Λαγος 2013
- Laurona
Re: Λαγος 2013
Κυριακο , μην τα βαζεις με τον εαυτο σου και με τα σκυλια σου παντως
Δεν εχω κυνηγησει ακομη φετος, περαν της πρωτης Κυριακης.Για μενα ξεκινα σε 2 εβδομαδες το κυνηγι λογω δουλειας.
Αλλα απο φιλους και συγγενεις μου , που εβρισκαν λιγους λαγους στα εκπαυδευτικα, σου λεω οτι εινα κ αι αυτοι απογοητευμενοι.
Συναντησεις μεχρι τωρα απο 3-7 λαγους ο μεσος οροσ και καρπωση κατω του μετριου.
Πολυ πιεση φετος, πολλοι λαγοκυνηγοι, μια μανια εξολοθρευσης και ο λαγος στο χειροτερο επιπεδο που θυμαμαι πραγματικα.
Αλλα και παλι ανυπομονω να βγω βουνο, οποταν απολαυσε φιλε τιςεξορμησεις σου, τα σκυλια σου, το οτι βγαινεις βουνο και η καρπωση δυστυχως μην περιμενεις να ειναι οπως παλια...
Δεν εχω κυνηγησει ακομη φετος, περαν της πρωτης Κυριακης.Για μενα ξεκινα σε 2 εβδομαδες το κυνηγι λογω δουλειας.
Αλλα απο φιλους και συγγενεις μου , που εβρισκαν λιγους λαγους στα εκπαυδευτικα, σου λεω οτι εινα κ αι αυτοι απογοητευμενοι.
Συναντησεις μεχρι τωρα απο 3-7 λαγους ο μεσος οροσ και καρπωση κατω του μετριου.
Πολυ πιεση φετος, πολλοι λαγοκυνηγοι, μια μανια εξολοθρευσης και ο λαγος στο χειροτερο επιπεδο που θυμαμαι πραγματικα.
Αλλα και παλι ανυπομονω να βγω βουνο, οποταν απολαυσε φιλε τιςεξορμησεις σου, τα σκυλια σου, το οτι βγαινεις βουνο και η καρπωση δυστυχως μην περιμενεις να ειναι οπως παλια...
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
- Γιατρός
- Full Member
Λαγος 2013
Η κάρπωση φέτος έγινε από οποιονδήποτε άλλον εκτός από εκείνους που κυνηγούν τον λαγό κατά πλειοψηφία
Λόγο της τζίκλας
Να βγάλει και μανιτάρια και θα είναι απίθανα
Μιλώ σαν κυνήγι και όχι μόνο για να τραφεί η οικογένεια
Το καλό της υπόθεσης είδα αρκετές μπεκάτσες
Λόγο της τζίκλας
Να βγάλει και μανιτάρια και θα είναι απίθανα
Μιλώ σαν κυνήγι και όχι μόνο για να τραφεί η οικογένεια
Το καλό της υπόθεσης είδα αρκετές μπεκάτσες
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
- kyriakos304
Re: Re: Λαγος 2013
Εννά πάει η σεζόν και εννα μεν σύρουμε χαρτούτσια. Έχει και άλλους απογοητευμένους;
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
-
- Full Member
Re: Re: Λαγος 2013
Φίλε μου... Φέτος... ΔΕΝ ΕΙΔΑkyriakos304 έγραψε:Εννά πάει η σεζόν και εννα μεν σύρουμε χαρτούτσια. Έχει και άλλους απογοητευμένους;
Φιλικά,
Αναστάσης
Αναστάσης
- cynergy
- Full Member
Μετα απο μικρή άτυπη ερευνα πού εκανα φετος με την μέθοδο τη κυπριακη "ρωτοντας ποτζη ποδα" τους περισσοτερους λαγούς τους καρποθηκανε οσοι δεν κάνει κυνηγούν με ιχνηλατες !
dont shoot fast...shoot good
- KALLITZIA
- Full Member
Δοξασει ο θεος δεν εχουμε παραπονο φετος παρολο που εν πιο λιγοι λαγοι αλλα απολαμβανουμε τους σκυλλους μας που πισματονουν και αφτοι που το προι μεχρη το μεσημέρι να τελιοσουν μια δησκολη μαλαη.!!
««TZINIOS XORIS SHILLO EN ANTHROPOS XORIS V@@LO»»
- KALLITZIA
- Full Member
απλα φετος παιδια οι λαγοι εν λιο πιο προσηκομενη και θελουν παραπανο δουλια και ποδι!!

««TZINIOS XORIS SHILLO EN ANTHROPOS XORIS V@@LO»»
- kyriakos304
Με έτσι νερούθκια εχτές και έτσι ηλιούι σήμερα επήραζε να ήταν Κυριακή σήμερα;
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
cynergy έγραψε:Μετα απο μικρή άτυπη ερευνα πού εκανα φετος με την μέθοδο τη κυπριακη "ρωτοντας ποτζη ποδα" τους περισσοτερους λαγούς τους καρποθηκανε οσοι δεν κάνει κυνηγούν με ιχνηλατες !
Αυτό δέν ωφείλετε νομίζω κατά την άποψη μου σε θέμα σκύλου! αν ρωτήσεις θα δείς ότι και οι περισσότεροι που καρπώθηκαν λαγούς με σκυλιά φέρμας δέν ήταν λαγοκυνηγοί (μόνο λαγό).

Προσέχουμε...για να έχουμε
-
- Full Member
+1000 φιλε Αριστε...αυτη ειναι και η δικη μου αποψη...