ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016
-
- Full Member
Re: ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016
Σαμποταρεις με ρε Μητσο;θελεις να σ γεμωσω το συντριβανι ΣΙΒΑ κ με σπρευ ΑΝΟ ΟΛΕ να μεν κοντεψει στρουφος!
Για οσους ενδιαφεροντε για το ποστο απαραιτητο αξεσουαρ ο ττορος!διατιθεται κατοπιν παραγγελιας ττορος που σκοτωνει!
Το παιδι που εισουν καποτε..να ειναι αραγε περηφανο γι αυτο που εχεις γινει...;
Για οσους ενδιαφεροντε για το ποστο απαραιτητο αξεσουαρ ο ττορος!διατιθεται κατοπιν παραγγελιας ττορος που σκοτωνει!
Το παιδι που εισουν καποτε..να ειναι αραγε περηφανο γι αυτο που εχεις γινει...;
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Αναπαραγωγη χωρις απωλειες δεν γινεται
...μακαρι να ηταν μονο τουτα ομως 

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
-
- Full Member
Ακριβώς όπως το είπες φίλε Σόλων….. μακάρι να είναι μόνο τούτες οι απώλειες, τουλάχιστον αυτές είναι φυσιολογικές, τι γίνεται όμως με τις πυρκαγιές
, όπως αυτή που μένετε ακόμη στο δασός της Μακουντας-Αργακας
, που τεράστιες εκτάσεις βιότοπου και αναπαραγωγής γίνονται κρανίου τόπου…..
Μακάρι να είναι μόνο τούτες οι απώλειες Σόλωνα. 

- Chris B725
- Full Member
Δεν έχει χειρότερο συναίσθημα για ένα κυνηγό (και όχι μόνο) να βλέπει τους βιότοπους να καίγονταιLEFKIOS έγραψε:Ακριβώς όπως το είπες φίλε Σόλων….. μακάρι να είναι μόνο τούτες οι απώλειες, τουλάχιστον αυτές είναι φυσιολογικές, τι γίνεται όμως με τις πυρκαγιές, όπως αυτή που μένετε ακόμη στο δασός της Μακουντας-Αργακας
, που τεράστιες εκτάσεις βιότοπου και αναπαραγωγής γίνονται κρανίου τόπου…..
Μακάρι να είναι μόνο τούτες οι απώλειες Σόλωνα.

I`d rather be hunting !!!
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Ο μονος αποτρεπτικος τροπος για τετοιου ειδους καταστασεις ειναι η παραδειγματικη τιμωρια....διαφορετικα δεν θα μινει τιποτα....ας το καταλαβουν οι δικαστες,οι εισαγγελεις,προεδροι και λιποι αρμοδιοι 

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
- Prestige 8
- Full Member
Πραγματικά τραγικό και ακόμα το καλοκαίρι τώρα ξεκινά..!!!
Τι να είναι άραγε χειρότερο το να θέτει κάνεις κακόβουλα πυρκαγιές ή να είναι κάποιος τόσο ανευθυνος και αδαης που να καψαλίζει χόρτα, σε συνθήκες δυνατων ανέμων και υψηλών θερμοκρασιών?? Με τα αποκαρδιωτικα αποτελέσματα που βλέπουμε..
Τι να είναι άραγε χειρότερο το να θέτει κάνεις κακόβουλα πυρκαγιές ή να είναι κάποιος τόσο ανευθυνος και αδαης που να καψαλίζει χόρτα, σε συνθήκες δυνατων ανέμων και υψηλών θερμοκρασιών?? Με τα αποκαρδιωτικα αποτελέσματα που βλέπουμε..
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Εν εμεινε τιποτε...οσοι κυνηγουν η ζουν περιοχη Σολεας και πανω πραγματικα δεν υπαρχουν λογια για να εκφρασουμε το πονο μας...τι να παμε να δουμε νεα ποστα...τι να παμε να ησυχάσουμε...σκατα...να τα διπλώσουμε ουλλα και κανει...
RIP
RIP
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- Prestige 8
- Full Member
Πραγματικά σε συμπονω φίλε μου.. Δεν έχω λόγια! Ο πόνος δεν περιγράφεται για όσους ζουν και αγαπούν τη φυσηBAIKAL TEAM έγραψε:Εν εμεινε τιποτε...οσοι κυνηγουν η ζουν περιοχη Σολεας και πανω πραγματικα δεν υπαρχουν λογια για να εκφρασουμε το πονο μας...τι να παμε να δουμε νεα ποστα...τι να παμε να ησυχάσουμε...σκατα...να τα διπλώσουμε ουλλα και κανει...
RIP
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Μαριε μου εν εχει θεμα...ο Περδικης και οι λοιποι οικολογοι του πονουν παραπανω που μενα...εγω είμαι κυνηγος αξεστος, χωρκατος που μονο να καταστρέφω τη φυση ξερω...Prestige 8 έγραψε:Πραγματικά σε συμπονω φίλε μου.. Δεν έχω λόγια! Ο πόνος δεν περιγράφεται για όσους ζουν και αγαπούν τη φυσηBAIKAL TEAM έγραψε:Εν εμεινε τιποτε...οσοι κυνηγουν η ζουν περιοχη Σολεας και πανω πραγματικα δεν υπαρχουν λογια για να εκφρασουμε το πονο μας...τι να παμε να δουμε νεα ποστα...τι να παμε να ησυχάσουμε...σκατα...να τα διπλώσουμε ουλλα και κανει...
RIP
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- Prestige 8
- Full Member
Άστους ρε φίλε τουτους. Τουτοι εν καλοί μόνο για να φυτευουν κανένα δέντρουί κάθε που εχει γιορτή του δεντρου και να ποζάρουν.BAIKAL TEAM έγραψε:Μαριε μου εν εχει θεμα...ο Περδικης και οι λοιποι οικολογοι του πονουν παραπανω που μενα...εγω είμαι κυνηγος αξεστος, χωρκατος που μονο να καταστρέφω τη φυση ξερω...Prestige 8 έγραψε:Πραγματικά σε συμπονω φίλε μου.. Δεν έχω λόγια! Ο πόνος δεν περιγράφεται για όσους ζουν και αγαπούν τη φυσηBAIKAL TEAM έγραψε:Εν εμεινε τιποτε...οσοι κυνηγουν η ζουν περιοχη Σολεας και πανω πραγματικα δεν υπαρχουν λογια για να εκφρασουμε το πονο μας...τι να παμε να δουμε νεα ποστα...τι να παμε να ησυχάσουμε...σκατα...να τα διπλώσουμε ουλλα και κανει...
RIP