νεο μελος στην παρεα

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

νεο μελος στην παρεα

Δημοσίευση από Pathfinder »

Γεια σας φιλοι κυνηγοι

ειμαι νεο μελος, νεος κυνηγος (τουλαχιστον νομιμος αφου για τα τελευταια χρονια κυνηγουσα αραια και που με δανεικο οπλο/α sidebyside, over/under και παντα σε επιτρεπομενες περιοχες για να προλαβω καποιους). Φετος αποφασισα να αγορασω το δικο μου οπλο και να βγαλω αδεια.Ενας θειος μου, για χρονια σκοπευτης και αθλητης του ειδους, μου βρηκε ενα οπλο χρυση ευκαιρια οπως το αποκαλεσε :D και αυτο γιατι ο ιδιοχτητης του το ειχε στον οπλοβαστο του για καποια χρονια. Οπως και να εχει αγορασα το οπλο γιατι πραγματι ηταν ολοκαινουργιο (100 χαρτουτσιες επαιξε το πολυ μου ειπε ι ιδιοχτητης και τον πιστεψα (εν ιερεας ο ανθρωπος :D ). Οπως και να εχει θα θελα λιγες πληροφοριες αν ειναι δυνατον για το οπλο γιατι κοιταζοντας στο ιντερνετ δεν βρηκα κατι που να με βοηθα. ειναι ενα ιταλικο SILMA, πολυτσοκ, 30'',12χ76μμ, (super-sporting 12χ76μμ) οπως μου ειπε και ο συγγενης μου ο οποιος εχει το ιδιο σε 28 ιντζες. Απλα επειδη εχω εδω και αρκετο καιρο αρχισει να διαβαζω περισσοτερο για το κυνηγι, οπλα, σκοπευση κτλ θελω να ξερω αν πραγματι τα σπορτινγ οπλα ψηλοτουφεκανε πραγματι (στις ταππακιες του εχει ενα δισκο σκοπευτηριου?), κατι που πρεπει να προσεξω, φυσιγγια και πιεσεις που δεχεται?οποια πληροφορια ειναι καλοδεχουμενη, οτιδηποτε. Ξερω οτι ο καλυτερος τροπος για να εξικοιωθεις με το οπλο σου ειναιν στο σκοπευτηριο απλα λογω επαγγελματος και (προσωπικου κολωματος να μεν γινω ρεζιλι ) δεν παω :D και ουτε ειχα την ευκαιρια να το κυνηγησω αφου μολις πριν λιγες βδομαδες το πηρα. το οπλο εχει adjustable κοντακκι το οποιο ΝΟΜΙΖΩ πως ρυθμισα στα μετρα μου.

κυνηγι που με ενδιαφερει ειναι ο περδικος και τζικλα.καμια εισηγηση για τσοκ?φυσιγγια?σκοπευση?ως επι το πλειστον αποφευγω πυκνερια. για την πρωτη Κυριακη ετσι δοκιμαστικα αγορασα 36γρ 6No με μαλλινη ταππα για διασπορα στην πρωτη καννη με 5* τσοκ και 36γρ 5Νο Long Range (ταχα μου) με 3* τσοκ.τι λεει?

σας ευχαριστω in advance που λαλουν και οι Γαλλοι :P
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

Καλωσόρισες φίλε, απο που είσαι?

Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: νεο μελος στην παρεα

παφο φιλε
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Silma και απο την Πάφο, είσαι και μηχανολόγος? ;)
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

ναι ειμαι ηλεκ/μηχανικος :) ...ποιος εισαι?
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Νομιζω Επιασε σε το ρανταρ μου παλιοφιλε Μαρινο :)...θα ερτεις Παφο να παμε κυνηγι με τον ανιψιο σου; :)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk now Free
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Re:

Pathfinder έγραψε:Νομιζω Επιασε σε το ρανταρ μου παλιοφιλε Μαρινο :)...θα ερτεις Παφο να παμε κυνηγι με τον ανιψιο σου; :)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk now Free
Χχαχαχαχαχ, προς τα τέλει της σεζον θα έρθω.

Δώσ' του ενα ζιζιρόπατσο του αλλου που εννα τον δεις και πε του οτι εν για να εν φρόνιμος
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

να του δωκω :D
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

ΣΑΛΑΜΙΟΥ ΤΖΑΙ ΟΙ ΔΚΥΟ ΣΑΣ :?: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

σαλαμιου φιλε μου εγω εν παω...εγνωρισα κατι κοπελια τζιηπανω επικυνδυνα...αμαν βαρκουντε στο κυνηγι πεζει ο ενας τον αλλο που τα 200 μετρα....μονο με πανοπλια παεις Σαλαμιου :D
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”