Φασσα

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
beretta682
Full Member

Re: Φασσα

Δημοσίευση από beretta682 »

lagomania έγραψε:και εγω φορο γυαλλια μονο στις πρωτες εξωρμησης του ενδημικου φασσα δεν φορω αλλα φροντιζουμε να κυνηγουμε μακρια απο αλλους. Πριν λιγα χρονια πυροβολισα το πατερα μου στα ματια ειχεν αιμοραγια ευτυχως το προλαβαι ενας φιλος του και ακομα εχει ενα σκαι στο ματι που δεν εφυγε :( πανω απο το ματι εκει που κλεινει για αυτο προσοχη
αμαν.... προσέχετε ρε παιθκιά. Τζαι εμένα ένας φίλος μου επήεν ακάμα στες τζίκλες τζε έπεξεν έναν τζαι έπιασεν τον επιφανειακά στα μάθκια. Το ωραίον εν οτι είχεν τα γυαλιά μες την πούγκαν το αντι να τα φορεί
Φιλικά,
Χρήστος
lagomania
Full Member

Δημοσίευση από lagomania »

ορθογραφικο λαθος πυροβολισαν οχι εγω ;)
635marios
Full Member

Δημοσίευση από 635marios »

σημερα πολλεσ φασεσ βυζακια προσ ασινου και προσ φρακτι τησ βυζακιασ η ωρα 14.00.επειεναν προσ φρακτη αγιασ μαρινασ και βυζακιασ αποτι εκαταλαβα .
Άβαταρ μέλους
cynergy
Full Member

Δημοσίευση από cynergy »

Σημερα 1 φασσα 3 οπλα μεχρι της 9
dont shoot fast...shoot good
lagomania
Full Member

Δημοσίευση από lagomania »

2 αρκοπεζουνα και 1 τρυωνη μεχρι τις 9 εκατακοψαν τες τις προηγουμενες μερες με το φλοπερ γεματος ο τοπος φτερα και φυσιεγγουθκια :( εχαλασαν μας το κυνηγι οι μ@#%ρτοι :twisted:
Άβαταρ μέλους
beretta682
Full Member

Δημοσίευση από beretta682 »

το "θήραμα" ολόκληρης μέρας.. αν είχα τζαι την καττούα μου μαζί μου ήταν να μου έβρει τζαι τη φάσσα που μου έππεσεν μες τα πυκνά
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Φιλικά,
Χρήστος
Άβαταρ μέλους
XS^PRESTIGE
Full Member

Δημοσίευση από XS^PRESTIGE »

1φασσουα ως τις 11.15
The best there is
Μοδεστος
Full Member

Δημοσίευση από Μοδεστος »

εγω εποτζιμιθικα και η ωρα 7 και τεταρτο επια στο ποστο... επιασα μια φασσα κατα τις 9 και εχασα ακομα 2
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΩ 1 Ο ΦΙΛΟΣ 3 Ο ΑΛΛΟΣ 0 ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ 2 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ 6 ΠΟΥΛΙΑ ΟΛΕΣ ΦΑΣΣΕΣ ΟΣ ΤΙΣ 10.15
EPANIEL POWER
vti-chris
Full Member

Δημοσίευση από vti-chris »

Και εδώ 3 φάσσες 2 άτομα αλλά την μια δεν την βρήκαμε! :(

Μας τα χάλασαν και κάτι "λεβέντες" με την συμπεριφορά τους.
-Γιατί να παίξουμε τη φάσσα που πήγαινε κατά πάνω τους.
-"Μην σταθείτε σε εκείνο το πεύκο διότι όταν φύγω από αυτό το πεύκο θα πάω σε εκείνο." :shock:
-Μην στέκεστε (ήμουν πίσω που βράχους) σε βλεπουν οι φάσσες :roll: :roll: (αλλά ο τύπος έκοβε βόλτες πάνω κάτω)
-...
-...

Παλιά δεν είχα τόση υπομονή αλλά πόσες φορές να πλακωθούμε εκουράστηκα...βάλλω που το ένα και βγάζω που το άλλο.

Ο άλλος την άλλη φορά ήταν να ακκάσει το σκύλο πάνω στο λαιμό ελάλε γιατί εκόντεψε του δικού του παντές και έπρεπε να τον έχω δεμένο.
Οι περισσότεροι πετάσουν τη βλακεία τους χωρίς ιδιαίτερο λόγω. Απλά κουβέντα να γίνεται... :?: :?: :?:
Αλλά κάπου παρατράβηξε η ιστορία...
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"
Alb. Einstein
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”