Φασσα

Απάντηση
LEFKIOS
Full Member

Re: Φασσα

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Φίλοι να σας δώσω την πληροφορία, για όσους δεν την έμαθαν ακόμη, δόθηκε μια νέα μεγάλη περιοχή μεταξύ Αλέκτορας και Κουκλιών για την φάσα .Είναι στο νέο χάρτη ,κοιτάξετε στο site της Θήρας. Η περιοχή αυτή συμπεριλαμβάνει το Χα ποτάμι μέχρι και την Αρχιμαντρίτα. Πάντως έχει αρκετό ενδιαφέρον και είναι καλά να κάνετε αναγνώριση. :arrow: :geek:
christodoulos
Full Member

Δημοσίευση από christodoulos »

lathos pou lete to kinigi tis fassas arxizi tis 21 pou einai kiriaki oxi tis 22 pou ine deutera
christodoulos
Full Member

Δημοσίευση από christodoulos »

oxi 22 alla 21 pou ine kiriaki
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

:D πόσα φουσιεκκια καταδικάζουμε που τα δικά μας λάθη ο μακαριτης ο παππους μου άμα μας ακουεν καμια φορα να μιλουμε για το οτι φταιν τα φυσιγγια ελαλεν μας.."Ρε μιτσιοι ο μονος που φταιει εν τζεινος που εν πίσω που το κοντάκι" :!:
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
GiorgosT
Full Member

Δημοσίευση από GiorgosT »

ΠΟΣΕΣ ΧΑΡΤΟΥΤΣΙΕΣ_ΦΟΥΣΙΕΚΚΙΑ_ΦΙΣΙΓΓΙΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΦΑΣΣΑ?
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
KKILER
Full Member

Δημοσίευση από KKILER »

GiorgosT έγραψε:ΠΟΣΕΣ ΧΑΡΤΟΥΤΣΙΕΣ_ΦΟΥΣΙΕΚΚΙΑ_ΦΙΣΙΓΓΙΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΦΑΣΣΑ?
ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΠΟΣΕΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ . ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ 5 ΠΧ, ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ 5 ΧΑΡΤΟΥΤΣΙΕΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΖΙΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΑΝΩ <<ΚΑΘΕ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ >> :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
GiorgosT
Full Member

Δημοσίευση από GiorgosT »

KKILER έγραψε:
GiorgosT έγραψε:ΠΟΣΕΣ ΧΑΡΤΟΥΤΣΙΕΣ_ΦΟΥΣΙΕΚΚΙΑ_ΦΙΣΙΓΓΙΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΦΑΣΣΑ?
ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΠΟΣΕΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ . ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ 5 ΠΧ, ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ 5 ΧΑΡΤΟΥΤΣΙΕΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΖΙΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΑΝΩ <<ΚΑΘΕ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ >> :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quo
ΕΦΙΡΕΣ ΜΕ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΠΙΟΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΣΙΕΣ
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
KKILER
Full Member

Δημοσίευση από KKILER »

GiorgosT έγραψε:
KKILER έγραψε:
ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΠΟΣΕΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ . ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ 5 ΠΧ, ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ 5 ΧΑΡΤΟΥΤΣΙΕΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΖΙΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΑΝΩ <<ΚΑΘΕ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ >> :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quo
ΕΦΙΡΕΣ ΜΕ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΠΙΟΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΣΙΕΣ
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΡΙΝΕΙ ΤΖΙΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ . ΕΓΩ ΠΧ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΣΧΕΔΟΝ ΜΙΑΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΣΧΗΜΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΚΑΤΙ, ΕΝΝΑ ΠΑΡΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 50 ΦΥΣΙΓΓΙΑ . ΑΛΛΑ ΩΣ ΤΖΙΑΜΕ
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Από την κουβέντα που ανάφερε o φίλος Άνθιμος για το παππού του ότι ο μόνος που φταίει για μια αποτυχία είναι αυτός που βρίσκεται πείσω από το σιηπέττο έχω να σας πω μια πραγματική αστεία ιστορία. Στη δεκαετία του 80 στο χωριό μου Γαλάτα ο θείος μου μαζί με το παρέα του Γιωρκή,( ο όποιος δεν ήταν καλός στο σημάδι σε αντίθεση με το θείο που ήταν πολύ καλός) μετά που τέλειωνε το κυνήγι πήγαιναν στο καφενείο για σχολιασμό της εξόρμησης. Όταν τον ρωτούσαν οι χωρκανοί πώς και δεν έπαιξε πέρτικους, έλεγε ..ετο ρε κοπέλλια την ώρα που επετάκτηκε ο περδικος δεν είχε καμιά ξισταρκά να πατήσω για να βρω ισορροπία και εφεφκε μου ο γέριμος. Να με τα πολυλοούμε κάθε Κυριακή ελλαλε την ιδία δικαιολογία με την ξισταρκά. Την παραμονή της 4ης εξόρμησης στο καφενείο συζητούσαν για την αυριανή ημέρα ,ξαφνικά μπαίνει μέσα στο καφενέ ο θείος μου κρατώντας μια ξισταρκά τσε σύρνει την μες τα πόδκια του Γιωρκή. Τι είναι τούτη ρωτά ο Γιωρκής? Να την πάρεις μαζί σου αύριο στο πέρτικο τσε μόλις πεταχτεί κανένας να την σύρνεις χαμέ και να πατάς πάνω της για να βρίσκεις ισορροπία!!!!!!! :? :? :? !!!!!Να μην σας πω ότι ο μισός καφενές εδιπλώθηκε που το γέλιο τσε ο άλλος μισός εκατουρήθηκε. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

Ρε φιλε αν έχει τρυόνια ο τόπος που θα πάεις θα χρειαστει να πάρεις μια ποσότητα επειδη θα παιξεις σιηπεθκιες .........αν εν μόνο για φασσα μαξιμουμ 2 πακεττα εισαι καλυμενος!!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”