Λαγος 2013

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Laurona

Re: Λαγος 2013

Δημοσίευση από Laurona »

Κυριακο , μην τα βαζεις με τον εαυτο σου και με τα σκυλια σου παντως

Δεν εχω κυνηγησει ακομη φετος, περαν της πρωτης Κυριακης.Για μενα ξεκινα σε 2 εβδομαδες το κυνηγι λογω δουλειας.

Αλλα απο φιλους και συγγενεις μου , που εβρισκαν λιγους λαγους στα εκπαυδευτικα, σου λεω οτι εινα κ αι αυτοι απογοητευμενοι.

Συναντησεις μεχρι τωρα απο 3-7 λαγους ο μεσος οροσ και καρπωση κατω του μετριου.

Πολυ πιεση φετος, πολλοι λαγοκυνηγοι, μια μανια εξολοθρευσης και ο λαγος στο χειροτερο επιπεδο που θυμαμαι πραγματικα.

Αλλα και παλι ανυπομονω να βγω βουνο, οποταν απολαυσε φιλε τιςεξορμησεις σου, τα σκυλια σου, το οτι βγαινεις βουνο και η καρπωση δυστυχως μην περιμενεις να ειναι οπως παλια...
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Λαγος 2013

Δημοσίευση από Γιατρός »

Η κάρπωση φέτος έγινε από οποιονδήποτε άλλον εκτός από εκείνους που κυνηγούν τον λαγό κατά πλειοψηφία
Λόγο της τζίκλας
Να βγάλει και μανιτάρια και θα είναι απίθανα
Μιλώ σαν κυνήγι και όχι μόνο για να τραφεί η οικογένεια
Το καλό της υπόθεσης είδα αρκετές μπεκάτσες
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Άβαταρ μέλους
kyriakos304

Re: Re: Λαγος 2013

Δημοσίευση από kyriakos304 »

Εννά πάει η σεζόν και εννα μεν σύρουμε χαρτούτσια. Έχει και άλλους απογοητευμένους;
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
cyprohunter
Full Member

Re: Re: Λαγος 2013

Δημοσίευση από cyprohunter »

kyriakos304 έγραψε:Εννά πάει η σεζόν και εννα μεν σύρουμε χαρτούτσια. Έχει και άλλους απογοητευμένους;
Φίλε μου... Φέτος... ΔΕΝ ΕΙΔΑ
Φιλικά,
Αναστάσης
Άβαταρ μέλους
cynergy
Full Member

Δημοσίευση από cynergy »

Μετα απο μικρή άτυπη ερευνα πού εκανα φετος με την μέθοδο τη κυπριακη "ρωτοντας ποτζη ποδα" τους περισσοτερους λαγούς τους καρποθηκανε οσοι δεν κάνει κυνηγούν με ιχνηλατες !
dont shoot fast...shoot good
Άβαταρ μέλους
KALLITZIA
Full Member

Δημοσίευση από KALLITZIA »

Δοξασει ο θεος δεν εχουμε παραπονο φετος παρολο που εν πιο λιγοι λαγοι αλλα απολαμβανουμε τους σκυλλους μας που πισματονουν και αφτοι που το προι μεχρη το μεσημέρι να τελιοσουν μια δησκολη μαλαη.!!
««TZINIOS XORIS SHILLO EN ANTHROPOS XORIS V@@LO»»
Άβαταρ μέλους
KALLITZIA
Full Member

Δημοσίευση από KALLITZIA »

απλα φετος παιδια οι λαγοι εν λιο πιο προσηκομενη και θελουν παραπανο δουλια και ποδι!!
;)
««TZINIOS XORIS SHILLO EN ANTHROPOS XORIS V@@LO»»
Άβαταρ μέλους
kyriakos304

Δημοσίευση από kyriakos304 »

Με έτσι νερούθκια εχτές και έτσι ηλιούι σήμερα επήραζε να ήταν Κυριακή σήμερα;
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

cynergy έγραψε:Μετα απο μικρή άτυπη ερευνα πού εκανα φετος με την μέθοδο τη κυπριακη "ρωτοντας ποτζη ποδα" τους περισσοτερους λαγούς τους καρποθηκανε οσοι δεν κάνει κυνηγούν με ιχνηλατες !

Αυτό δέν ωφείλετε νομίζω κατά την άποψη μου σε θέμα σκύλου! αν ρωτήσεις θα δείς ότι και οι περισσότεροι που καρπώθηκαν λαγούς με σκυλιά φέρμας δέν ήταν λαγοκυνηγοί (μόνο λαγό). :!: Πρώτη κυριακή εμείς με σκύλους φέρμας που πηγαίναμε για περδίκια παίξαμε 3 λαγούς!! κολοφαρδία , τους βρήκαμε μέσα στην παγανιά μας που λαλεί ο λός επατήσαμε τους. Το θέμα όμως δέν είναι η κάρπωση αλλά η έρευνα προσωπικά όσους λαγοκυνηγούς ξέρω εκείνοι που είχαν 3-4 λαγούς μαρκαρτισμένους τους έπαιξαν και μετά 000000 εκείνοι που δέν είχαν λαγούς μαρκαρισμένους ακόμα ψάχνουν να βρούν λαγό μαζί τους και εγώ που απλα΄κυνηγάω τις παραδοσιακές μου παγανιές χωρίς εντατικές αναγνωρίσεις . Φέτος΄σήκωσα μόνο 1 λαγό τον οποίο δέν κατάφερα να πυροβολήσω. Ο καιρός αποτελεί ένα δύσκολο εμπόδιο για τον ιχνηλάτη ιδιαίτερα η εναλλαγή της θερμοκρασίας και η ζέστη και πάλι όμως το ανυσηχητικό είναι τα σημάδια!!!! πολύ λίγα!!
Προσέχουμε...για να έχουμε
BLUE DE GASCOGNE
Full Member

Δημοσίευση από BLUE DE GASCOGNE »

+1000 φιλε Αριστε...αυτη ειναι και η δικη μου αποψη...
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΛΑΓΟΥ”