Φίλε μου,
Εκείνο που καθορίζει την τιμή ενός όπλου είναι η κατάσταση του. Και για να είμαι ξεκάθαρος - κατάσταση δεν σημαίνει μόνο εξωτερική εμφάνιση.
Προσωπικά για εμένα δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο η εξωτερική εμφάνιση του όπλου, όσο η κατάσταση του μηχανισμού και ιδιαίτερα των κάννων.
Οι κάννες εν το πιο σημαντικό για εμένα - και δεν εννοώ την βαφή έξω! Το πιο σημαντικό μέρος της κάννης είναι η θαλάμη και μετά το υπόλοιπο μέρος.
Ο μηχανισμός να μην είναι πολύ δουλεμένος ή αν είναι να υπάρχουν διαθέσιμα ανταλλακτικά και τα ξύλα να μην έχουν σπασήματα ΚΑΙ επεμβάσεις πάνω - δλδ. χαμηλωμένα κοντάκια, τρημέννα, γυρισμένα κτλ μ******ς!!
Φυσικά να μου πείς οκ, αναλόγως μοντέλου ξεκινάς που μια τιμή - π.χ. 1000 ευρώ και πάεις πάνω ή κάτω, αναλόγως. Και ναί έτσι είναι. Το θέμα είναι ότι σήμερα, με την οικονομική κρίση - η οποία είναι παγκόσμια.. οι τιμές των όπλων δεν είναι καθόλου σταθερές, περισσότερο σε ότι αφορά ιδιωτικές αγοραπωλησίες - δλδ, εγώ μπορεί να έκοψα μέσα και να διώ το όπλο μου όσα όσα - εσύ να το πουλάς επειδή θέλεις να πιάσεις άλλο, κτλ.
Υπολογίζω το όπλο που ρωτάς να είναι μεταξύ 1000-1800 ευρώ. Μπορεί και παραπάνω ίσως και λιγότερα - αναλόγως κατάστασης.
Re: BROWΝING ULTRA SKEET
-
- Full Member
φιλε Στελιο εχει το και ενας φιλος μου και πολα ευχαριστιμενος παει ος τα 1500 ευρο 

- virtualgreek
- Moderator
stelios--- έγραψε:ΚΟΠΕΛΙΑ ΤΟ ΟΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ Μ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ 2004 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΙΣΕΙ ΛΟΓΩ ΑΛΩΝ ΑΣΧΟΛΙΩΝ!!ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΤΙΜΕΣ ΠΑΣΙΝ ΤΟΥΤΑ ΤΑ ΟΠΛΑ!!ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΓΟΡΑΣΕΙ 1200 ΛΙΡΕΣ ΤΟΤΕ!!
Μιλάς για το Ultra Skeet το μαύρο ? Μοντέλλο του 94-99 ?
Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
- DT11
- Full Member
ναι ρε αλλα εν αναλογα με την κατασταση του οπλουferma έγραψε:φιλε Στελιο εχει το και ενας φιλος μου και πολα ευχαριστιμενος παει ος τα 1500 ευρο

-
- Full Member
εχεις δικαιοDT11 έγραψε:ναι ρε αλλα εν αναλογα με την κατασταση του οπλουferma έγραψε:φιλε Στελιο εχει το και ενας φιλος μου και πολα ευχαριστιμενος παει ος τα 1500 ευρο