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Αχερκωτης έγραψε:Αλεξη εστραωσες μας!
Nobel speed 34gr για τις θερμοκρασιες Αυγουστου

Ειναι μαστ
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

BAIKAL TEAM έγραψε:
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ έγραψε:Λεωνιδα εαν η απαντηση θα ειναι διπλωματικη θα σε πειραξει :?:
καθολου...απλα θα τους γραψω και γω διπλωματικα εκει που ξερω και δεν θα ξανααγορασω ποτε μου φυσίγγια της εταιρειας...

Μερικες φορες την αληθεια δεν την μαθαινουμε ποτε Λεωνιδα μου ;)

Μην κολλατε ομως μονο σε ενα πιστονι....προσωπικη μου αποψη δεν ειναι αυτο που εκανε την διαφορα....ειναι η χημεια ολων των υλικων....απλα ειδατε το πιστονι οτι ηταν διαφορετικο,αυτο επιασε το ματι σας.....υπαρχουν πραγματα τα οποια δεν μπορεσατε να δειτε οπως π.χ η πιεση στο φυσιγγι....ποιος μας λεει εφοσον αλλαξε το πιστονι να μην αλλαξε και η πιεση στο κλεισιμο...ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΦΥΣΙΓΓΙ!!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

SOLON-FAIR ΤΕΑΜ έγραψε:
BAIKAL TEAM έγραψε:

Μερικες φορες την αληθεια δεν την μαθαινουμε ποτε Λεωνιδα μου ;)

Μην κολλατε ομως μονο σε ενα πιστονι....προσωπικη μου αποψη δεν ειναι αυτο που εκανε την διαφορα....ειναι η χημεια ολων των υλικων....απλα ειδατε το πιστονι οτι ηταν διαφορετικο,αυτο επιασε το ματι σας.....υπαρχουν πραγματα τα οποια δεν μπορεσατε να δειτε οπως π.χ η πιεση στο φυσιγγι....ποιος μας λεει εφοσον αλλαξε το πιστονι να μην αλλαξε και η πιεση στο κλεισιμο...ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΦΥΣΙΓΓΙ!!!!
εγω εχω καπως διαφορετικη αποψη Σολωνα μου και τη μεγαλυτερη διαφορα την ριχνω στο πιστονι...τα αλλα χαρακτηριστικα μου φανηκαν τα ιδια...οκ δεν μετρησα πιεση αλλα και στα φυσίγγια του εξωτερικου υπηρχαν παλι οι ιδιες ατελειες όπως με τα Κυπριακα...πχ το 1/4 της πυρίτιδας εξω από το πιστονι...

η βολες που εκανα σε μακρινες αποστασεις ηταν πραγματικα το κατι άλλο...και αυτή τη στενη συγκεντρωση των σκαγιων εγω την αποδιδω στο πιστονι...κατι παρομοιο όπως και με τα φυσίγγια της Nsi (αποσπωμενου πατου) που με τις στενες τους συγκεντρώσεις αμα εισαι κεντρο στο θήραμα η ζημια στο σωμα του πουλιου είναι πολύ μεγαλη...

Δεν αντιλεγω όμως ότι μπορει να επαιξαν και αλλοι παραγοντες ρολο όπως αυτοι που ανεφερες αλλα την ουσιαστικη διαφορα εγω την ριχνω στο πιστονι...
sanguine tuo...
christoforos.ay_napa
Full Member

Δημοσίευση από christoforos.ay_napa »

Συνάδελφοι ξέρει κανένας πότε θα ανακοινώσουν την ημερομηνια έναρξης τζιε πότε θα κυκλοφορήσει ο χάρτης;
Αχερκωτης
Full Member

Δημοσίευση από Αχερκωτης »

Ποια τα συμπερασματα απο τις αναγνωρισης;
Ξεκινησατε;

Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Εσύ να μας πεις που έσιιη μιαν εβδομάδα που στρατοπεύδευσες στο πόστο με το τσατίρι!! :roll: :)
Ε καλά ρε άφηκε να παίξει και κανένας άλλος! :idea: :)
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”