διότι εννά χαθώ πριν να πάω τζαμέ

Δοκτωρ εμενα εν μου λαλουν γιατι αμαν παω χανοντε τα πουλια...ειμαι μουσουπεττηςlouisll έγραψε:Ψες κατάλαβα γιατί μου λεν όλοι τα πόστα τους για φάσσα και δεν φοβούνται
διότι εννά χαθώ πριν να πάω τζαμέ![]()
![]()
![]()
![]()
Ψες μου λέει ένας ασθενής .... Ρε μα το σπίτι μου εν το βρίσκεις φαντάσου αν σε στείλω σε πόστο για φάσσαArtemis G. έγραψε:Δοκτωρ εμενα εν μου λαλουν γιατι αμαν παω χανοντε τα πουλια...ειμαι μουσουπεττηςlouisll έγραψε:Ψες κατάλαβα γιατί μου λεν όλοι τα πόστα τους για φάσσα και δεν φοβούνται
![]()
![]()
![]()
ε Dr, εχει κανενα ασφαληστικο πακετο για τα ποστα? πχ αν μου πιαν το ποστο να με αποζημιωνει η ασφαλεια !louisll έγραψε:Ψες μου λέει ένας ασθενής .... Ρε μα το σπίτι μου εν το βρίσκεις φαντάσου αν σε στείλω σε πόστο για φάσσαArtemis G. έγραψε:Δοκτωρ εμενα εν μου λαλουν γιατι αμαν παω χανοντε τα πουλια...ειμαι μουσουπεττηςlouisll έγραψε:Ψες κατάλαβα γιατί μου λεν όλοι τα πόστα τους για φάσσα και δεν φοβούνται
![]()
![]()
![]()
Αμέσως από το σπουδασμένο μου μυαλό περάσανε όλοι που μου δείξανε και είπανε τα πόστα τους και δεν ανησύχησαν![]()
Μα τα χίλια χλωμά πρόσωπα ψες κατάλαβα![]()
![]()
ΚΑΛΟcanastas έγραψε:Φίλε Σολον δεν χρείαζετε να πας στην φύση για να τις απολαυσεις. Εχούν απλοθεί παντού, ακόμα και στο mall της Λευκωσίας πανέ για καφέ....SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΥΣ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΤΟΥΣ.
ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΕΤΑΓΜΑ ΤΟΥΣ,ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΙΣ ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΣΑΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΙΝΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΜΕ ΤΡΟΠΟ.....ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΚΩΧΗ....Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΠΟΙΟ ΜΕΤΑ!!!
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΩΜΑΤΟΣ ,ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΣΙΤΑ ΠΟΥΛΙΑ.
ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΑ 5-6Μ ΠΕΡΝΑΣ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΣΥΓΚΙΝΟΥΝΤΑΙ.
ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!
ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΩΜΑΤΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΝΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.....ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ!!!
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΕΣΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ
ΑΡΙΣΤΕ..... ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΣΤΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕΥΣΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΟ...ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΜΟΥ......ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩadmin έγραψε:Πέρνεις με μαζί σου φέτος να κρατό την κάμερα????έχω και παραλλαγή με φύλλα
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΥΣ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΤΟΥΣ.
ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΕΤΑΓΜΑ ΤΟΥΣ,ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΙΣ ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΣΑΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΙΝΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΜΕ ΤΡΟΠΟ.....ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΚΩΧΗ....Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΠΟΙΟ ΜΕΤΑ!!!
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΩΜΑΤΟΣ ,ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΣΙΤΑ ΠΟΥΛΙΑ.
ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΑ 5-6Μ ΠΕΡΝΑΣ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΣΥΓΚΙΝΟΥΝΤΑΙ.
ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!
ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΩΜΑΤΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΝΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.....ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ!!!
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΕΣΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ