ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΞΥΛΙΝΩΝ ΜΕΡΩΝ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Savvas
Full Member

ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΞΥΛΙΝΩΝ ΜΕΡΩΝ

Δημοσίευση από Savvas »

Έχω διαβάσει και μελετήσει αρκετά για το θέμα αλλά όταν δεν έχεις εμπειρία δεν κάνεις τπτ. Σήμερα είπα να δοκιμάσω και εγώ , γι' αυτό ξεκίνησα από ένα παλιό κοντάκι αεροβόλου που είχα. Φυσικά κάθε αρχή και δύσκολη καθώς μου έχουν δημιουργηθεί πολλές απορίες. Επειδή ξέρω ότι πολλοί συνάδελφοι έχουν φτάσει σε πολύ ψηλό επίπεδο θα ήθελα τις γνώσεις τους. Το πρώτο που θέλω να ρωτήσω είναι αν με το τρίψιμο μπορούν να χαθούν τα "νερά" του ξύλου? Ξέρω ότι τα "νερά" είναι φυσικό χαρακτηριστικό του ξύλου, δεν είναι επιφανειακά και κανονικά θα έπρεπε να έρθουν στην επιφάνεια αλλά παρατήρησα ότι μετά από το πρώτο τρίψιμο (χαλλόχαρτο 240) κάπου εσπάσαν. Δηλαδή όπως πάει η γραμμή του ξύλοπυ κάπου έσπασε και μετά συνεχίζει. Ίσως παίζει ρόλο και η φορά του τριψίματος?
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
panikkos9
Full Member

Re: ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΞΥΛΙΝΩΝ ΜΕΡΩΝ

Δημοσίευση από panikkos9 »

Φιλε Σαββα.σημερα επηρα το οπλο στον οπλουργο για ελεγχο και ειπε μου οτι με 20 ευρω να μου το τριψει και να το ξαναβερνικωσει.Νομιζω εν αξιζει τον κοπο και τα εξοδα(γυαλλοχαρτα βερνικια) για να το καμεις μονος σου
Άβαταρ μέλους
LOUIS SETTER
Full Member

Δημοσίευση από LOUIS SETTER »

ΕΙΠΕΣ ΤΗΝ ΜΑΓΙΚΗ ΦΡΑΣΗ: ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΒΕΡΝΙΚΩΣΕΙ.
ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΩΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΚΟΝΤΑΚΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ 15 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΠΑΝΩ ΤΟΥ 40 ΛΕΠΤΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ.
ΜΕ 20 ΕΥΡΩ ΘΑ ΤΟΥ ΤΡΑΒΗΣΕΙ ΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΛΑ ΒΕΡΝΙΚΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ. ΕΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΦΙΛΕ ΠΟΙΟΣ ΟΠΛΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ? ???
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΡΑ ΘΕΛΕΙ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ ΤΟ ΤΡΙΨΙΜΟ ΦΙΛΕ
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
Άβαταρ μέλους
Savvas
Full Member

Δημοσίευση από Savvas »

Φίλε να είσαι σίγουρος ότι δεν είναι θέμα λεφτών, είναι πολλοί άλλοι λόγοι. Πρώτο μου αρέσει, δεύτερο θέλω να μάθω κάτι καινούργιο, τρίτο είναι αγχολυτικό, ευχάριστο και πολύ ενδιαφέρων. Τέλοσπάντων μπορώ να σου γράψω πολλά αλλά η μεγάλη ουσία είναι ότι ήθελα να το κάνω μόνος μου και με ευχαριστεί πάρα πολύ. Σίγουρα σ' ένα επαγγελματία θα γίνει η δουλεία σου πολύ καλύτερα και ευκολότερα αλλά για μένα δεν είναι αυτό το ζητούμενο.
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

Δυστιχως ειδικα για τα ξυλα σε ενα επαγγελματια δεν θα γινει η δουλεια απαραιτητα πολυ καλυτερα! Λιγοι καμνουν καλη δουλεια. Υπαρχουν ενας δυο που καμνουν εξεραιτικη δουλεια, αλλα δεν ειναι η πλειοψηφια.
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”