Browning ultra plus 1996
- DT11
- Full Member
Browning ultra plus 1996
Θα ήθελα να μου πείτε λίγα λόγια για το συγκεγκριμένο ιαπωνικό όπλο αυλοί 18.8 28¨
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DT11 την 01 Μάιος 2012, 17:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Full Member
Re: Browning ultra plus 1996
φίλε το έχω εγώ το συγκεκριμένο όπλο εδώ και 13 χρόνια.
Δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό...χτύπα ξύλο!!!
Δεν έχει μακριούς κώνους προσαρμογής.
Οι αυλοί του είναι μεταξύ 18.7 και 18.8 ανάλογα από την κατασκευή της εκάστοτε κάννης.
Ξύλα αν δεν κάνω λάθος είναι grade 3 αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Τώρα από μηχανισμούς...τα κλασσικά της browning.
Λίγο βαριά μπροστά και off balance σε σύγκριση με πιο νέα μοντέλλα ή άλλες μάρκες.
Α και δεν είναι βελγικό...japan!!!
Από τιμές μου είπαν κοντά στα 1000-1200 ανάλογα με την κατάσταση του όπλου.
Σίγουρα θα υπάρχουν πιο καταρτησμένοι για περισσότερες λεπτομέρειες και πολύ θα ήθελα και εγώ να μάθω!
Δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό...χτύπα ξύλο!!!
Δεν έχει μακριούς κώνους προσαρμογής.
Οι αυλοί του είναι μεταξύ 18.7 και 18.8 ανάλογα από την κατασκευή της εκάστοτε κάννης.
Ξύλα αν δεν κάνω λάθος είναι grade 3 αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Τώρα από μηχανισμούς...τα κλασσικά της browning.
Λίγο βαριά μπροστά και off balance σε σύγκριση με πιο νέα μοντέλλα ή άλλες μάρκες.
Α και δεν είναι βελγικό...japan!!!
Από τιμές μου είπαν κοντά στα 1000-1200 ανάλογα με την κατάσταση του όπλου.
Σίγουρα θα υπάρχουν πιο καταρτησμένοι για περισσότερες λεπτομέρειες και πολύ θα ήθελα και εγώ να μάθω!
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein