ΓΥΡΕΥΩ ΟΠΛΟ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

Απάντηση
Γιατρός

ΓΥΡΕΥΩ ΟΠΛΟ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

Δημοσίευση από Γιατρός »

Σε πολύ καλή κατάσταση

Πρώτα απόλα γειά σας από ένα παλιό κυνηγό που θέλει να επανέλθει
Δεν έχω μετάλλια στην καριέρα μου αλλά είχαμε περάσει καλά με την παρέα τότε 1997 όταν έβγαλα άδεια
Τώρα θελω να επανέλθω και γυρεύω ένα καλό όπλο για κυνήγι-όλα τα θυράματα
Είχα breda και το πούλησα τότε
Από λευκωσία είμαι και θέλω δικαιολογία για περπάτημα μέσω του κυνηγίου
είμαι 190 επομένως πρέπει να το δοκιμάσω για κοντάκι
πήγα σε κυνηγετικά καταστήματα αλλά δεν βρήκα τίποτε που να μου αρέσει και όλοι μου έλεγαν διαφορετικά πράματα
δεν είμαι καθόλου έμπειρος
γυρεύω ένα καλό browning ή beretta over under polychock και όχι το καλύτερο φυσικά λόγο και της απειρίας, άλλα όπλα φυσικά αποδεκτά ανάλογα με κατάσταση και τιμή
ευχαριστώ για οποιανδήποτε βοήθεια

Λούης
Άβαταρ μέλους
demetris-demetriou
Full Member

Re: ΓΥΡΕΥΩ ΟΠΛΟ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

Δημοσίευση από demetris-demetriou »

Ρε φιλέ εισαι σίγουρος ότι θέλεις να επανέλθεις ??? Ξανασκεύτου το :D :D Κυνήγι δεν υπάρχει φίλε πάμε απο το πρωί ως την νύχτα για να κτυπήσουμε 1-2 περδίκια στην καλύτερη, τις πλείστες εξορμήσεις παπαγάλοι (τουλάχιστον απο προσωπική εμπειρία και απο φίλους)
Το καλό της υπόθεσης για σένα φίλε τώρα που τελείωσε το ενδημικό θα βρείς όπλα μεταχειρισμένα ή καινούργια σε καλύτερες τιμές και ότι έχεις χρόνο αρκετό να το ψάξεις ώστε να κάνεις την καλύτερο δυνατό επιλογή. Μην βιαστείς
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Γεια σου φιλε. Ποσα διαθετεις?

Εγω αν δεν ειχα οπλο τωρα και ηθελα κατι οχι πολυ ακριβο θα επιανα Fabarm Elos καινουργιο γυρω στα 1200 ευρω. Πολυ καλο οπλο σε σχεση με την τιμη του και ομορφο!

Τωρα αν θες μεταχειρισμενο πρεπει να ψαξεις καλα.

Αλλα πανω απ ολα τα να σου ερχεται το κοντακι.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

Breda Pegaso έγραψε:Γεια σου φιλε. Ποσα διαθετεις?

Εγω αν δεν ειχα οπλο τωρα και ηθελα κατι οχι πολυ ακριβο θα επιανα Fabarm Elos καινουργιο γυρω στα 1200 ευρω. Πολυ καλο οπλο σε σχεση με την τιμη του και ομορφο!

Τωρα αν θες μεταχειρισμενο πρεπει να ψαξεις καλα.

Αλλα πανω απ ολα τα να σου ερχεται το κοντακι.
Δεν τα έχω υπόψη μου αυτά τα όπλα θα τα κοιτάξω
Ξέρω ότι κυνήγι δεν υπάρχει
Κοντάκι πρέπει να το δοκιμάσω και να είναι ελαφρύ αναλόγως κάτω από
3 κιλά
1000 διαθέτω
Ευχαριστώ παιδιά
Άβαταρ μέλους
ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΟΣ »

Φιλε εχω ενα breda πολυτσοκ σε καινουρια κατασταση αν θελεις να το δεις αν σου καμνει . 1000 ευρα το δινω .
Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

ΚΥΡΙΑΚΟΣ έγραψε:Φιλε εχω ενα breda πολυτσοκ σε καινουρια κατασταση αν θελεις να το δεις αν σου καμνει . 1000 ευρα το δινω .
Κυριάκο ποιά πόλη είσαι και πως επικοινωνώ μαζί σου ;
Ποιό μοντέλο είναι;
Άβαταρ μέλους
ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΟΣ »

louisll έγραψε:
ΚΥΡΙΑΚΟΣ έγραψε:Φιλε εχω ενα breda πολυτσοκ σε καινουρια κατασταση αν θελεις να το δεις αν σου καμνει . 1000 ευρα το δινω .
Κυριάκο ποιά πόλη είσαι και πως επικοινωνώ μαζί σου ;
Ποιό μοντέλο είναι;
ΦΙΛΕ ΕΧΕΙΣ ΠΜ .
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΦΙΛΕ ΛΟΥΗ ΚΑΛΟΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ....ΕΙΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ...ΑΣΚΗΣΗ,ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΟΛΛΑ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΑΣ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ....ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΟΠΛΟ,ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΓΚΑΜΑ ΜΟΥ ΤΟ BERETTA ULTRA LIGHT ME 2.800.....ΓΙΑ ΠΕΡΠΑΤΗΤΟ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΜΕ 1000 ΕΥΡΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ(ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΕΡΙ)ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ(ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ) ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΥΟ ΕΝΑ 26 ΚΑΙ 28 ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ 28 ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΓΙΑ 800 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ BERETTA ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ....ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SOLON-FAIR ΤΕΑΜ την 22 Δεκ 2011, 17:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

solon loyka έγραψε:ΦΙΛΕ ΛΟΥΙ ΚΑΛΟΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ....ΕΙΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ...ΑΣΚΗΣΗ,ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΟΛΛΑ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΑΣ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ....ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΟΠΛΟ,ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΓΚΑΜΑ ΜΟΥ ΤΟ BERETTA ULTRA LIGHT ME 2.800.....ΓΙΑ ΠΕΡΠΑΤΗΤΟ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΜΕ 1000 ΕΥΡΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ(ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΕΡΙ)ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ(ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ) ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΥΟ ΕΝΑ 26 ΚΑΙ 28 ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ 28 ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΓΙΑ 800 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ BERETTA ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ....ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ!!!

Eυχαριστώ για τα καλά λόγια
θεό θέλω και για περπάτημα, δεν με ενδιαφέρει να στέκουμαι ένα τόπο όπως το στοιχειό :lol:
για μένα που λέω ότι δεν κατέχω είναι σημαντικές οι συμβουλές σας που δεν είστε πωλητές και διαβάζω τα του φορουμ να μάθω πράματα
αύριο πάω Μαχαιρά χωρίς όπλο να κάμνω τον σιηλλο κάποιου φίλου.... βασικά πάμε να περπατήσουμε .... με ένα όπλο :evil:
μακάρι να υπάρχει
η beretta είναι εκεί που είναι ο ποταμός στην λευκωσία στα παλιά showroom της mitsubishi ? κοντά σε κάποια πιτσαρία ;
Άβαταρ μέλους
HarrisAce
Full Member

Δημοσίευση από HarrisAce »

όχι φιλε louisll εκεί είναι τα browning.
τα beretta είναι καλλιπόλεως.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”