ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

Απάντηση
Γιατρός

Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

Δημοσίευση από Γιατρός »

Ψες κατάλαβα γιατί μου λεν όλοι τα πόστα τους για φάσσα και δεν φοβούνται
διότι εννά χαθώ πριν να πάω τζαμέ :lol: :lol: :shock: :o :(
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

louisll έγραψε:Ψες κατάλαβα γιατί μου λεν όλοι τα πόστα τους για φάσσα και δεν φοβούνται
Δοκτωρ εμενα εν μου λαλουν γιατι αμαν παω χανοντε τα πουλια...ειμαι μουσουπεττης
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

Artemis G. έγραψε:
louisll έγραψε:Ψες κατάλαβα γιατί μου λεν όλοι τα πόστα τους για φάσσα και δεν φοβούνται
Δοκτωρ εμενα εν μου λαλουν γιατι αμαν παω χανοντε τα πουλια...ειμαι μουσουπεττης
Ψες μου λέει ένας ασθενής .... Ρε μα το σπίτι μου εν το βρίσκεις φαντάσου αν σε στείλω σε πόστο για φάσσα
Αμέσως από το σπουδασμένο μου μυαλό περάσανε όλοι που μου δείξανε και είπανε τα πόστα τους και δεν ανησύχησαν :roll:
Μα τα χίλια χλωμά πρόσωπα ψες κατάλαβα :oops: :shock: :lol:
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

louisll έγραψε:
Artemis G. έγραψε:
Ψες μου λέει ένας ασθενής .... Ρε μα το σπίτι μου εν το βρίσκεις φαντάσου αν σε στείλω σε πόστο για φάσσα
Αμέσως από το σπουδασμένο μου μυαλό περάσανε όλοι που μου δείξανε και είπανε τα πόστα τους και δεν ανησύχησαν :roll:
Μα τα χίλια χλωμά πρόσωπα ψες κατάλαβα :oops: :shock: :lol:
ε Dr, εχει κανενα ασφαληστικο πακετο για τα ποστα? πχ αν μου πιαν το ποστο να με αποζημιωνει η ασφαλεια ! :lol:
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
christy2000
Full Member

Δημοσίευση από christy2000 »

Αν εσσει κανενα καλο ποστο που πιανη τες βαλλο τη πεζινα τζε δεχουμε να μου δισετε τα μαθκια μου :!: :!:
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΕ ΟΣΟΙ ΕΝ ΕΠΙΚΥΝΔΕΙΝΗ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΜΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΘΚΙΑ :lol: :lol: :lol:
ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

canastas έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΥΣ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΤΟΥΣ.

ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΕΤΑΓΜΑ ΤΟΥΣ,ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΙΣ ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΣΑΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΙΝΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΜΕ ΤΡΟΠΟ.....ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΚΩΧΗ....Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΠΟΙΟ ΜΕΤΑ!!!

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΩΜΑΤΟΣ ,ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΣΙΤΑ ΠΟΥΛΙΑ.
ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΑ 5-6Μ ΠΕΡΝΑΣ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΣΥΓΚΙΝΟΥΝΤΑΙ.

ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!
ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΩΜΑΤΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΝΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.....ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ!!!

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΕΣΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ :P
Φίλε Σολον δεν χρείαζετε να πας στην φύση για να τις απολαυσεις. Εχούν απλοθεί παντού, ακόμα και στο mall της Λευκωσίας πανέ για καφέ.... :lol:
ΚΑΛΟ :lol: :lol: :lol: ....ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ....ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 4.00-4.30 ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΠΑΝΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ(ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ,ΠΡΟΣ ΚΑΤΟ ΠΑΦΟ)
ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΕΖΟΥΝΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ....ΚΑΙ ΠΡΩΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

ΑΦΟΥ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΠΕΡΣΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙ....ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ ΥΣΤΕΡΙΑ...... ΗΡΘΕ ΜΕ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΣΤΑΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΒΟΛΕΣ ΟΠΩΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ....ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΣΤΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕ!!!

ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΒΓΑΙΝΩ ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΕΠΩΜΙΣΕΙΣ...ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ :P
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

admin έγραψε:Πέρνεις με μαζί σου φέτος να κρατό την κάμερα????έχω και παραλλαγή με φύλλα :D
ΑΡΙΣΤΕ..... ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΣΤΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕΥΣΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΟ...ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΜΟΥ......ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ;)

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΙΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΣΚΟΛΕΨΕΙ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ......ΑΝ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥΛΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΒΡΗΣΚΕΙΣ ΤΟ ΠΟΣΤΟ.....ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΥΤΟ!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Δημοσίευση από Rai »

Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Άβαταρ μέλους
Captain theodoros

Δημοσίευση από Captain theodoros »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΥΣ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΤΟΥΣ.

ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΕΤΑΓΜΑ ΤΟΥΣ,ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΙΣ ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΣΑΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΙΝΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΜΕ ΤΡΟΠΟ.....ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΚΩΧΗ....Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΠΟΙΟ ΜΕΤΑ!!!

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΩΜΑΤΟΣ ,ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΣΙΤΑ ΠΟΥΛΙΑ.
ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΑ 5-6Μ ΠΕΡΝΑΣ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΣΥΓΚΙΝΟΥΝΤΑΙ.

ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!
ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΩΜΑΤΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΝΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.....ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ!!!

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΕΣΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ :P

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΣ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΣΤΑ ΟΡΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΔΟΥΜΕ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΝΤΩΣ ΩΡΑΙΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΝΑ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ . :P
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>

TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .

https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
mikros

Δημοσίευση από mikros »

Σημερα που επειαμε για να τσαπισουμε και να ξυχωρτισουμε στο χωραφι,
Το καλο ηταν, οταν επειαμε στον ποταμο ,εσηκωστηκαν 15-20 φασσες,το κακο ηταν οτι ειχε ενα φρεσκο πεγμενο καλυκα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mikros την 01 Μάιος 2013, 21:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”